Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5514
5.10.10 17:43

Martina.Tina já tam jdu zítra také a uvidím co mi tam řeknou. I já tobě přeji hodně štěstíčka a ať se brzy zadaří. Když tak písni jaky jsi měla dojem a co ti řekli, budu ti držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.10.10 18:55

Fakt jo ? :) tak to je náhodička :) doufám, že bude sloužit někdo příjemný :) a jdete taky na první konzultaci ? V kolik jste objednaní ? :) Děkujeme moc, i já Vám přeju moc štěstíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.10.10 18:56

Myslím na první konzultaci po těch 3 letech. ( myslím, že jsi psala snad po 3 letech … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.10.10 19:59

Ahoj Martinko, koukám že se sešlo dost rozličných názorů :-) no zítra uvidíš sama :wink: Doufám, že budeš mít stejně dobré pocity jako jsme měli my s manželem a bude vše v pořádku.
Jinak co vím, tak se asi paní doktorce Turkové nevyhneš, ale jak jsem již psala já s ní špatnou zkušenost nemám…
Pravda je, že mám naopak hodně špatnou zkušenost z Podolí a už bych tam nikdy nechtěla jít. Každý má dobré i špatné zkušenosti, ale tomu se bohužel nevyhneme nikdo.
Určitě dej vědět a držím palečky :wink:
Ahoj Ilona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.10.10 20:21
Ilona31 píše:
Ahoj Martinko, koukám že se sešlo dost rozličných názorů :-) no zítra uvidíš sama :wink: Doufám, že budeš mít stejně dobré pocity jako jsme měli my s manželem a bude vše v pořádku.
Jinak co vím, tak se asi paní doktorce Turkové nevyhneš, ale jak jsem již psala já s ní špatnou zkušenost nemám…
Pravda je, že mám naopak hodně špatnou zkušenost z Podolí a už bych tam nikdy nechtěla jít. Každý má dobré i špatné zkušenosti, ale tomu se bohužel nevyhneme nikdo.
Určitě dej vědět a držím palečky :wink:
Ahoj Ilona

Ahojky Ilonko,
jj máš pravdu - je tu dost odlišných názorů, ale jsem za ně moc ráda . Těším se na zítra, ale zároveň se bojím :( no nejsem sama kdo si asi prochází takovými pocity. Takže zítra uvidím sama :)
No v Podolí se ti nedivím. Naši známý tam chodili 4 roky do CARu . Hustý je, že 3,5 roku jim tam dělali IUI a pak IVF celkem 5 a nic. Pak se rozhodli jít do Pronatalu a odejít z Podolí. Je to zvláštní, ale přišli tam a šup hned na poprvé se zadařilo a teď v říjnu má termín… Jinak říkala, že Podolí je na CAR hrozný. Ale porodnici tam mají krásnou, novou , moderní . A co jsem koukala na fotky, tak se mi tam porodnice fakt líbí .
A jakpak se máš ty ? Co nového ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
5.10.10 20:44

Martino já jsem objednaná na 10.40. a jdu tam na kontrolní utz, už mě schválili druhé ivf, tak jsem zvědavá co a jak. Jsem nějak napnutá. A v kolik tam jdeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
askim 20
6.10.10 11:50

Ahojky, ISCAR navštěvujeme asi 2 měsíce a v pondělí nám udělali první inseminaci a tak teď musíme 14 dní čekat než si budu moci udělat těhotenský test. Jinak jsou tam moc milé a ochotné sestřičky i lékaři. Jsem tam moc spokojená a po velice špatné zkušenosti s mým gynekologem, jsem ráda, že se mi konečně někdo věnuje a vše vysvětlí aniž bych si připadala jako úplný hlupák. Doporučuji. :-D

• Citovat
  • Upravit
5514
6.10.10 14:26

Ahojky,

Marti tak jak se ti tam líbilo a jakou jsi měla paní doktorku? Já si budu píchat injekce a budou mě připravovat na 2.IVF. Tak uvidíme jak to půjde.

askim20 tak držíme palečky ať to vyjde a vy máte v bříšku miminko. Máš pravdu jsou tam moc milý, už mám doma jedno zlatíčko od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.10.10 15:51
januska1 píše:
Ahojky,

Marti tak jak se ti tam líbilo a jakou jsi měla paní doktorku? Já si budu píchat injekce a budou mě připravovat na 2.IVF. Tak uvidíme jak to půjde.

askim20 tak držíme palečky ať to vyjde a vy máte v bříšku miminko. Máš pravdu jsou tam moc milý, už mám doma jedno zlatíčko od nich.

Ahojky Januško :)
Super před chvílí jsme dorazili - byli jsme ještě po krámech courat a na obědě :)
Jeee 10:40 ? A byla jsi tam sama nebo s přítelem ? To jsme se museli potkat, byli jsme objednaní na 11.00 hod. ale museli jsme tam být o 15 minut dříve :)))) Byli jsme u doktorky a já blbá zapomněla jak se jmenuje :( byla to slovenka , možná jsi u ní byla taky … :) No my teď čekáme na Menstruaci a pak jdu na ovulaci na Ultrazvuk a pokud bude ok , tak mi hned udělají IUI :lol: :lol: :lol: jeee, mám hroznou radost, že se to už pořádně pohlo - to čekání je hrozný. Ani jsem nečekala, že to půjde teď tak rychle, ale jsem moc ráda :D !!!
A jak dlouho si je musíš píchat před IVF ? Kdy tam tedy půjdete znovu ? Tak moc držím palečky Janusko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.10.10 15:54
askim 20 píše:
Ahojky, ISCAR navštěvujeme asi 2 měsíce a v pondělí nám udělali první inseminaci a tak teď musíme 14 dní čekat než si budu moci udělat těhotenský test. Jinak jsou tam moc milé a ochotné sestřičky i lékaři. Jsem tam moc spokojená a po velice špatné zkušenosti s mým gynekologem, jsem ráda, že se mi konečně někdo věnuje a vše vysvětlí aniž bych si připadala jako úplný hlupák. Doporučuji. :-D

Ahojky Askim :)
jj máš pravdu - jsou tam moc příjemní a měla jsem z toho dobrý pocit :) doktorka dost tichá, ale na všechno ochotně odpověděla když jsme se ptali . Setřičky si nemohu vynachválit - ty byly super :)
Tak držím moc palečky , aby byly dvě // :palec: jsou to nervíky to čekání, že jo ? Dělali Vám tedy teď první inseminaci ? No doufám , že první a poslední :) moc na tebe myslím a držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
6.10.10 15:59

Ahoj
mudr turkova je fajn, primar je senza, ale mudr Hulvert je na penize, ze vseho chce vyzdimat prachy, ma i soukr praxi a tam je stejny, za osetrovani v teh. chce 4500 coz je utz a odbery krve a fotky.. MUDrPryanichniková je malomluvna a musite fakt koukat co rika, abyste rozumeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.10.10 16:02
jizvíková píše:
Ahoj
mudr turkova je fajn, primar je senza, ale mudr Hulvert je na penize, ze vseho chce vyzdimat prachy, ma i soukr praxi a tam je stejny, za osetrovani v teh. chce 4500 coz je utz a odbery krve a fotky.. MUDrPryanichniková je malomluvna a musite fakt koukat co rika, abyste rozumeli

Ahojky,
no my zažili zatím jen tu slovenku ( to určitě bude ona ta Pryanichniková ) já zapomněla jak se jmenuje. No byla hodná, ale je pravda, že když mluvila, tak jsem musela dost napínat uši, abych ji slyšela a rozumněla :) sestřičky , ale byli v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
6.10.10 16:11

Ona je ukrajinka a mluveni fakt moc neda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
6.10.10 16:47

Ta Mudr. Anuschka je moc hodná, se mnou mluvila teda asi nejvíc ze všech doktorů, všechno krásně vysvětlovala i při ET. Sestřičky dole na ambulanci i nahoře na IVF jsou moc hodné, opravdu milé a příjemné. Je pravda, že jinde jsem na tak milé sestřičky nenarazila. V Podolí jsem byla taky a jednou uplně super, vše nám vysvětlili, milí, optimističtí..Podruhé , odbili nás mezi dveřma, nepříjemní, neochotní, cokoliv vysvětlit..Je to asi o lidech nebo jak komu padnete do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.10.10 18:27

Aha, tak ukrajinka… já myslela,že slovenka.
Uvidime příště na koho narazíme, zatím tam byli hodní a ochotní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.