Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
5.1.12 13:12

Ahojky, tak jsem 3.1. začla stimulovat Gonalem, v pondělí jdu na kontrolu a uvidí se kd ybude odběr :dance: Mám také pero ale přesto mi to dává manža, asi ho to baví, mít mě v hrsti ;) Také chodím k Jaržembovské, je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
5.1.12 13:15
Tak hodně štěstí ;)
puckal píše:
Ahojky, tak jsem 3.1. začla stimulovat Gonalem, v pondělí jdu na kontrolu a uvidí se kd ybude odběr :dance: Mám také pero ale přesto mi to dává manža, asi ho to baví, mít mě v hrsti ;) Také chodím k Jaržembovské, je super :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.1.12 13:20

Puckal: ano, ona je super. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
5.1.12 13:44
Díky, jen co to vidím??? Našla jsi //??? :roll: Gratuluji
Nakonec, to šlo přirozeně
Pekoni píše:
Tak hodně štěstí ;)
puckal píše:
Ahojky, tak jsem 3.1. začla stimulovat Gonalem, v pondělí jdu na kontrolu a uvidí se kd ybude odběr :dance: Mám také pero ale přesto mi to dává manža, asi ho to baví, mít mě v hrsti ;) Také chodím k Jaržembovské, je super :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.1.12 13:56

Pekoni: Ty máš //?

puckal píše:
Díky, jen co to vidím??? Našla jsi //??? :roll: Gratuluji
Nakonec, to šlo přirozeně
Pekoni píše:
Tak hodně štěstí ;)
puckal píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
5.1.12 14:03

jj mám. Jsem 8+0. Příroda mi nadělila nejkrásnější vánoční dárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.1.12 14:14

Pekoni: hele, ty pdovodnice :andel: , v půlce prosince jsi mi psala, že máte domácí snažení.

Tak ohromná gratulace :kytka: :kytka: :kytka: . Doufám, že z těch kytek kýchneš a já to od tebe chytnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
5.1.12 14:20

Puckal tak držím palečky ať to zvládneš.

Pekoni je malá tajnůstkářka, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
5.1.12 14:35

Neměla jsem to ještě potvrzené od dr, proto jsem napsala, že se snažíme :lol:
Děkuju za gratulace a moc vám přeju, aby jste už taky slavili ty vysněný // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
6.1.12 09:23
Taky si ten dáreček zasloužíš, gratuluji :dance: Jde vidět, že se i nad přírodou dá zvítězit a umoudří se :potlesk:
Januska1- díky jsem na to zvědavá :roll:
Pekoni píše:
jj mám. Jsem 8+0. Příroda mi nadělila nejkrásnější vánoční dárek :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
7.1.12 18:17

Díky všem, díky mé práci si moc naděje nedělám, ale doufám, že to vyjde .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.1.12 10:13

Ahojky tak včera kontrola OK, vpravo 4folikuly, vlevo 6-7folikulu vel.14-16mm, zvednuta dávka Gonalu na dva dny, další orgalutran, ve středu Ovitralle a v pátek OPU :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
10.1.12 10:39
to vypadá dobře. Držim pěsti :palec:
puckal píše:
Ahojky tak včera kontrola OK, vpravo 4folikuly, vlevo 6-7folikulu vel.14-16mm, zvednuta dávka Gonalu na dva dny, další orgalutran, ve středu Ovitralle a v pátek OPU :-D :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
10.1.12 11:30

Ahoj holky, moc se omlouvám, ale tak nějak hledám informace, včera na kontrole můj gyndař mluvil o iscare, pokud se nazareaguju na CLostil a jedna znama mi tvrdila, ze iscare je nejdrazsi, jak to tedy je? pry gennet je o hodne levnejsi?! budu vděčná za nějaké aktuální informace např. jak dlouhá je doba objednání a i to, co jsem slyšela o cenách … díky moc a přeji všem úspěšnou léčbu a //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
10.1.12 12:39

Lilia: ceny si najdeš na internetu a můžeš si je porovnat sama. Pokud vím, tak Gennet je vynikající centrum, ale jsou tam šílené čekací doby. ISCARE svého času byl TOP v ČR, jak je to aktuálně, to nedokážu posoudit. Čekací doby jsou krátké. Vezmou tě v podstatě ihned. Já tam chodím. :)

Puckal: to vypadá dobře.

Já jdu v pondělí po obědě na kontrolu. Dám si další odběr v nativním cyklu. Jestli to vyjde, tak to bude další zmrzlík. Nemám výsledky BI, jdu taky do trombofilního centra, ale nechci mrhat přírodními zdroji (tedy vajíčky :andel: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.