Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5514
7.10.10 12:17
Babe007 píše:
aha, tak to jo. Ne vůbec. Já se každýho na všechno ptám sama. Já jsem se třeba snažila dozvědět, jestli za to můžou ty moje vajíčka nebo spermie a doktor mi tvrdil, že to neví, že se to nedá zjistit.

A ty už máš jedno mimi po umělém a teď se připravuješ na to druhé, viď? Já jenom jestli si to pamatuji dobře a kam si chodila než si se vrátila do icscare? Mě to řekli při závadění, že mi museli udělat ath.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.10.10 12:24

Januška

januska1 píše:
Babe007 píše:
aha, tak to jo. Ne vůbec. Já se každýho na všechno ptám sama. Já jsem se třeba snažila dozvědět, jestli za to můžou ty moje vajíčka nebo spermie a doktor mi tvrdil, že to neví, že se to nedá zjistit.
A ty už máš jedno mimi po umělém a teď se připravuješ na to druhé, viď? Já jenom jestli si to pamatuji dobře a kam si chodila než si se vrátila do icscare? Mě to řekli při závadění, že mi museli udělat ath.

Nemám žádné, já chodila dva roky do Iscare a nic, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
7.10.10 13:08

Babe jé tak to se ti moc omlouvám, nějak jsem si to špatně přečetla a hlavně pamatovala. Doufám, že se nezlobíš. Tak tti držím moc palečky. A k jakému tam chodíš doktoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginac
7.10.10 14:33

Janusko1,prosim te,jak dlouho trva priprava,moc si to uz nepamatuji,injekce do bricha cca 14dni?Ja se ptam kvuli praci.Delam na smeny a chci si to naplanovat nejak ,ak,abych byla ´doma i pri te priprave,pokud to bude mozne.Vim,ze to ma kazdy jinak,ale alespon priblizne.Diky za odpoved Gina

• Citovat
  • Upravit
5514
7.10.10 14:37
ginac píše:
Janusko1,prosim te,jak dlouho trva priprava,moc si to uz nepamatuji,injekce do bricha cca 14dni?Ja se ptam kvuli praci.Delam na smeny a chci si to naplanovat nejak ,ak,abych byla ´doma i pri te priprave,pokud to bude mozne.Vim,ze to ma kazdy jinak,ale alespon priblizne.Diky za odpoved Gina

injekce si píchám od třetího dne ms a pak jsem šla na 7den na utz a teď jdu v pátek zase na utz a tam se rozhodne kdy my vezmou vajíčka, ale je to přibližně 10-14dní záleží na tom kolik těch dominatních folikul bude. Já si vždycky říkám, že je to alchymie. Injekce moc nemusím, ale dá se to zvládat, teď jsem dostala ještě injekci na dva dny, ale nevím jakou. A to my musí píchnout přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.10.10 15:37
januska1 píše:
Babe jé tak to se ti moc omlouvám, nějak jsem si to špatně přečetla a hlavně pamatovala. Doufám, že se nezlobíš. Tak tti držím moc palečky. A k jakému tam chodíš doktoru?

Nezlobím, já si taky občas pletu holky tady.
Byla jsem u Anuschky - té Rusky nebo Ukrajinky, dělala mi ET, byla hrozně hodná, všechno mi pěkně vysvětlila. Pak jsem byla u Schmitze, taky ok, hezkej chlap mimochodem :wink: dokonce od něj jedinného mě nebolelo sono, i když jsem měla vaječník pěkně vysoko a musel mi tlačit na břicho.
No a pak naposledy jsem narazila na Mudr. Turkovou, ale to jsem tady už popisovala. On to byl vůbec tak všeobecně špatnej den, byla tam dusná atmosféra. Jinak 2× jsem měla tu vedoucí embryoložku a vše ok, ale naposled tu mladou malinkou a nevím proč mi nechtěla udělat ICSI na všech 5 vajíček, 2 jsem si u ní pomalu vyhádala. Nevím, jestli se jí do toho nechtělo, nebo toho měla už jinde hodně, ale přemlouvala celý pokoj na IVF, až jsme se tomu s ženskými divily. Protože pro ně to jsou přece penize, ale bylo to mezi nějakými svátky, tak proto asi.Ta vedoucí laborky se mi pak za to omlouvala, že si kolegyně myslela, že to přes to IVF bude v pohodě.
Ale nechci tě ovlivňovat, já si to s tou Mudr. Turkovou a tou malou embryoložkou beru osobně, protože se mi to nepovedlo, taky jsem po těch dvou letech pokusů už z toho na nervy a jsem docela hysterická. Což jsem dříve nikdy nebývala. To jak se ke mě chovala najdeš tady v diskuzi ve starších příspěvcích.
Poctivě musím přiznat, že kdyby mě to vyšlo, tak bych tohle vůbec neřešila, ale nevyšlo.
Jinak hrozně hodné sestřičky, ty na ambulanci jsou uplně bezkonkurenční, paní anestezioložka i sálové sestry všichni hrozně hodní a milí.Jen teda recepční jsou docela protivné, zvlášť ta tmavovlasá, ta blondýna je v pohodě.
Jedinný, co mě štvalo dodatečně na tomhle Caru, že nenabízeli ta vyšetření, ale za to oni nemůžou ani sestry, ani doktoři, to je politika CARu..
Každopádně ti držím palce a myslím, že se můžeš klidně cíleně objednat k panu doktorovi Schmitzovi nebo Anuschce, že nemusíš čekat, koho ti přidělí oni.
Ona paní Mudr. Turková je asi dobrý odborník, ale asi je dost náladová a uvidíš sama, že po pár pokusech na tohle člověk fakt nemá nervy a budeš brečet a hroutit se i kvůli tomu, když ti na poprvý nezvednou telefon a nebudeš vědět, co je s embryjkama. :lol: Každopádně ti držím palce i všem ostatním tady a přeji krásné ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11137.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11137.gif ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11137.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11137.gif ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11137.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11137.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.10.10 15:43

Januschka

A mýho teda štvalo, že v tý kabince jsou umatlaný špinavý časopisy, že se mu to tam uplně eklovalo. Ale pak byl v Podolí na tom Imuno a to byla prý uplně špinavá kobka, časopisů se ani nedotkl a říkal , že Iscare bylo ještě zlatý. V tom Podolí tam jeden chlap byl skoro 40 minut, ono to bylo hned vedle dveří do ordinace, tak to každý viděl, jak tam dlouho ten chlap je. A ten teda vylezl a říkal rovnou, chlapi to je hrůza, já jsem se tam bál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.10.10 21:21
januska1 píše:
martinko to jsme se museli akorát míjet, byla jsi tam se svojí polovičkou a než jsi šla tam tak si šla na toaletu, tak jestli jsi to byla ty, tak jsem tě viděla. No já si píchám injekce a záleží jak se mi udělají folikuly a pak na to půjdeme, vypadáto, že bych mohla jít příští týden. Ta dr. je docela v poho, je moc milá akorát mluví potichu, ale mě vyhovuje. Budu ti držet palečky ať vám vyjde to IUI.

AHojky Janusko,
jj to jsem asi byla ja. Sla jsem jeste na zachod :D . A jak snasis ty injekce ? Jak dlouho si musis pichat nez tam pujdete ? Pristi tyden ? :) jee to ti zavidim. Me ceka jeste mesic :( . Ale moc se tesim .
Drzim ti Janusko moc palecky, at se zadari :) neboj bude to v pohode… Moc na tebe myslim !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
8.10.10 10:34
Babe007 píše:
januska1 píše:
Nezlobím, já si taky občas pletu holky tady.
Byla jsem u Anuschky - té Rusky nebo Ukrajinky, dělala mi ET, byla hrozně hodná, všechno mi pěkně vysvětlila. Pak jsem byla u Schmitze, taky ok, hezkej chlap mimochodem :wink: dokonce od něj jedinného mě nebolelo sono, i když jsem měla vaječník pěkně vysoko a musel mi tlačit na břicho.
No a pak naposledy jsem narazila na Mudr. Turkovou, ale to jsem tady už popisovala. On to byl vůbec tak všeobecně špatnej den, byla tam dusná atmosféra. Jinak 2× jsem měla tu vedoucí embryoložku a vše ok, ale naposled tu mladou malinkou a nevím proč mi nechtěla udělat ICSI na všech 5 vajíček, 2 jsem si u ní pomalu vyhádala. Nevím, jestli se jí do toho nechtělo, nebo toho měla už jinde hodně, ale přemlouvala celý pokoj na IVF, až jsme se tomu s ženskými divily. Protože pro ně to jsou přece penize, ale bylo to mezi nějakými svátky, tak proto asi.Ta vedoucí laborky se mi pak za to omlouvala, že si kolegyně myslela, že to přes to IVF bude v pohodě.
Ale nechci tě ovlivňovat, já si to s tou Mudr. Turkovou a tou malou embryoložkou beru osobně, protože se mi to nepovedlo, taky jsem po těch dvou letech pokusů už z toho na nervy a jsem docela hysterická. Což jsem dříve nikdy nebývala. To jak se ke mě chovala najdeš tady v diskuzi ve starších příspěvcích.
Poctivě musím přiznat, že kdyby mě to vyšlo, tak bych tohle vůbec neřešila, ale nevyšlo.
Jinak hrozně hodné sestřičky, ty na ambulanci jsou uplně bezkonkurenční, paní anestezioložka i sálové sestry všichni hrozně hodní a milí.Jen teda recepční jsou docela protivné, zvlášť ta tmavovlasá, ta blondýna je v pohodě.
Jedinný, co mě štvalo dodatečně na tomhle Caru, že nenabízeli ta vyšetření, ale za to oni nemůžou ani sestry, ani doktoři, to je politika CARu..
Každopádně ti držím palce a myslím, že se můžeš klidně cíleně objednat k panu doktorovi Schmitzovi nebo Anuschce, že nemusíš čekat, koho ti přidělí oni.
Ona paní Mudr. Turková je asi dobrý odborník, ale asi je dost náladová a uvidíš sama, že po pár pokusech na tohle člověk fakt nemá nervy a budeš brečet a hroutit se i kvůli tomu, když ti na poprvý nezvednou telefon a nebudeš vědět, co je s embryjkama. :lol: Každopádně ti držím palce i všem ostatním tady a přeji krásné ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11137.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11137.gif ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11137.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11137.gif ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11137.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11137.gif

No tak to je celkem vostrý a já mým takovou zkušenost, tak bych asi byla také vystresovaná a hysterická. Naprosto tě chápu. Je to opravdu síla. Já si říkám, že jak mi to vyšlo, tak nemám co jim vytknout, ale kdybych byla ve tvé kůži, tak také hledám příčinu. No tak to ti budu držet palečky ať ti to vyjde a budeš mít brzy malého prďolku v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
8.10.10 10:38
Martina.Tina píše:
januska1 píše:
martinko to jsme se museli akorát míjet, byla jsi tam se svojí polovičkou a než jsi šla tam tak si šla na toaletu, tak jestli jsi to byla ty, tak jsem tě viděla. No já si píchám injekce a záleží jak se mi udělají folikuly a pak na to půjdeme, vypadáto, že bych mohla jít příští týden. Ta dr. je docela v poho, je moc milá akorát mluví potichu, ale mě vyhovuje. Budu ti držet palečky ať vám vyjde to IUI.
AHojky Janusko,
jj to jsem asi byla ja. Sla jsem jeste na zachod :D . A jak snasis ty injekce ? Jak dlouho si musis pichat nez tam pujdete ? Pristi tyden ? :) jee to ti zavidim. Me ceka jeste mesic :( . Ale moc se tesim .
Drzim ti Janusko moc palecky, at se zadari :) neboj bude to v pohode… Moc na tebe myslim !!!

Byli jste sympatický. Já ty injekce snáším dobře a píchám si je od třetího dne ms a píchají se až to odpěru opu, akorát ten den předtím se už nic nepíchá. Jinak jsem tam byla dneska a už mě poslali na odběr, takže v po tam jdu a uvidíme jak se to povede a co tam uzrálo. A vyjdete na první IUI a nebo rovnou na ivf? A jak se ti líbila dr.? Je celkem v poho, viď? Dneska musím říci, že tam měli fofr, ale setřičky moc příjemný a i dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.10.10 19:53
januska1 píše:
Martina.Tina píše:
januska1 píše:
AHojky Janusko,
Drzim ti Janusko moc palecky, at se zadari :) neboj bude to v pohode… Moc na tebe myslim !!!
Byli jste sympatický. Já ty injekce snáším dobře a píchám si je od třetího dne ms a píchají se až to odpěru opu, akorát ten den předtím se už nic nepíchá. Jinak jsem tam byla dneska a už mě poslali na odběr, takže v po tam jdu a uvidíme jak se to povede a co tam uzrálo. A vyjdete na první IUI a nebo rovnou na ivf? A jak se ti líbila dr.? Je celkem v poho, viď? Dneska musím říci, že tam měli fofr, ale setřičky moc příjemný a i dr.

Jee, to mě mrzí, že jsem tě neviděla. Měla jsi do mě kopnout :D . A pícháš si sama injekce nebo manžílek ? Auu jestli mě to čeká také, tak bojim bojim. Já injekce moc nemusím - alee co , pro mimiško udělám všechno i kdybych si měla rozpíchat celý břícho :) . Takže už v pondělí budete vědět ? :) Moc držím palečky :))) . jj doktorka byla v pohodě :) sice tichá , ale na všechno ochotně odpověděla a dala vše informace :) takže jsme byli spokojení. Teď nejdřív půjdeme na IUI . Takže čekám na ovulku a jdeme na to :D :D :D . Doufám tedy, že ji budu mít v pohodě. :) No už se těším … Ale nesmím se moc navnadit, abych pak nebyla překvapená, že to nevyšlo … No uvidíme .
Tobě moc držím palečky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
9.10.10 15:19

Holky a udělali vám někomu imunologii nebo genetiku, mimochodem? Jen by mě to zajímalo, jestli jen já jsem byla taková plonková. Mojí známý tam udělali vše a mě nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
9.10.10 15:22
Babe007 píše:
Holky a udělali vám někomu imunologii nebo genetiku, mimochodem? Jen by mě to zajímalo, jestli jen já jsem byla taková plonková. Mojí známý tam udělali vše a mě nic :-(

Mě teda ne :( přinesla jsem si všechny výsledky od gynek. a myslím, že na imunologii a genetiku mi taky nic nedělali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
9.10.10 15:36

Ta genetika podle mě ani nevadí, protože tam prý najdou příčinu jen asi u 1 ženský z 500.
Ale ta imunoška je prý zásadní, aspoň mi to tvrdili 2 imunologové, zvlášť když se ti nedaří přirozené početí, tak tam je prý problém u třetiny ženských.
A v Iscare ani nedávají preventivně Prednison, jako v jiných CARech, tak by jí dělat měli. Hodně ženských má alergii na sperma nebo embryo. Když to ženská má, tak se embryo neujme nebo nebude vyvíjet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
9.10.10 15:39
Babe007 píše:
Ta genetika podle mě ani nevadí, protože tam prý najdou příčinu jen asi u 1 ženský z 500.
Ale ta imunoška je prý zásadní, aspoň mi to tvrdili 2 imunologové, zvlášť když se ti nedaří přirozené početí, tak tam je prý problém u třetiny ženských.
A v Iscare ani nedávají preventivně Prednison, jako v jiných CARech, tak by jí dělat měli. Hodně ženských má alergii na sperma nebo embryo. Když to ženská má, tak se embryo neujme nebo nebude vyvíjet..

Aha, tak to vůbec nevím :( tak to by měli dělat když je to docela dost zásadní k tomu, abysme mohli mít mimiko :( Je zvláštní, že v každém CARu to probíhá jinak :( No uvidíme, třeba se to ještě změní a testy udělají,,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.