Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Makyno tak už můžeš za námi, máš tam povolený přístup a budeme určo rádi, když se přidáš.
Ahojky Makyno,
moc tě tu vítám
také chodíte do Iscaru ??? ![]()
Jakpak jste daleko ???
Ahoj,
jdeme prvně začátkem listopadu do Iscare, tak bych se k vám taky ráda přidala, jestli můžu.Jen jsem na tyto stránky narazila nedávno, tak se tu zatím moc neorientuju. ![]()
mavrza píše:
Ahoj,
jdeme prvně začátkem listopadu do Iscare, tak bych se k vám taky ráda přidala, jestli můžu.Jen jsem na tyto stránky narazila nedávno, tak se tu zatím moc neorientuju.
Ahojky Mavrzko,
tak tě tu tedy vítám ![]()
A jste už objednaní ? Tak přeji moc moc moc štěstíčka a ať nečekáte moc dlouho a brzy se zadaří . Můžeš nám říct klidně něco o sobě ![]()
Jsme tu všichni pro sebe a člověku to fakt pomůže pokecat s někým …
Ahoj,
jsme objednaní na 9.11.
Snažili jsme se přes 2,5 roku, jednak mi našli neprůchodnej vejcovod, bez Clostilu mi nedorůstaly folíky a s ním pak obři.V květnu se to i povedlo,ale radost nám vydržela jen do 10.t, pak MA.
A z následných vyšetření pak mi vyšla Leidenská mutace a zvýšená BI.
A už nemám věk na to čekat další roky, jestli se náhodou ještě někdy přirozeně zadaří.Takže jsme se už objednali do CARu.
mavrza píše:
Ahoj,
jsme objednaní na 9.11.
Snažili jsme se přes 2,5 roku, jednak mi našli neprůchodnej vejcovod, bez Clostilu mi nedorůstaly folíky a s ním pak obři.V květnu se to i povedlo,ale radost nám vydržela jen do 10.t, pak MA.
A z následných vyšetření pak mi vyšla Leidenská mutace a zvýšená BI.
A už nemám věk na to čekat další roky, jestli se náhodou ještě někdy přirozeně zadaří.Takže jsme se už objednali do CARu.
9.11. tak to je za chvilinku ![]()
tak to mě moc mrzí co Vás potkalo
ale neboj v CARU hodně pomohou !!! Je lepší začít dřív s CARem než bude pozdě . A marné snažení doma k ničemu nevede. Jsou to akorát nervy
I když s CARem nervíky taky pracují , ale člověk má větší naději
a kolikpak ti je jestli se můžu zeptat ??? ![]()
Jinak v Iscaru jsou hodní ( hlavně tedy sestřičky ) … V úterý jsem měla tu čest se potkat s dr. Turkovou a potvrdili se mi informace o ni, takže z ní zrovna nadšená nejsem když musím k ní.
Tak moc držím palečky, ať se co nejdříve zadaří ![]()
Už máte nějaké testíky za sebou ?
Nevím, jak to v CARu chodí, jestli člověk chodí stále k jednomu doktorovi, či ne.
Manžel se tam u nich léčí s Crohnem, tak i proto jsme nakonec vybrali tento CAR.
A s testama mám pocit, že už nám už dělali snad vše, co se dá.Tak uvidíme,co ještě budou dovyšetřovat.
mavrza píše:
Nevím, jak to v CARu chodí, jestli člověk chodí stále k jednomu doktorovi, či ne.
Manžel se tam u nich léčí s Crohnem, tak i proto jsme nakonec vybrali tento CAR.
A s testama mám pocit, že už nám už dělali snad vše, co se dá.Tak uvidíme,co ještě budou dovyšetřovat.
No právě že se chodí stále k někomu jinýmu
takže podle toho kdo slouží, tak k tomu jdeš. Mě to docela vadí, ale na druhou stranu si říkám, že když je nějaký problém - tak víc očí víc vidí … takže to beru radši tak .
Tak Vám držím palečky, ať Vám brzy pomohou a netrápíte se moc dlouho ![]()
Mavrzko poslala jsem ti pozvánku do skupiny a tam si můžeš s námi o všem povídat.
dobry den chci se jen zeptat chodila sem do pronatalu v teplicich podstoupila sem ivf neuspěšně chtěla bych přestoupit do iscaru chtěl bych se zeptat jak se tam pohybuji cenove ralace za ivf děkuji a kde bych našla naky kontakt do tohoto centra děkuji
Sissi76 tady jsou na ně stránky http://www.iscare.cz/ a zkus se tam podívat a najdeš tam veškeré informace. A také kontakt na recepci, kde si domluvíš termín návštěvy a taky ti řeknou jak se pohybují ceny, ale IVF tam vyjde okolo 20000,– záleží jaké výkony ti dělají a také jaké léky ti dají. Přeji Ti hodně štěstí. Pak dej vědět jak jsi dopadla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď