Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1262
10.1.12 18:06

Ahoj holky,já musím Iscare jen chválit,čekáme s jejich pomocí miminko letos v červnu.Všichni v Iscaru byli naprosto skvělí,užasně lidský přístup!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.1.12 23:29
lilia81 píše:
Ahoj holky, moc se omlouvám, ale tak nějak hledám informace, včera na kontrole můj gyndař mluvil o iscare, pokud se nazareaguju na CLostil a jedna znama mi tvrdila, ze iscare je nejdrazsi, jak to tedy je? pry gennet je o hodne levnejsi?! budu vděčná za nějaké aktuální informace např. jak dlouhá je doba objednání a i to, co jsem slyšela o cenách … díky moc a přeji všem úspěšnou léčbu a //

Aktuální ceník mají na webu a je opravdu aktuální. Gennet, když jsem se chtěla objednat, tak mi řekl za 3-4 měsíce. ISCARE vzali hned. Když jsme loni srovnavali ceny, nebyl to zas tak moc velky rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.1.12 23:37
mishka123 píše:
Teď jsem koukala na Hulverta vypadá i sympatičtěji než Ilji .. Nooo tak já nevím holky :(

Od vysoké školy chodím na gynekologii na Praze 6. V červené menze, doktorka hodná, připomene ikdyž máš jít na pravidelnou kontrolu a tak, jen nevím, jestli pořád ještě bere a jestli to pro tebe není z ruky. Pokud ti doktor nesedne, tak k němu fakt nechoď. Ja byla u Turkové a nesedla mi, tak když to jde, tak jdu u ISCARE k někomu jinému. Jažbernská byla fajn, vysvětlila, i pitomosti na které jsme se ptali, dražší léky nevnucuje, řekne výhody a nevýhody. Pro nas OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.1.12 14:14

Ahoj holky,
prosím vás jak dlouho jste čekaly na termín do ISCARE na první konzultaci? Četla jsem, že v Gennetu jsou to třeba i 4 měsíce, ale tady nevím…omlouvám se, jestli už jste to někde psaly, ale diskuzi jsem nepročítala.

Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.1.12 14:15

ohledně gennetu - kamarádka se objednávlaa v prosinci a byli včera a kdruhá se objednávala tento týden a jde příští …

iscare nevím, sama zatím zjištuji možnosti a reference na jednotlivé centra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.1.12 14:19
lilia81 píše:
ohledně gennetu - kamarádka se objednávlaa v prosinci a byli včera a kdruhá se objednávala tento týden a jde příští …iscare nevím, sama zatím zjištuji možnosti a reference na jednotlivé centra

Aha, tak třeba to o čem jsem slyšela, bylo jen nějaký hodně našlapaný období :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
13.1.12 14:40

V Iscaru maximálně do měsíce,ale z mé zkušenosti spíš dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.1.12 14:58
Maruška13 píše:
V Iscaru maximálně do měsíce,ale z mé zkušenosti spíš dřív…

Tak to je super, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
14.1.12 15:26

Pak dej vědět,jak jsi dopadla… A kdyby se tě ptali,ke komu chceš,mužu doporučit dr.Jaržemborskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
14.1.12 19:01

Dneska jsem byla na UTZ u dr. Mrázka a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.1.12 23:26

Jasně, dám vědět, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
16.1.12 22:16

Také můžu doporučit Jaržembovskou je fakt milá.

Holky držím palečky ať se miminka nebo miminek brzy dočkáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.1.12 06:09

Tak jsem objednaná na úterý ráno, takže objednací doba týden - paráda :palec: Ke komu chci, se mě neptali, takže se nechám překvapit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.1.12 08:54
Gajanina píše:
Dneska jsem byla na UTZ u dr. Mrázka a super.

To je podle mě nejvyšší kapacita v ISCARU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.1.12 08:58
alenka84 píše:
Tak jsem objednaná na úterý ráno, takže objednací doba týden - paráda :palec: Ke komu chci, se mě neptali, takže se nechám překvapit…

Já byla v ISCARU včera a jdu zase zítra. K Jaržembovské. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.