Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
20.10.11 14:35

Jessi, máš oproti některým z nás výhodu, že už jedno máš. Važ si toho. :andel: Držím palce do dalšího pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 20:04

Ahojky snažilky ,
my dnes byly s přítelem na první konzultaci u Mudr. Zdravka Iliče . No nevím mám z něj smíšené pocity …
S přítelem jsme na tom asi oba bídně …
Přítel nemá žádné spermijky a já mám srůsty a něco říkal o folikulu .
Dal mi kontakt na jeho ordinaci , že se mám objednat …
Tak se k němu objednám …
No jsem z toho taková zaražená :( nevím co bude a jestli i já jsem neplodná tak nevím co pak :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.10.11 20:27
Ahojky :mavam:
A na jakou kontrolu jdeš k němu? by ti měli dělat všechna vyšetření v iscare :think: Z Iljiče si nic nedělej. Já u něj nebyla, ale holky co u něj byli z něj měli také smíšené pocity. Se klidně objednej na konzultaci a když se objednáváš, tak si můžeš vybrat ke komu chceš jít :palec:
mishka123 píše:
Ahojky snažilky ,
my dnes byly s přítelem na první konzultaci u Mudr. Zdravka Iliče . No nevím mám z něj smíšené pocity …
S přítelem jsme na tom asi oba bídně …
Přítel nemá žádné spermijky a já mám srůsty a něco říkal o folikulu .
Dal mi kontakt na jeho ordinaci , že se mám objednat …
Tak se k němu objednám …
No jsem z toho taková zaražená :( nevím co bude a jestli i já jsem neplodná tak nevím co pak :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 20:31

No on říkal , ať se k němu objednám , že nemám gynekologa , pač jsme se přestěhovali … No a on mi hned dal vizitku , že mám jít k němu …
Co jsem četla tak fóra nejraději bych šla k Mrázkovi …
Ale nevím , aby mi pak Ilič nědělal třeba problémy … že jsem ho změnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.10.11 20:35
V Praze je spousta doktorů. A proč by ti měl dělat problémy. je přeci tvoje věc, ke komu chceš chodit. A v iscare si můžeš vybrat, když tam půjdeš. Kde bydlíš?
mishka123 píše:
No on říkal , ať se k němu objednám , že nemám gynekologa , pač jsme se přestěhovali … No a on mi hned dal vizitku , že mám jít k němu …
Co jsem četla tak fóra nejraději bych šla k Mrázkovi …
Ale nevím , aby mi pak Ilič nědělal třeba problémy … že jsem ho změnila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 20:38

Na Lhotce bydlíme - Praha 4 .
No my měli jít nejdříve k nějaké doktorce u nich a pak nám volali , že operuje a že nás objednají k tomu doktorovi . No nějak mi nesedl možná je to jen první dojem , ale připadal mi jako nervák a trochu arogantní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.10.11 22:14
Takto ho definovali i jiné holčiny :mrgreen: ono je tam ted docela dost nových doktorů :think: . Turková je tam jen úterý a pátek, Hulvert a Mrázek toho mají hodně, takže je těžké se k nim někdy dostat. Hodně si ted holky chválí Jaržembovskou :dance: . je tam nová, přišla z jiného caru. Já k ní také ted zkusim zajit :-D na praze 4 žádného gynekologa neznám. já chodim na prahu 8 do zenklovy a jsem s nim spokojená.
mishka123 píše:
Na Lhotce bydlíme - Praha 4 .
No my měli jít nejdříve k nějaké doktorce u nich a pak nám volali , že operuje a že nás objednají k tomu doktorovi . No nějak mi nesedl možná je to jen první dojem , ale připadal mi jako nervák a trochu arogantní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 22:18

Děkuji za info , asi tam zavolám a řeknu , že by jsme chtěli jiného pana doktora . No právě on mi povídal , že to bude normální prohlídka u něj v ordinaci a že mám říct , že jsme z iscare sestře u něj … No moc se mi to nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.10.11 22:24
Svýho obvodního gynekologa bys mýt měla. Na preventivky a tak. to v iscare nedělají.
mishka123 píše:
Děkuji za info , asi tam zavolám a řeknu , že by jsme chtěli jiného pana doktora . No právě on mi povídal , že to bude normální prohlídka u něj v ordinaci a že mám říct , že jsme z iscare sestře u něj … No moc se mi to nelíbí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 22:30
Pekoni píše:
Svýho obvodního gynekologa bys mýt měla. Na preventivky a tak. to v iscare nedělají.
mishka123 píše:
Děkuji za info , asi tam zavolám a řeknu , že by jsme chtěli jiného pana doktora . No právě on mi povídal , že to bude normální prohlídka u něj v ordinaci a že mám říct , že jsme z iscare sestře u něj … No moc se mi to nelíbí

no toho právě nemám … jak jsme se přestěhovali .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
20.10.11 22:44

Holky, já chodím normálně k Hulvertovi (byl to můj gyndař ještě dřív, než jsme začali s manželem absolvovat IUI a IVF v Iscare) a ten je fajn. Mrázek je super, toho jsem měla u jedné IUI a u IVF - u OPU i ET. Turková je prý někdy hustá, ale já ji zažila v pohodě. A pak jsem byla ještě u Dr. Daniela (má příjmení na Sch… myslím) a ten byl taky v pohodě. Toho Iliče jsem měla taky u OPU jako „do počtu“, ale nemluvil na mě (a vzhledem k tomu, že jsem neměla ani čočky ani brýle, tak jsem ho ani pořádně neviděla :mrgreen: :-P ), na povel to měl Mrázek, takže netuším, jaký je. A jestli je tam někdo nový, nevím. Od května jsem tam nebyla, protože jsem to nepotřebovala. Chodím do ordinace k Hulvertovi. :pankac:
Takže asi tak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.10.11 22:50
Gratuluji k fazolce :dance: A Hulvert má svoji soukromou ordinaci?
mishka123 píše:
Pekoni píše:
mishka123 píše:
no toho právě nemám … jak jsme se přestěhovali .
LLenča píše:
Holky, já chodím normálně k Hulvertovi (byl to můj gyndař ještě dřív, než jsme začali s manželem absolvovat IUI a IVF v Iscare) a ten je fajn. Mrázek je super, toho jsem měla u jedné IUI a u IVF - u OPU i ET. Turková je prý někdy hustá, ale já ji zažila v pohodě. A pak jsem byla ještě u Dr. Daniela (má příjmení na Sch… myslím) a ten byl taky v pohodě. Toho Iliče jsem měla taky u OPU jako „do počtu“, ale nemluvil na mě (a vzhledem k tomu, že jsem neměla ani čočky ani brýle, tak jsem ho ani pořádně neviděla :mrgreen: :-P ), na povel to měl Mrázek, takže netuším, jaký je. A jestli je tam někdo nový, nevím. Od května jsem tam nebyla, protože jsem to nepotřebovala. Chodím do ordinace k Hulvertovi. :pankac:
Takže asi tak. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 13:04

Mně ten Ilič připomíná s přítelem Kříže ( toho herce ) :-D jak byli basníci tak jak už seděl v té nemocnici :D hrozně nám ho připomínal jeho vzhledem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.10.11 13:23

Ahoj holky,

šéfuje tam teď Huelvert. Já chodím nejraději k Márzkovi, má užasné charisma - a hlavně, doporučila mi ho moje gyndoška.

Jaržemburská (nebo jak se jmenuje) přišla od Apolináře, prý ji tam Huelvert přetáhl. Mě je hodně symtapická. V létě měli - prý - nějakého doktora, ale toho propustili ve zkušebce. Ale jinak spolupracují s více doktory, takže tam na sále můžeš potkat lidi i ze sv. Čech (jako doktory :lol: )

Na Lhotce bude spousta doktorů. Já bydlím na Roztylech, ale chodím k doktorce do Nuslí, chodím tam do té ordinace už od puberty. Myslím, že to, co ten Zlatko ilič udělal naní úplně etické a kdybys o tom v Iscaru mluvila, tak by mohl mít problémy.

Takže se neboj, že by ti mohl dělat problémy či naschvály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 13:49
Capelucita píše:
Ahoj holky,

šéfuje tam teď Huelvert. Já chodím nejraději k Márzkovi, má užasné charisma - a hlavně, doporučila mi ho moje gyndoška.

Jaržemburská (nebo jak se jmenuje) přišla od Apolináře, prý ji tam Huelvert přetáhl. Mě je hodně symtapická. V létě měli - prý - nějakého doktora, ale toho propustili ve zkušebce. Ale jinak spolupracují s více doktory, takže tam na sále můžeš potkat lidi i ze sv. Čech (jako doktory :lol: )

Na Lhotce bude spousta doktorů. Já bydlím na Roztylech, ale chodím k doktorce do Nuslí, chodím tam do té ordinace už od puberty. Myslím, že to, co ten Zlatko ilič udělal naní úplně etické a kdybys o tom v Iscaru mluvila, tak by mohl mít problémy.

Takže se neboj, že by ti mohl dělat problémy či naschvály.

No problémy mu udělat nechci to vůbec . Nakonec jsem se k němu objednala i na tu gyndu … Ale pak mu řeknu , že jsem se přehlásila a taky se přehlásím … No uvidím co bude dál …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.