Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,já musím Iscare jen chválit,čekáme s jejich pomocí miminko letos v červnu.Všichni v Iscaru byli naprosto skvělí,užasně lidský přístup!!! ![]()
lilia81 píše:
Ahoj holky, moc se omlouvám, ale tak nějak hledám informace, včera na kontrole můj gyndař mluvil o iscare, pokud se nazareaguju na CLostil a jedna znama mi tvrdila, ze iscare je nejdrazsi, jak to tedy je? pry gennet je o hodne levnejsi?! budu vděčná za nějaké aktuální informace např. jak dlouhá je doba objednání a i to, co jsem slyšela o cenách … díky moc a přeji všem úspěšnou léčbu a //
Aktuální ceník mají na webu a je opravdu aktuální. Gennet, když jsem se chtěla objednat, tak mi řekl za 3-4 měsíce. ISCARE vzali hned. Když jsme loni srovnavali ceny, nebyl to zas tak moc velky rozdil.
mishka123 píše:
Teď jsem koukala na Hulverta vypadá i sympatičtěji než Ilji .. Nooo tak já nevím holky
Od vysoké školy chodím na gynekologii na Praze 6. V červené menze, doktorka hodná, připomene ikdyž máš jít na pravidelnou kontrolu a tak, jen nevím, jestli pořád ještě bere a jestli to pro tebe není z ruky. Pokud ti doktor nesedne, tak k němu fakt nechoď. Ja byla u Turkové a nesedla mi, tak když to jde, tak jdu u ISCARE k někomu jinému. Jažbernská byla fajn, vysvětlila, i pitomosti na které jsme se ptali, dražší léky nevnucuje, řekne výhody a nevýhody. Pro nas OK
Ahoj holky,
prosím vás jak dlouho jste čekaly na termín do ISCARE na první konzultaci? Četla jsem, že v Gennetu jsou to třeba i 4 měsíce, ale tady nevím…omlouvám se, jestli už jste to někde psaly, ale diskuzi jsem nepročítala.
Děkuji za odpověď ![]()
ohledně gennetu - kamarádka se objednávlaa v prosinci a byli včera a kdruhá se objednávala tento týden a jde příští …
iscare nevím, sama zatím zjištuji možnosti a reference na jednotlivé centra
lilia81 píše:
ohledně gennetu - kamarádka se objednávlaa v prosinci a byli včera a kdruhá se objednávala tento týden a jde příští …iscare nevím, sama zatím zjištuji možnosti a reference na jednotlivé centra
Aha, tak třeba to o čem jsem slyšela, bylo jen nějaký hodně našlapaný období ![]()
Maruška13 píše:
V Iscaru maximálně do měsíce,ale z mé zkušenosti spíš dřív…
Tak to je super, díky ![]()
Pak dej vědět,jak jsi dopadla… A kdyby se tě ptali,ke komu chceš,mužu doporučit dr.Jaržemborskou ![]()
Také můžu doporučit Jaržembovskou je fakt milá.
Holky držím palečky ať se miminka nebo miminek brzy dočkáte.
Tak jsem objednaná na úterý ráno, takže objednací doba týden - paráda
Ke komu chci, se mě neptali, takže se nechám překvapit…
Gajanina píše:
Dneska jsem byla na UTZ u dr. Mrázka a super.
To je podle mě nejvyšší kapacita v ISCARU.
alenka84 píše:
Tak jsem objednaná na úterý ráno, takže objednací doba týden - parádaKe komu chci, se mě neptali, takže se nechám překvapit…
Já byla v ISCARU včera a jdu zase zítra. K Jaržembovské. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď