Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Capelucita píše:
Pekoni - neuvažuješ o změně centra?
Pekoni píše:
Já si ted dám nějakou dobu pauzu a pak se uvidí co dál
Capelucita píše:
Já jsem si dala pauzu mezi 1. a teď tou plánovanou 2. IVF. Ale nějak si říkám, že kdyby se druhá nedejbože nepovedla, jestli by nebylo dobrý třeba změnit centrum, ale nevím.
Capelucita píše:Pekoni píše:Já jsem si dala pauzu mezi 1. a teď tou plánovanou 2. IVF. Ale nějak si říkám, že kdyby se druhá nedejbože nepovedla, jestli by nebylo dobrý třeba změnit centrum, ale nevím.
Capelucita píše:
Pekoni píše: Říká se, že to někomu pomůže změnit centru. Abych ale řekla pravdu, tak vůbec nevim pro který centtrum se v praze rizhodnout.A ty už stimuluješ na druhý pokus
Capelucita píše:Pekoni píše:Já jsem si dala pauzu mezi 1. a teď tou plánovanou 2. IVF. Ale nějak si říkám, že kdyby se druhá nedejbože nepovedla, jestli by nebylo dobrý třeba změnit centrum, ale nevím.
Capelucita píše:
Ještě ne, chystám se v říjnu. Budu odpočatá, po dovolené, tak snad…
Chystám se v říjnu. Budu po dovolené, snad odpočatá a dobře naladěná… ![]()
Capelucita píše:Pekoni píše: Říká se, že to někomu pomůže změnit centru. Abych ale řekla pravdu, tak vůbec nevim pro který centtrum se v praze rizhodnout.Chystám se v říjnu. Budu po dovolené, snad odpočatá a dobře naladěná…A ty už stimuluješ na druhý pokus
Capelucita píše:
Ještě ne, chystám se v říjnu. Budu odpočatá, po dovolené, tak snad…
Všechno je jinak. Jak sjem to dostala o týden dřív, než bylo v plánu, tak mi to rozhodilo celý plán. MUDr. Mrázek tvrdí, že je to typické pro lidi, kteří už skoro nemají vajíčka. To slavné AMH mám 0. Ach jo, vajíčka už nemám skoro žádná a do toho se nedaří otěhotnět.
Podnikneme, než mi schválí IVF, další pokus o nativ.
Capelucita píše:
Všechno je jinak. Jak sjem to dostala o týden dřív, než bylo v plánu, tak mi to rozhodilo celý plán. MUDr. Mrázek tvrdí, že je to typické pro lidi, kteří už skoro nemají vajíčka. To slavné AMH mám 0. Ach jo, vajíčka už nemám skoro žádná a do toho se nedaří otěhotnět.Podnikneme, než mi schválí IVF, další pokus o nativ.
Ten hradíme sami. Většinou dost silně reaguju na léky (to bude tím, že je normálně moc nejím), takže jsem z možnosti nativu byla nadšená. Po 1. IVF jsem - na jaře - díky lékům, ale asi i psychice, že se to nepovedlo, neměla hezké období. Bylo mi pořád zle, motala se mi hlava, bála jsem se, že omdlím… no - nechci vzpomínat.
Mmch, Anna už prý má mimčo. Říkala pí Babičková, že u ní cvičla Mojžíšku.
Capelucita píše:
Mmch, Anna už prý má mimčo. Říkala pí Babičková, že u ní cvičla Mojžíšku.
Ahoj vsem
rada bych se pridala k diskuzi.
je mi 38, chodim do ISCARU, nemuzu si stezovat, i MuDr Turkova byla mila, ale bohuzel to nevyslo. Mela jsem 12 vajicek, po prodlozene kultivaci mi zavedli 2, zadne k zmrazeni
a vcera me zacalo bolet bricho jako pri MS a dnes jsem zacala i spinit, takze nic ![]()
Nevim, jestli ma cenu zmenit IVF, mam kolegyni v praci, ta uz absolvovala 12! v ruznych centrech a nic. Pochopila jsem, ze ted musim 3 mesice cekat a jdeme na to znovu.
Preju vsem hodne stesti!
Jessic píše:
Ahoj vsemrada bych se pridala k diskuzi.
je mi 38, chodim do ISCARU, nemuzu si stezovat, i MuDr Turkova byla mila, ale bohuzel to nevyslo. Mela jsem 12 vajicek, po prodlozene kultivaci mi zavedli 2, zadne k zmrazenia vcera me zacalo bolet bricho jako pri MS a dnes jsem zacala i spinit, takze nic
Nevim, jestli ma cenu zmenit IVF, mam kolegyni v praci, ta uz absolvovala 12! v ruznych centrech a nic. Pochopila jsem, ze ted musim 3 mesice cekat a jdeme na to znovu.
Preju vsem hodne stesti!
Bráchova známá, manželka spolužáka z VŠ, absolvovala 16 pokusů, než měli 1. mimčo. To druhé jim vyšlo hned na poprvé. ![]()
Tak bohuzel, mam to potvrzene, nevyslo to. Takze dalsi pokus az v lednu. Tohle cekani je hrozne.
nastesti mam uz jedno dite, takze to neni zase tak strasne a mela bych byt vlastne stastna.
Jessic píše:
Tak bohuzel, mam to potvrzene, nevyslo to. Takze dalsi pokus az v lednu. Tohle cekani je hrozne.
nastesti mam uz jedno dite, takze to neni zase tak strasne a mela bych byt vlastne stastna.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď