Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jizvíková píše:
Ahoj
mudr turkova je fajn, primar je senza, ale mudr Hulvert je na penize, ze vseho chce vyzdimat prachy, ma i soukr praxi a tam je stejny, za osetrovani v teh. chce 4500 coz je utz a odbery krve a fotky.. MUDrPryanichniková je malomluvna a musite fakt koukat co rika, abyste rozumeli
Tak to jste měli buď štěstí, nebo si na ní už stěžovalo víc lidí a uklidnila se anebo jste jí prostě padli do oka. K nám na diskuzi chodí hodně holek, co tam byli taky a spokojenost byla tak půl na půl.
Ahoj Martinko, děkuju moc za podporu. Také přeji aby vám to vyšlo. Byla to první IUI a doufám, že i poslední. Tak moc bych si to přála. Jsem blázen, už jsem si začala číst příznaky těhotenství. Při prvním mě sem tam píchalo v podbřišku (dočetla jsem se že je to jeden z příznaků těh.) ale bohužel to vše špatně dopadlo. Jeden den jsem se těšila z fotečky z ultrazvuku a druhý den jsem o mimi přišla. Ach jo, mám strach aby se to neopakovalo.
askim 20 píše:
Ahoj Martinko, děkuju moc za podporu. Také přeji aby vám to vyšlo. Byla to první IUI a doufám, že i poslední. Tak moc bych si to přála. Jsem blázen, už jsem si začala číst příznaky těhotenství. Při prvním mě sem tam píchalo v podbřišku (dočetla jsem se že je to jeden z příznaků těh.) ale bohužel to vše špatně dopadlo. Jeden den jsem se těšila z fotečky z ultrazvuku a druhý den jsem o mimi přišla. Ach jo, mám strach aby se to neopakovalo.I já děkuju moc za podporu
. Neboj bude to v pořádku , hlavne bud s psychikou v pohode - to je dulezity. Já vim, neni to jen tak a rika se to snadno, ale skutecnost je jina , vid ???
ach jo , uz abysme to meli vsechno za sebou a dobre to dopadlo, vid ???
Moc na tebe myslim a drzim palecky, at je to v poradku . Jdes tam za 14 dni na ultrazvuk ?
martinko to jsme se museli akorát míjet, byla jsi tam se svojí polovičkou a než jsi šla tam tak si šla na toaletu, tak jestli jsi to byla ty, tak jsem tě viděla. No já si píchám injekce a záleží jak se mi udělají folikuly a pak na to půjdeme, vypadáto, že bych mohla jít příští týden. Ta dr. je docela v poho, je moc milá akorát mluví potichu, ale mě vyhovuje. Budu ti držet palečky ať vám vyjde to IUI.
ginac píše:
Ahoj devcata,jak to tady dneska ctu,tak jsme byly dneska v tom Iscare vsechny.Ja jen na krev.Pristi tyden jedu na prohlidku a snad uz se dozvim,jestli mi pojistovna schvalila dalsi IVF!?A potom uz to snad pojede.Urcite se budeme prubezne informovat.Mejte se fajn.Ahoj Gina
No já jsem ráda, že tu je někdo kdo chodí kam my a budu ráda, když se tu budeme scházet a budem se podporovat. A kolikáté budeš mít IVF? Nebyla jsi tam dopo?
Mudr. Turkovou znám z gyndy z je to náladová ženská. Neměla jsem na ní teda náladu. Někdo je možný splachovací, ale já teda ne! Je trošku ras, vyšetření od ní dost bolí.
Sisita já jsem sní ještě zkušenost neměla a teď chodím k té ukrajince a je docela fajn, všechno mi vysvětlí.
To nevím jestli pojedu na ultrazvuk. Když budu mít test negativní, tak mám vynechat prášky co mi dali a 12. den MC znovu na IUI. Pokud bude pozitivní tak mám zavolat a uvidí se co bude dál. Budeme si držet palce a čekat, nic jiného nezbývá. Zatím pa, pa a přeji ti hezký den.
Byla jsem dopoledne.Jdu na druhe IVF,ale uz jsem mela i 3krat KET a to se nezadarilo/jine centrum/.Z 1IVF mame doma 4,5letou holcicku a to bylo hned napoprve a v ISCARE jeste v Hloubetine,pak se stehovali a ja musela zrovna v tu dobu na odber vajicek.Uz jsem pak zustala kvuli emriim,mela jsem jich jeste 7,ale z nich se pak neudrzelo ani jedno.Tak uvidime,jestli budeme mit stesti i ted?To je ve hvezdach.Gina ![]()
ginac já jdu také na druhé ivf a doma mám už 19měsíční dcerku. Já jsem měla problém vtom, že mi neprasklo vajíčko a mimi se nemohlo rozvíjet dál a tak mi museli udělat asistovný hatching. A jsem teď ve vázi přípravy a musela jsem oběhat předoperační. Musíme si věřit, že to vyjde.
ahoj, prosimtě a jak zjistili, že to vajíčko neprasklo? Oni to nějak zkoumali? Mě nikdy doktor neřekl proč to nevyšlo, více méně se o tom nechtěl bavit.
Babe007 píše:
ahoj, prosimtě a jak zjistili, že to vajíčko neprasklo? Oni to nějak zkoumali? Mě nikdy doktor neřekl proč to nevyšlo, více méně se o tom nechtěl bavit.
Zjistili to při umělém oplodnění, když mi vyndali vajíčka a pak tam dali k ní spermijku, tak to šlo bez pomoci, ale druhý den, se vajíčko nevyvíjelo dále a tak ho praskli. Nechala jsem si prodlouženou kultivaci, jinak by na to také nepřišli. Je to prostě alchymie. A tobě nic fakt neřekli?
aha, tak to jo. Ne vůbec. Já se každýho na všechno ptám sama. Já jsem se třeba snažila dozvědět, jestli za to můžou ty moje vajíčka nebo spermie a doktor mi tvrdil, že to neví, že se to nedá zjistit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj devcata,jak to tady dneska ctu,tak jsme byly dneska v tom Iscare vsechny.Ja jen na krev.Pristi tyden jedu na prohlidku a snad uz se dozvim,jestli mi pojistovna schvalila dalsi IVF!?A potom uz to snad pojede.Urcite se budeme prubezne informovat.Mejte se fajn.Ahoj Gina