Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
sissi76 píše:
jo jo děkuju moc za kontakt a určitě dam vědět
Ahojky Sissinko,
moc držím palečky ! Stránky jak ti dala Januska jsou super.. Najdeš tam všechno ![]()
ja před tim žila s jinym přitelem tam sme se snažili sedm let a stimto se snažim tři roky tenkrot sem šla na gynekologii stim že nemužu přijit do jineho stavu a nakonec skončila v nemocnici a přišla o pravy vaječnik pak muj gynekolog zemřel ta jsem musela přejit k jinemu a ten z papiru zjistil že mi bylo odebrano i kus leveho vaječniku což mi jako nak zapomněli řict jak v nemocniky tak muj byvali doktor dověděla sem to až tři roky po operaci až tento gynekolog to zjistil a řek mi že přirozenou cestou to nepujde a poslal mě do caru nevim jak by to dopadlo kdyby tamten žil a ja chodila ještě k němu ten mi pokažde řek ono to někdy přijde ale do caru mě nikdy neposlal takže sem rada že jsem přešla pak jinam a tam už to byl fof
Sissi tak to je teda celkem dobrý přístup dr. a i v nemocnici, tak ještě, že tak a moc ti držím palečky a to půjdete na 1IVF?
ne na druhe chodila sem pronatal teplice byli mi zavedene dvě embria ale bohužel ani jedno se neuchytilo
Tak to mě mrzí a snad ti to tady vyjde. Já jsem asi jedna z mála, která má dvě IVF za sebou a z +IVF mám holčíčku a z 2IVF jsem po ET a po testu z krve a jsem těhu, ale zatím se moc neraduji a čekám za 14dní utz a tam se teprve dovím, jak jsem dopadla. Moc ti držím palečky a kdy tam půjdeš?
ty se maš na dalši mam narok za tři měsice to je tak leden unor ale nevim jestli nemam radši počkat pul roku
Tedaa Sissi, ty jsi si taky chudák prošla svým viď ???
A máte už nějaký mimi nebo se snažíte o první ? To mi je moc líto, ale neboj . S CARem to jde hned jinak a rychleji.
Moji známý chodili 4 roky co stejného CARu a po plno pokusech se rozhodli , že CARu změní a vyplatilo se. Hned první IVF u nich a šup byli těhu
tak doufám, že změna prospěje i Vám a zadaří se hned napoprvé. Držím palečky ![]()
ahoj moje to bude prvni a muj ma dvě děti jedno ve vlastni peči protože se ho mama zřekla a druhe ma z jinou ale ty šlo asi jen o to ditě protože jak mile otěhotněla tak se na něj vykašlala tak jemu to třeba tak nepřijde když už děti ma ale řek že vi že ja po tom toužim mit svoje a že chce taky semnou mit ale rok to trvalo abych ho přemluvila přeci jen se dvakrat spalil tak měl strach
JJ tak to bych ho taky chápala, že se bojí . A jak vycházíš s tím dětátkem ? Kolik mu nebo jí je ?
ale jo jde to jemu 13let takže pubertak co ma svoje mouchy tak občas držkuje někdy na vikend si berem i to druhy ten je ještě malej a takovej andilek
sissi76 píše:
ale jo jde to jemu 13let takže pubertak co ma svoje mouchy tak občas držkuje někdy na vikend si berem i to druhy ten je ještě malej a takovej andilek
nechceš přejít k nám do skupiny Holky z Iscare?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď