Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, po delší odmlce už pojedeme konečně tento měsíc na IUI
Ted beru clostík 3×1, tak snad něco naroste, manža má slabší spermio, ale uvidíme, jaký bude ted. Nejdetě někdo také v listopadu na IUI??
puckal píše:
Ahojky, po delší odmlce už pojedeme konečně tento měsíc na IUITed beru clostík 3×1, tak snad něco naroste, manža má slabší spermio, ale uvidíme, jaký bude ted. Nejdetě někdo také v listopadu na IUI??
gratule ![]()
mishka123 píše:puckal píše:gratule
Ahojky, po delší odmlce už pojedeme konečně tento měsíc na IUITed beru clostík 3×1, tak snad něco naroste, manža má slabší spermio, ale uvidíme, jaký bude ted. Nejdetě někdo také v listopadu na IUI??
puckal píše:
Ahojky, díky. Měla jsem 1 vejce vel. 16 mm v sobotu Ovitralle a v pondělí bylo IUIManžel měl spermio už dobré. ale stejně jsme rovnou už zažádaly o IVF aby na leden bylo vše schválené. Budu už muset stimulovat injekcema, tak úž rovnou zkusíme IVF.
super gratulka
a ke komu chodíte ? My jsme na tom nic moc ![]()
mishka123 píše:puckal píše:super gratulka
Ahojky, díky. Měla jsem 1 vejce vel. 16 mm v sobotu Ovitralle a v pondělí bylo IUIManžel měl spermio už dobré. ale stejně jsme rovnou už zažádaly o IVF aby na leden bylo vše schválené. Budu už muset stimulovat injekcema, tak úž rovnou zkusíme IVF.
a ke komu chodíte ? My jsme na tom nic moc
puckal píše:
Nejčastěji k Jaržembovské, je mladá ale milá a vše mi vždy vysvětlíVy čekáte na tu genetiku, viď?
mishka123 píše:puckal píše:super gratulka
a ke komu chodíte ? My jsme na tom nic moc
jj snad dopadne …
Capelucita píše:
Ahoj holky, zdravím z lázní.
Ve Františkových. Ty by měli být ty nejlepší. Jde tu teď mlhavo, ale snažím se, abych to tu ve zdraví přežila. ![]()
Ahojky tak jsem po první IUI ale neúspěšném
Dle Dr. to nemá dál cenu, dál mě dopovat clostíkem už nemůžou, a když mi dají injekce, tak zase manžel má menší počet spermií a tím se šance s IUI snižují. Takže když už musím do injekcí, tak jdeme do IVF+ISCi, co dál to se uvidí. Měli pravdu o dzačátku mi to doporučovali, ale já prostě chtěla zkusit aspon 1 IUI
Jen otázka, konzultovali s vámi čím stimulovat? Zda ty normální, nebo tzv.čistčí hormony, za které se doplácí víc? Díky
puckal píše:
Ahojky tak jsem po první IUI ale neúspěšnémDle Dr. to nemá dál cenu, dál mě dopovat clostíkem už nemůžou, a když mi dají injekce, tak zase manžel má menší počet spermií a tím se šance s IUI snižují. Takže když už musím do injekcí, tak jdeme do IVF+ISCi, co dál to se uvidí. Měli pravdu o dzačátku mi to doporučovali, ale já prostě chtěla zkusit aspon 1 IUI
Jen otázka, konzultovali s vámi čím stimulovat? Zda ty normální, nebo tzv.čistčí hormony, za které se doplácí víc? Díky
Ahojky, tak jsem byla na konzultaci, začínám začátkem ledna se stimulací Gonalem
2DC jdu na UTZ a vyzvednu Gonal. Začínám s 185jed. tak uvidíme, co tam naroste
Jak to pokračuje u vás? Pekoni, Mishka123 atd.....?
puckal tak to je dobré, tak to budu držet palečky, aby to vyšlo a vy se v Novém roce dočkáte miminka a nebo miminek.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď