Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13428
7.11.11 19:20

A ta dr tě pošle hned na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.11.11 11:40

Ahojky, po delší odmlce už pojedeme konečně tento měsíc na IUI :dance: Ted beru clostík 3×1, tak snad něco naroste, manža má slabší spermio, ale uvidíme, jaký bude ted. Nejdetě někdo také v listopadu na IUI??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
9.11.11 11:20
puckal píše:
Ahojky, po delší odmlce už pojedeme konečně tento měsíc na IUI :dance: Ted beru clostík 3×1, tak snad něco naroste, manža má slabší spermio, ale uvidíme, jaký bude ted. Nejdetě někdo také v listopadu na IUI??

gratule :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
16.11.11 15:31
Ahojky, díky. Měla jsem 1 vejce vel. 16 mm v sobotu Ovitralle a v pondělí bylo IUI :lol: Manžel měl spermio už dobré. ale stejně jsme rovnou už zažádaly o IVF aby na leden bylo vše schválené. Budu už muset stimulovat injekcema, tak úž rovnou zkusíme IVF.
mishka123 píše:
puckal píše:
Ahojky, po delší odmlce už pojedeme konečně tento měsíc na IUI :dance: Ted beru clostík 3×1, tak snad něco naroste, manža má slabší spermio, ale uvidíme, jaký bude ted. Nejdetě někdo také v listopadu na IUI??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
16.11.11 15:36
puckal píše:
Ahojky, díky. Měla jsem 1 vejce vel. 16 mm v sobotu Ovitralle a v pondělí bylo IUI :lol: Manžel měl spermio už dobré. ale stejně jsme rovnou už zažádaly o IVF aby na leden bylo vše schválené. Budu už muset stimulovat injekcema, tak úž rovnou zkusíme IVF.
mishka123 píše:
puckal píše:

super gratulka :palec: a ke komu chodíte ? My jsme na tom nic moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
16.11.11 16:53
Nejčastěji k Jaržembovské, je mladá ale milá a vše mi vždy vysvětlí :palec: Vy čekáte na tu genetiku, viď?
mishka123 píše:
puckal píše:
mishka123 píše:
puckal píše:
super gratulka :palec: a ke komu chodíte ? My jsme na tom nic moc :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
16.11.11 18:23
puckal píše:
Nejčastěji k Jaržembovské, je mladá ale milá a vše mi vždy vysvětlí :palec: Vy čekáte na tu genetiku, viď?
mishka123 píše:
puckal píše:
mishka123 píše:
puckal píše:
super gratulka :palec: a ke komu chodíte ? My jsme na tom nic moc :-(

jj snad dopadne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.11.11 11:58

Ahoj holky, zdravím z lázní. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
22.11.11 12:37
Ahoj jak je v lázních. A ve kterých jsi :?:
Capelucita píše:
Ahoj holky, zdravím z lázní. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.11.11 20:31

Ve Františkových. Ty by měli být ty nejlepší. Jde tu teď mlhavo, ale snažím se, abych to tu ve zdraví přežila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
25.11.11 15:46

Tak si to hezky užívej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
30.11.11 10:39

Ahojky tak jsem po první IUI ale neúspěšném :x Dle Dr. to nemá dál cenu, dál mě dopovat clostíkem už nemůžou, a když mi dají injekce, tak zase manžel má menší počet spermií a tím se šance s IUI snižují. Takže když už musím do injekcí, tak jdeme do IVF+ISCi, co dál to se uvidí. Měli pravdu o dzačátku mi to doporučovali, ale já prostě chtěla zkusit aspon 1 IUI :? Jen otázka, konzultovali s vámi čím stimulovat? Zda ty normální, nebo tzv.čistčí hormony, za které se doplácí víc? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
30.11.11 14:40
Ahoj to mě mrzí :hug: Léky se mnou moc nikdo nekonzultoval, napsali to podle sebe. Hodně štěstí při ivf a at se zadaří :palec:
puckal píše:
Ahojky tak jsem po první IUI ale neúspěšném :x Dle Dr. to nemá dál cenu, dál mě dopovat clostíkem už nemůžou, a když mi dají injekce, tak zase manžel má menší počet spermií a tím se šance s IUI snižují. Takže když už musím do injekcí, tak jdeme do IVF+ISCi, co dál to se uvidí. Měli pravdu o dzačátku mi to doporučovali, ale já prostě chtěla zkusit aspon 1 IUI :? Jen otázka, konzultovali s vámi čím stimulovat? Zda ty normální, nebo tzv.čistčí hormony, za které se doplácí víc? Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
14.12.11 14:37

Ahojky, tak jsem byla na konzultaci, začínám začátkem ledna se stimulací Gonalem :dance: 2DC jdu na UTZ a vyzvednu Gonal. Začínám s 185jed. tak uvidíme, co tam naroste ;) Jak to pokračuje u vás? Pekoni, Mishka123 atd.....?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
14.12.11 15:27

puckal tak to je dobré, tak to budu držet palečky, aby to vyšlo a vy se v Novém roce dočkáte miminka a nebo miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.