Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Martina.Tina já tam jdu zítra také a uvidím co mi tam řeknou. I já tobě přeji hodně štěstíčka a ať se brzy zadaří. Když tak písni jaky jsi měla dojem a co ti řekli, budu ti držet palečky.
Fakt jo ?
tak to je náhodička
doufám, že bude sloužit někdo příjemný
a jdete taky na první konzultaci ? V kolik jste objednaní ?
Děkujeme moc, i já Vám přeju moc štěstíčka ![]()
Myslím na první konzultaci po těch 3 letech. ( myslím, že jsi psala snad po 3 letech … ![]()
Ahoj Martinko, koukám že se sešlo dost rozličných názorů
no zítra uvidíš sama
Doufám, že budeš mít stejně dobré pocity jako jsme měli my s manželem a bude vše v pořádku.
Jinak co vím, tak se asi paní doktorce Turkové nevyhneš, ale jak jsem již psala já s ní špatnou zkušenost nemám…
Pravda je, že mám naopak hodně špatnou zkušenost z Podolí a už bych tam nikdy nechtěla jít. Každý má dobré i špatné zkušenosti, ale tomu se bohužel nevyhneme nikdo.
Určitě dej vědět a držím palečky ![]()
Ahoj Ilona
Ilona31 píše:
Ahoj Martinko, koukám že se sešlo dost rozličných názorůno zítra uvidíš sama
Doufám, že budeš mít stejně dobré pocity jako jsme měli my s manželem a bude vše v pořádku.
Jinak co vím, tak se asi paní doktorce Turkové nevyhneš, ale jak jsem již psala já s ní špatnou zkušenost nemám…
Pravda je, že mám naopak hodně špatnou zkušenost z Podolí a už bych tam nikdy nechtěla jít. Každý má dobré i špatné zkušenosti, ale tomu se bohužel nevyhneme nikdo.
Určitě dej vědět a držím palečky
Ahoj Ilona
Ahojky Ilonko,
jj máš pravdu - je tu dost odlišných názorů, ale jsem za ně moc ráda . Těším se na zítra, ale zároveň se bojím
no nejsem sama kdo si asi prochází takovými pocity. Takže zítra uvidím sama ![]()
No v Podolí se ti nedivím. Naši známý tam chodili 4 roky do CARu . Hustý je, že 3,5 roku jim tam dělali IUI a pak IVF celkem 5 a nic. Pak se rozhodli jít do Pronatalu a odejít z Podolí. Je to zvláštní, ale přišli tam a šup hned na poprvé se zadařilo a teď v říjnu má termín… Jinak říkala, že Podolí je na CAR hrozný. Ale porodnici tam mají krásnou, novou , moderní . A co jsem koukala na fotky, tak se mi tam porodnice fakt líbí .
A jakpak se máš ty ? Co nového ?
Martino já jsem objednaná na 10.40. a jdu tam na kontrolní utz, už mě schválili druhé ivf, tak jsem zvědavá co a jak. Jsem nějak napnutá. A v kolik tam jdeš ty?
Ahojky, ISCAR navštěvujeme asi 2 měsíce a v pondělí nám udělali první inseminaci a tak teď musíme 14 dní čekat než si budu moci udělat těhotenský test. Jinak jsou tam moc milé a ochotné sestřičky i lékaři. Jsem tam moc spokojená a po velice špatné zkušenosti s mým gynekologem, jsem ráda, že se mi konečně někdo věnuje a vše vysvětlí aniž bych si připadala jako úplný hlupák. Doporučuji. ![]()
Ahojky,
Marti tak jak se ti tam líbilo a jakou jsi měla paní doktorku? Já si budu píchat injekce a budou mě připravovat na 2.IVF. Tak uvidíme jak to půjde.
askim20 tak držíme palečky ať to vyjde a vy máte v bříšku miminko. Máš pravdu jsou tam moc milý, už mám doma jedno zlatíčko od nich.
januska1 píše:
Ahojky,Marti tak jak se ti tam líbilo a jakou jsi měla paní doktorku? Já si budu píchat injekce a budou mě připravovat na 2.IVF. Tak uvidíme jak to půjde.
askim20 tak držíme palečky ať to vyjde a vy máte v bříšku miminko. Máš pravdu jsou tam moc milý, už mám doma jedno zlatíčko od nich.
Ahojky Januško ![]()
Super před chvílí jsme dorazili - byli jsme ještě po krámech courat a na obědě ![]()
Jeee 10:40 ? A byla jsi tam sama nebo s přítelem ? To jsme se museli potkat, byli jsme objednaní na 11.00 hod. ale museli jsme tam být o 15 minut dříve
Byli jsme u doktorky a já blbá zapomněla jak se jmenuje
byla to slovenka , možná jsi u ní byla taky …
No my teď čekáme na Menstruaci a pak jdu na ovulaci na Ultrazvuk a pokud bude ok , tak mi hned udělají IUI
jeee, mám hroznou radost, že se to už pořádně pohlo - to čekání je hrozný. Ani jsem nečekala, že to půjde teď tak rychle, ale jsem moc ráda
!!!
A jak dlouho si je musíš píchat před IVF ? Kdy tam tedy půjdete znovu ? Tak moc držím palečky Janusko ![]()
askim 20 píše:
Ahojky, ISCAR navštěvujeme asi 2 měsíce a v pondělí nám udělali první inseminaci a tak teď musíme 14 dní čekat než si budu moci udělat těhotenský test. Jinak jsou tam moc milé a ochotné sestřičky i lékaři. Jsem tam moc spokojená a po velice špatné zkušenosti s mým gynekologem, jsem ráda, že se mi konečně někdo věnuje a vše vysvětlí aniž bych si připadala jako úplný hlupák. Doporučuji.
Ahojky Askim ![]()
jj máš pravdu - jsou tam moc příjemní a měla jsem z toho dobrý pocit
doktorka dost tichá, ale na všechno ochotně odpověděla když jsme se ptali . Setřičky si nemohu vynachválit - ty byly super ![]()
Tak držím moc palečky , aby byly dvě //
jsou to nervíky to čekání, že jo ? Dělali Vám tedy teď první inseminaci ? No doufám , že první a poslední
moc na tebe myslím a držím palce ![]()
Ahoj
mudr turkova je fajn, primar je senza, ale mudr Hulvert je na penize, ze vseho chce vyzdimat prachy, ma i soukr praxi a tam je stejny, za osetrovani v teh. chce 4500 coz je utz a odbery krve a fotky.. MUDrPryanichniková je malomluvna a musite fakt koukat co rika, abyste rozumeli
jizvíková píše:
Ahoj
mudr turkova je fajn, primar je senza, ale mudr Hulvert je na penize, ze vseho chce vyzdimat prachy, ma i soukr praxi a tam je stejny, za osetrovani v teh. chce 4500 coz je utz a odbery krve a fotky.. MUDrPryanichniková je malomluvna a musite fakt koukat co rika, abyste rozumeli
Ahojky,
no my zažili zatím jen tu slovenku ( to určitě bude ona ta Pryanichniková ) já zapomněla jak se jmenuje. No byla hodná, ale je pravda, že když mluvila, tak jsem musela dost napínat uši, abych ji slyšela a rozumněla
sestřičky , ale byli v pohodě ![]()
Ta Mudr. Anuschka je moc hodná, se mnou mluvila teda asi nejvíc ze všech doktorů, všechno krásně vysvětlovala i při ET. Sestřičky dole na ambulanci i nahoře na IVF jsou moc hodné, opravdu milé a příjemné. Je pravda, že jinde jsem na tak milé sestřičky nenarazila. V Podolí jsem byla taky a jednou uplně super, vše nám vysvětlili, milí, optimističtí..Podruhé , odbili nás mezi dveřma, nepříjemní, neochotní, cokoliv vysvětlit..Je to asi o lidech nebo jak komu padnete do oka.
Aha, tak ukrajinka… já myslela,že slovenka.
Uvidime příště na koho narazíme, zatím tam byli hodní a ochotní ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď