Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13428
18.1.12 18:41
Neboj se, jsou tam opravdu moc milý a profesionálové ;) A je dobře, že se začne něco dít. To mě vždy hodně pomohlo ;)
alenka84 píše:
Capelucita píše:
Alenka: neboj, vtšinou jsou tam dost pohodoví. Dej nám pak vědět, u koho jsi bya a jak to tam na tbe zapůsobilo.
To si právě říkám, že tam bude určitě jiný přístup, jsem nervózní, to jo, ale nebojím se, naopak, mám to jako takovou naději, že budu minimálně vědět co a jak :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.1.12 08:17

AHoj holky, tak mám první negativní zkušenost s ISCARem. V pátek jsem byla na OPU v nativu. V sobotu jsem si volala po 10 hodině pro výsledek. Byla tam nějaká zmatená holčina, prý musím mluvit s embriologem, ale ať si zavolám po 14 hodině. No, po 14 už mi nebrali telefon na recepci, takže jsem tam volala až dnes ráno. Embriolog mi řekl, že vajíčko nebylo úplně dobré, taže nedošlo ani k oplodnění. Předpokládám, že ta holčina v laboratoři to musela vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
23.1.12 11:30
Tak to mě moc mrzí :,( Pokud jsi volala do laboratoře, tak to ta slečna vědět musela a nechápu, že ti to neřekla. Co bude dál :?:
Capelucita píše:
AHoj holky, tak mám první negativní zkušenost s ISCARem. V pátek jsem byla na OPU v nativu. V sobotu jsem si volala po 10 hodině pro výsledek. Byla tam nějaká zmatená holčina, prý musím mluvit s embriologem, ale ať si zavolám po 14 hodině. No, po 14 už mi nebrali telefon na recepci, takže jsem tam volala až dnes ráno. Embriolog mi řekl, že vajíčko nebylo úplně dobré, taže nedošlo ani k oplodnění. Předpokládám, že ta holčina v laboratoři to musela vědět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.1.12 11:39

Tento týden budo volat na Imuno do Podolí, jsetli budu OK, jdu do velkého stimulovaného cyklu. Cvičím na pánevní dno, zdravě se stravuju, tak snad…

Jak rostete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
23.1.12 11:58

Tak na tebe budu myslet, aby jsi měla imuno v pořádku a mohli jste jit do stimulovanýho iVf. Je to asi opravdu lepší. My rosteme, před týdnem na ko jsme měli 22mm a krásně nám bylo :srdce: Moc ti přeju, aby jsi to taky co nejdřív zažila. je to krásný pocit. Brečeli jsme tam já i manža :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.1.12 14:30

Minulý týden jsem byla na OPU a následně pak i na ET, když jsem si ve čtvrtek volala, tak tam měli nějaký požární poplach, takže si mě předávali jak horký brambor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.1.12 16:31

Pekoni: děkuju.

Gajanina: to je teda bordel. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.1.12 11:08

Tak mám konzultaci za sebou, byla jsem u Dr. Jaržembovské, byla moc příjemná i sestřičky :palec: Zatím vypadá všechno dobře, ještě mi bude kontrolovat sliznici, jestli probíhá ovulace a taky hormonální profil, pak se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.1.12 11:16

Můžeme tu rovnou založit její fun club.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
24.1.12 11:31
alenka84 píše:
Tak mám konzultaci za sebou, byla jsem u Dr. Jaržembovské, byla moc příjemná i sestřičky :palec: Zatím vypadá všechno dobře, ještě mi bude kontrolovat sliznici, jestli probíhá ovulace a taky hormonální profil, pak se uvidí…
No vidíš,tak to jsem ráda,držím palečky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
24.1.12 16:11

Pekoni, tak to gratuluju :) Já jsem teď v odboru čekatelek na //. ET mi dělala Dr. Jaržembovská, v pohodě.
Na OPU jsem měla Dr. Turkovou, upřímně mě docela překvapila, asi měla po ránu dobrou náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
24.1.12 17:23
Děkuji. A kdy budeš testovat? PŘEJU VYSNĚNÝ// :hug: Turkovou jsem měla na první opu a byla milá. Ale umí být i pěkně nepříjemná. Ale dr je to určitě moc dobrá.
Gajanina píše:
Pekoni, tak to gratuluju :) Já jsem teď v odboru čekatelek na //. ET mi dělala Dr. Jaržembovská, v pohodě.
Na OPU jsem měla Dr. Turkovou, upřímně mě docela překvapila, asi měla po ránu dobrou náladu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
24.1.12 19:32

Upřimně nevím, ET jsem měla dva dny po OPU, takže bych měla za 14 dní od ET, takže to vychází na 2.2.
Kupovala jsem ale ´predtim caje ke kterym jsem dostala 4 testovaky, tak to prubnu asi drive, protoze mam kratsi cyklus (25-26dní), tak to kdyžtak prubnu v neděli nebo v pondělí. Ikdyž si myslím, že drahá polovička je z toho víc natěšená než já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.1.12 07:56

Gajanina: držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
25.1.12 10:22

Taky držím palečky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.