Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jessi, máš oproti některým z nás výhodu, že už jedno máš. Važ si toho.
Držím palce do dalšího pokusu.
Ahojky snažilky ,
my dnes byly s přítelem na první konzultaci u Mudr. Zdravka Iliče . No nevím mám z něj smíšené pocity …
S přítelem jsme na tom asi oba bídně …
Přítel nemá žádné spermijky a já mám srůsty a něco říkal o folikulu .
Dal mi kontakt na jeho ordinaci , že se mám objednat …
Tak se k němu objednám …
No jsem z toho taková zaražená
nevím co bude a jestli i já jsem neplodná tak nevím co pak ![]()
mishka123 píše:
Ahojky snažilky ,
my dnes byly s přítelem na první konzultaci u Mudr. Zdravka Iliče . No nevím mám z něj smíšené pocity …
S přítelem jsme na tom asi oba bídně …
Přítel nemá žádné spermijky a já mám srůsty a něco říkal o folikulu .
Dal mi kontakt na jeho ordinaci , že se mám objednat …
Tak se k němu objednám …
No jsem z toho taková zaraženánevím co bude a jestli i já jsem neplodná tak nevím co pak
No on říkal , ať se k němu objednám , že nemám gynekologa , pač jsme se přestěhovali … No a on mi hned dal vizitku , že mám jít k němu …
Co jsem četla tak fóra nejraději bych šla k Mrázkovi …
Ale nevím , aby mi pak Ilič nědělal třeba problémy … že jsem ho změnila
mishka123 píše:
No on říkal , ať se k němu objednám , že nemám gynekologa , pač jsme se přestěhovali … No a on mi hned dal vizitku , že mám jít k němu …
Co jsem četla tak fóra nejraději bych šla k Mrázkovi …
Ale nevím , aby mi pak Ilič nědělal třeba problémy … že jsem ho změnila
Na Lhotce bydlíme - Praha 4 .
No my měli jít nejdříve k nějaké doktorce u nich a pak nám volali , že operuje a že nás objednají k tomu doktorovi . No nějak mi nesedl možná je to jen první dojem , ale připadal mi jako nervák a trochu arogantní
mishka123 píše:
Na Lhotce bydlíme - Praha 4 .
No my měli jít nejdříve k nějaké doktorce u nich a pak nám volali , že operuje a že nás objednají k tomu doktorovi . No nějak mi nesedl možná je to jen první dojem , ale připadal mi jako nervák a trochu arogantní
Děkuji za info , asi tam zavolám a řeknu , že by jsme chtěli jiného pana doktora . No právě on mi povídal , že to bude normální prohlídka u něj v ordinaci a že mám říct , že jsme z iscare sestře u něj … No moc se mi to nelíbí
mishka123 píše:
Děkuji za info , asi tam zavolám a řeknu , že by jsme chtěli jiného pana doktora . No právě on mi povídal , že to bude normální prohlídka u něj v ordinaci a že mám říct , že jsme z iscare sestře u něj … No moc se mi to nelíbí
Pekoni píše:
Svýho obvodního gynekologa bys mýt měla. Na preventivky a tak. to v iscare nedělají.mishka123 píše:
Děkuji za info , asi tam zavolám a řeknu , že by jsme chtěli jiného pana doktora . No právě on mi povídal , že to bude normální prohlídka u něj v ordinaci a že mám říct , že jsme z iscare sestře u něj … No moc se mi to nelíbíno toho právě nemám … jak jsme se přestěhovali .
Holky, já chodím normálně k Hulvertovi (byl to můj gyndař ještě dřív, než jsme začali s manželem absolvovat IUI a IVF v Iscare) a ten je fajn. Mrázek je super, toho jsem měla u jedné IUI a u IVF - u OPU i ET. Turková je prý někdy hustá, ale já ji zažila v pohodě. A pak jsem byla ještě u Dr. Daniela (má příjmení na Sch… myslím) a ten byl taky v pohodě. Toho Iliče jsem měla taky u OPU jako „do počtu“, ale nemluvil na mě (a vzhledem k tomu, že jsem neměla ani čočky ani brýle, tak jsem ho ani pořádně neviděla
), na povel to měl Mrázek, takže netuším, jaký je. A jestli je tam někdo nový, nevím. Od května jsem tam nebyla, protože jsem to nepotřebovala. Chodím do ordinace k Hulvertovi. ![]()
Takže asi tak. ![]()
mishka123 píše:Pekoni píše:
Svýho obvodního gynekologa bys mýt měla. Na preventivky a tak. to v iscare nedělají.mishka123 píše:no toho právě nemám … jak jsme se přestěhovali .
Děkuji za info , asi tam zavolám a řeknu , že by jsme chtěli jiného pana doktora . No právě on mi povídal , že to bude normální prohlídka u něj v ordinaci a že mám říct , že jsme z iscare sestře u něj … No moc se mi to nelíbíLLenča píše:
Holky, já chodím normálně k Hulvertovi (byl to můj gyndař ještě dřív, než jsme začali s manželem absolvovat IUI a IVF v Iscare) a ten je fajn. Mrázek je super, toho jsem měla u jedné IUI a u IVF - u OPU i ET. Turková je prý někdy hustá, ale já ji zažila v pohodě. A pak jsem byla ještě u Dr. Daniela (má příjmení na Sch… myslím) a ten byl taky v pohodě. Toho Iliče jsem měla taky u OPU jako „do počtu“, ale nemluvil na mě (a vzhledem k tomu, že jsem neměla ani čočky ani brýle, tak jsem ho ani pořádně neviděla![]()
), na povel to měl Mrázek, takže netuším, jaký je. A jestli je tam někdo nový, nevím. Od května jsem tam nebyla, protože jsem to nepotřebovala. Chodím do ordinace k Hulvertovi.
Takže asi tak.
Mně ten Ilič připomíná s přítelem Kříže ( toho herce )
jak byli basníci tak jak už seděl v té nemocnici
hrozně nám ho připomínal jeho vzhledem ![]()
Ahoj holky,
šéfuje tam teď Huelvert. Já chodím nejraději k Márzkovi, má užasné charisma - a hlavně, doporučila mi ho moje gyndoška.
Jaržemburská (nebo jak se jmenuje) přišla od Apolináře, prý ji tam Huelvert přetáhl. Mě je hodně symtapická. V létě měli - prý - nějakého doktora, ale toho propustili ve zkušebce. Ale jinak spolupracují s více doktory, takže tam na sále můžeš potkat lidi i ze sv. Čech (jako doktory
)
Na Lhotce bude spousta doktorů. Já bydlím na Roztylech, ale chodím k doktorce do Nuslí, chodím tam do té ordinace už od puberty. Myslím, že to, co ten Zlatko ilič udělal naní úplně etické a kdybys o tom v Iscaru mluvila, tak by mohl mít problémy.
Takže se neboj, že by ti mohl dělat problémy či naschvály.
Capelucita píše:
Ahoj holky,šéfuje tam teď Huelvert. Já chodím nejraději k Márzkovi, má užasné charisma - a hlavně, doporučila mi ho moje gyndoška.
Jaržemburská (nebo jak se jmenuje) přišla od Apolináře, prý ji tam Huelvert přetáhl. Mě je hodně symtapická. V létě měli - prý - nějakého doktora, ale toho propustili ve zkušebce. Ale jinak spolupracují s více doktory, takže tam na sále můžeš potkat lidi i ze sv. Čech (jako doktory
)
Na Lhotce bude spousta doktorů. Já bydlím na Roztylech, ale chodím k doktorce do Nuslí, chodím tam do té ordinace už od puberty. Myslím, že to, co ten Zlatko ilič udělal naní úplně etické a kdybys o tom v Iscaru mluvila, tak by mohl mít problémy.
Takže se neboj, že by ti mohl dělat problémy či naschvály.
No problémy mu udělat nechci to vůbec . Nakonec jsem se k němu objednala i na tu gyndu … Ale pak mu řeknu , že jsem se přehlásila a taky se přehlásím … No uvidím co bude dál …
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď