Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katyy vtom ti neporadí, ale zeptej se až tam budeš volat, jsou tam ochotní. Poslala jsem ti pozvánku, tak jestli budeš mít chuť tak se přidej. Budu ti moc držet palečky aby to už konečně vyšlo.
Ahoj holky, jsem tu nová, také chodím do ISCARE - mohla bych se přidat do vaší skupiny?
Ahoj holky, ráda bych také k vám do diskuse Holky z iscare- jsem po 1. IVF v Iscare a dnes jsem 8tt+0 ![]()
Illyriah píše:
Ahoj holky, ráda bych také k vám do diskuse Holky z iscare- jsem po 1. IVF v Iscare a dnes jsem 8tt+0
Tak to ti moc gratuluji a pošlu ti pozvánku.
Ahoj holky můžu se k Vám taky přidat?Navštěvujeme s manželem ISCARE od listopadu 2010.Markéta
Ahojky všichni, máme před sebou 3.ivf v Iscare (předchozí pokusy bez úspěchu)a rozhoduji se, zda se objednat k panu dokrotu Mrázkovi nebo k primáři Hulvertovi.Jaké s nimi máte zkušenosti? Děkuji
Ahoj , jen jsem nahlídla, ale nedá mi to . ![]()
My máme díky panu primáři Hulvertovi dceru - viz metřík . Takže za mě k němu. ale odborníci jsou oba. Neuděláš chybu ani u jednoho.
Děkuji za odpověď a moooc gratuluji k dceři:-)Člověka to po těch neúspěších aspoň trochu povzbudí, když vidí, že se někomu zadaří:-). Předtím jsem to nijak zvlášť neřešila a objednala se k tomu, kdo měl volno.Ale teď se asi teda objednám k primáři Hulvertovi a uvidíme.
Já u Hulverta nikdy nebyla,ale co jsem slyšela od ženských co tam ležely se mnou na OPU a ET, tak Hulvert je jedna z nějvětších kapacit v republice..léčí i prominenty.. ![]()
veveracek určo budeš spokojená, já jsem tam byla u něho také a dal my zase odvahu jít do posledního pokusu. Držím palečky.
AHOJ HOLKY,jsem tu nová a jsem 4 týdny po IVF. Zatím se držíme a byla jsem také v Iscare. Nemohu si vůbec stěžovat. Všichni jsou tam příjemný. Byla bych ráda kdyby jste mě vzaly mezi s sebe. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď