Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13428
8.9.11 15:32
Já si ted dám nějakou dobu pauzu a pak se uvidí co dál :think:
Capelucita píše:
Pekoni - neuvažuješ o změně centra?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
8.9.11 15:41
Pekoni píše:
Capelucita píše:

Já jsem si dala pauzu mezi 1. a teď tou plánovanou 2. IVF. Ale nějak si říkám, že kdyby se druhá nedejbože nepovedla, jestli by nebylo dobrý třeba změnit centrum, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
8.9.11 15:47
Říká se, že to někomu pomůže změnit centru. Abych ale řekla pravdu, tak vůbec nevim pro který centtrum se v praze rizhodnout. :think: A ty už stimuluješ na druhý pokus :-D
Capelucita píše:
Pekoni píše:
Capelucita píše:
Já jsem si dala pauzu mezi 1. a teď tou plánovanou 2. IVF. Ale nějak si říkám, že kdyby se druhá nedejbože nepovedla, jestli by nebylo dobrý třeba změnit centrum, ale nevím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
8.9.11 16:29
Pekoni píše: Říká se, že to někomu pomůže změnit centru. Abych ale řekla pravdu, tak vůbec nevim pro který centtrum se v praze rizhodnout. :think: A ty už stimuluješ na druhý pokus :-D
Capelucita píše:
Pekoni píše:
Capelucita píše:
Ještě ne, chystám se v říjnu. Budu odpočatá, po dovolené, tak snad… :-)
Já jsem si dala pauzu mezi 1. a teď tou plánovanou 2. IVF. Ale nějak si říkám, že kdyby se druhá nedejbože nepovedla, jestli by nebylo dobrý třeba změnit centrum, ale nevím.

Chystám se v říjnu. Budu po dovolené, snad odpočatá a dobře naladěná… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
12.9.11 19:28
Po dovolený je to nejlepší :lol: Třeba se zadaří i přirozeně :palec:
Capelucita píše:
Pekoni píše: Říká se, že to někomu pomůže změnit centru. Abych ale řekla pravdu, tak vůbec nevim pro který centtrum se v praze rizhodnout. :think: A ty už stimuluješ na druhý pokus :-D
Capelucita píše:
Pekoni píše:
Capelucita píše:
Ještě ne, chystám se v říjnu. Budu odpočatá, po dovolené, tak snad… :-)
Chystám se v říjnu. Budu po dovolené, snad odpočatá a dobře naladěná… :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
13.9.11 13:22

Všechno je jinak. Jak sjem to dostala o týden dřív, než bylo v plánu, tak mi to rozhodilo celý plán. MUDr. Mrázek tvrdí, že je to typické pro lidi, kteří už skoro nemají vajíčka. To slavné AMH mám 0. Ach jo, vajíčka už nemám skoro žádná a do toho se nedaří otěhotnět. :-( Podnikneme, než mi schválí IVF, další pokus o nativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
13.9.11 13:33
Vy to taky nemáte jednoduchý co :nevim: Tak třeba se zadaří nativ. A ten hradí pojištovna? Nebo si jí musíte hradit samy.
Capelucita píše:
Všechno je jinak. Jak sjem to dostala o týden dřív, než bylo v plánu, tak mi to rozhodilo celý plán. MUDr. Mrázek tvrdí, že je to typické pro lidi, kteří už skoro nemají vajíčka. To slavné AMH mám 0. Ach jo, vajíčka už nemám skoro žádná a do toho se nedaří otěhotnět. :-( Podnikneme, než mi schválí IVF, další pokus o nativ.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
13.9.11 15:56

Ten hradíme sami. Většinou dost silně reaguju na léky (to bude tím, že je normálně moc nejím), takže jsem z možnosti nativu byla nadšená. Po 1. IVF jsem - na jaře - díky lékům, ale asi i psychice, že se to nepovedlo, neměla hezké období. Bylo mi pořád zle, motala se mi hlava, bála jsem se, že omdlím… no - nechci vzpomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
13.9.11 15:58

Mmch, Anna už prý má mimčo. Říkala pí Babičková, že u ní cvičla Mojžíšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
13.9.11 22:13
A tak už porodila :dance: :dance: :dance:
Capelucita píše:
Mmch, Anna už prý má mimčo. Říkala pí Babičková, že u ní cvičla Mojžíšku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.10.11 14:24

Neuspech

Ahoj vsem

rada bych se pridala k diskuzi.
je mi 38, chodim do ISCARU, nemuzu si stezovat, i MuDr Turkova byla mila, ale bohuzel to nevyslo. Mela jsem 12 vajicek, po prodlozene kultivaci mi zavedli 2, zadne k zmrazeni :-( a vcera me zacalo bolet bricho jako pri MS a dnes jsem zacala i spinit, takze nic :cry:
Nevim, jestli ma cenu zmenit IVF, mam kolegyni v praci, ta uz absolvovala 12! v ruznych centrech a nic. Pochopila jsem, ze ted musim 3 mesice cekat a jdeme na to znovu.
Preju vsem hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
14.10.11 16:04
ahoj já mám za sebou 2 ivf také neúspěšné. Špinění nemusí ještě nic znamenat :hug: Držím palce, aby to ještě dobře dopadlo :-) A a kolegyně no je to děsný 12 pokusů a nic :cry: Budeme doufat a věřit, že nás takový osud nepotká a při příštích pokusech budeme mýt štěstí :wink: :andel:
Jessic píše:
Ahoj vsemrada bych se pridala k diskuzi.
je mi 38, chodim do ISCARU, nemuzu si stezovat, i MuDr Turkova byla mila, ale bohuzel to nevyslo. Mela jsem 12 vajicek, po prodlozene kultivaci mi zavedli 2, zadne k zmrazeni :-( a vcera me zacalo bolet bricho jako pri MS a dnes jsem zacala i spinit, takze nic :cry:
Nevim, jestli ma cenu zmenit IVF, mam kolegyni v praci, ta uz absolvovala 12! v ruznych centrech a nic. Pochopila jsem, ze ted musim 3 mesice cekat a jdeme na to znovu.
Preju vsem hodne stesti!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.10.11 13:49

Bráchova známá, manželka spolužáka z VŠ, absolvovala 16 pokusů, než měli 1. mimčo. To druhé jim vyšlo hned na poprvé. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.10.11 14:57

Tak bohuzel, mam to potvrzene, nevyslo to. Takze dalsi pokus az v lednu. Tohle cekani je hrozne.
nastesti mam uz jedno dite, takze to neni zase tak strasne a mela bych byt vlastne stastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
19.10.11 15:04
To mě mrzí :hug: Příště už to výde :wink: Mrzí to vždycky. Ale bud ráda, že už máš jedno dítě :andel: .
Jessic píše:
Tak bohuzel, mam to potvrzene, nevyslo to. Takze dalsi pokus az v lednu. Tohle cekani je hrozne.
nastesti mam uz jedno dite, takze to neni zase tak strasne a mela bych byt vlastne stastna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.