Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, tak jsem 3.1. začla stimulovat Gonalem, v pondělí jdu na kontrolu a uvidí se kd ybude odběr
Mám také pero ale přesto mi to dává manža, asi ho to baví, mít mě v hrsti
Také chodím k Jaržembovské, je super ![]()
puckal píše:
Ahojky, tak jsem 3.1. začla stimulovat Gonalem, v pondělí jdu na kontrolu a uvidí se kd ybude odběrMám také pero ale přesto mi to dává manža, asi ho to baví, mít mě v hrsti
Také chodím k Jaržembovské, je super
Pekoni píše:
Tak hodně štěstí
puckal píše:
Ahojky, tak jsem 3.1. začla stimulovat Gonalem, v pondělí jdu na kontrolu a uvidí se kd ybude odběrMám také pero ale přesto mi to dává manža, asi ho to baví, mít mě v hrsti
Pekoni: Ty máš //?
puckal píše:
Díky, jen co to vidím??? Našla jsi //???Gratuluji
Nakonec, to šlo přirozeněPekoni píše:
Tak hodně štěstí
puckal píše:
jj mám. Jsem 8+0. Příroda mi nadělila nejkrásnější vánoční dárek ![]()
Pekoni: hele, ty pdovodnice
, v půlce prosince jsi mi psala, že máte domácí snažení.
Tak ohromná gratulace
. Doufám, že z těch kytek kýchneš a já to od tebe chytnu. ![]()
Puckal tak držím palečky ať to zvládneš.
Pekoni je malá tajnůstkářka, viď?
Neměla jsem to ještě potvrzené od dr, proto jsem napsala, že se snažíme ![]()
Děkuju za gratulace a moc vám přeju, aby jste už taky slavili ty vysněný // ![]()
Pekoni píše:
jj mám. Jsem 8+0. Příroda mi nadělila nejkrásnější vánoční dárek
Díky všem, díky mé práci si moc naděje nedělám, ale doufám, že to vyjde .)
Ahojky tak včera kontrola OK, vpravo 4folikuly, vlevo 6-7folikulu vel.14-16mm, zvednuta dávka Gonalu na dva dny, další orgalutran, ve středu Ovitralle a v pátek OPU
![]()
puckal píše:
Ahojky tak včera kontrola OK, vpravo 4folikuly, vlevo 6-7folikulu vel.14-16mm, zvednuta dávka Gonalu na dva dny, další orgalutran, ve středu Ovitralle a v pátek OPU![]()
![]()
Ahoj holky, moc se omlouvám, ale tak nějak hledám informace, včera na kontrole můj gyndař mluvil o iscare, pokud se nazareaguju na CLostil a jedna znama mi tvrdila, ze iscare je nejdrazsi, jak to tedy je? pry gennet je o hodne levnejsi?! budu vděčná za nějaké aktuální informace např. jak dlouhá je doba objednání a i to, co jsem slyšela o cenách … díky moc a přeji všem úspěšnou léčbu a //
Lilia: ceny si najdeš na internetu a můžeš si je porovnat sama. Pokud vím, tak Gennet je vynikající centrum, ale jsou tam šílené čekací doby. ISCARE svého času byl TOP v ČR, jak je to aktuálně, to nedokážu posoudit. Čekací doby jsou krátké. Vezmou tě v podstatě ihned. Já tam chodím. ![]()
Puckal: to vypadá dobře.
Já jdu v pondělí po obědě na kontrolu. Dám si další odběr v nativním cyklu. Jestli to vyjde, tak to bude další zmrzlík. Nemám výsledky BI, jdu taky do trombofilního centra, ale nechci mrhat přírodními zdroji (tedy vajíčky
).
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď