Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
26.10.10 14:39

děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.10.10 14:51

tak jsem si dala žádost ale asi mě tam nechtěji :-( :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
26.10.10 16:51

Makyno tak už můžeš za námi, máš tam povolený přístup a budeme určo rádi, když se přidáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.10.10 21:23

Ahojky Januško.. to jsem ráda děkuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.10.10 14:55

Hezky den holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.10.10 20:23

Ahojky Makyno,
moc tě tu vítám :) také chodíte do Iscaru ??? :-)
Jakpak jste daleko ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
28.10.10 15:31

Ahoj,
jdeme prvně začátkem listopadu do Iscare, tak bych se k vám taky ráda přidala, jestli můžu.Jen jsem na tyto stránky narazila nedávno, tak se tu zatím moc neorientuju. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.10.10 15:52
mavrza píše:
Ahoj,
jdeme prvně začátkem listopadu do Iscare, tak bych se k vám taky ráda přidala, jestli můžu.Jen jsem na tyto stránky narazila nedávno, tak se tu zatím moc neorientuju. :roll:

Ahojky Mavrzko,
tak tě tu tedy vítám :)
A jste už objednaní ? Tak přeji moc moc moc štěstíčka a ať nečekáte moc dlouho a brzy se zadaří . Můžeš nám říct klidně něco o sobě :)
Jsme tu všichni pro sebe a člověku to fakt pomůže pokecat s někým …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
28.10.10 17:54

Ahoj,
jsme objednaní na 9.11.
Snažili jsme se přes 2,5 roku, jednak mi našli neprůchodnej vejcovod, bez Clostilu mi nedorůstaly folíky a s ním pak obři.V květnu se to i povedlo,ale radost nám vydržela jen do 10.t, pak MA.
A z následných vyšetření pak mi vyšla Leidenská mutace a zvýšená BI.
A už nemám věk na to čekat další roky, jestli se náhodou ještě někdy přirozeně zadaří.Takže jsme se už objednali do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.10.10 18:19
mavrza píše:
Ahoj,
jsme objednaní na 9.11.
Snažili jsme se přes 2,5 roku, jednak mi našli neprůchodnej vejcovod, bez Clostilu mi nedorůstaly folíky a s ním pak obři.V květnu se to i povedlo,ale radost nám vydržela jen do 10.t, pak MA.
A z následných vyšetření pak mi vyšla Leidenská mutace a zvýšená BI.
A už nemám věk na to čekat další roky, jestli se náhodou ještě někdy přirozeně zadaří.Takže jsme se už objednali do CARu.

9.11. tak to je za chvilinku :-)
tak to mě moc mrzí co Vás potkalo :( ale neboj v CARU hodně pomohou !!! Je lepší začít dřív s CARem než bude pozdě . A marné snažení doma k ničemu nevede. Jsou to akorát nervy :( I když s CARem nervíky taky pracují , ale člověk má větší naději :) a kolikpak ti je jestli se můžu zeptat ??? :)
Jinak v Iscaru jsou hodní ( hlavně tedy sestřičky ) … V úterý jsem měla tu čest se potkat s dr. Turkovou a potvrdili se mi informace o ni, takže z ní zrovna nadšená nejsem když musím k ní.
Tak moc držím palečky, ať se co nejdříve zadaří :)
Už máte nějaké testíky za sebou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
28.10.10 19:38

Nevím, jak to v CARu chodí, jestli člověk chodí stále k jednomu doktorovi, či ne.
Manžel se tam u nich léčí s Crohnem, tak i proto jsme nakonec vybrali tento CAR.
A s testama mám pocit, že už nám už dělali snad vše, co se dá.Tak uvidíme,co ještě budou dovyšetřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.10.10 20:01
mavrza píše:
Nevím, jak to v CARu chodí, jestli člověk chodí stále k jednomu doktorovi, či ne.
Manžel se tam u nich léčí s Crohnem, tak i proto jsme nakonec vybrali tento CAR.
A s testama mám pocit, že už nám už dělali snad vše, co se dá.Tak uvidíme,co ještě budou dovyšetřovat.

No právě že se chodí stále k někomu jinýmu :( takže podle toho kdo slouží, tak k tomu jdeš. Mě to docela vadí, ale na druhou stranu si říkám, že když je nějaký problém - tak víc očí víc vidí … takže to beru radši tak .
Tak Vám držím palečky, ať Vám brzy pomohou a netrápíte se moc dlouho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
28.10.10 21:25

Mavrzko poslala jsem ti pozvánku do skupiny a tam si můžeš s námi o všem povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
9.11.10 03:59

dobry den chci se jen zeptat chodila sem do pronatalu v teplicich podstoupila sem ivf neuspěšně chtěla bych přestoupit do iscaru chtěl bych se zeptat jak se tam pohybuji cenove ralace za ivf děkuji a kde bych našla naky kontakt do tohoto centra děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
9.11.10 09:09

Sissi76 tady jsou na ně stránky http://www.iscare.cz/ a zkus se tam podívat a najdeš tam veškeré informace. A také kontakt na recepci, kde si domluvíš termín návštěvy a taky ti řeknou jak se pohybují ceny, ale IVF tam vyjde okolo 20000,– záleží jaké výkony ti dělají a také jaké léky ti dají. Přeji Ti hodně štěstí. Pak dej vědět jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.