Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, v lednu jsem byla na 1IVF v Iscare a mám u sebe jednoho broučka, máme i
Vím, že předemnou je ještě dlouhá cesta, ale Iscare a hlavně Dr. Jaržembovská mi splnila to první přání.....být těhotná......poprvé po 2 letech snažení jsem našla na tesu // a to jsem tam za celé dva roky nenašla ani jednou ducha
U nás to vyšlo napoprvé, u někoho to vyjde příště, ale věřím, že jsou tam odborníci a pomůžou;)
puckal - gratulace!!!! držím moc moc moc palečky!!!!! ať malé roste do krásy a zdraví!!!!!
Puckal: tak to gratulace!!!! Držím palce, ať to dobře dopadne.
Puckal gratuluji ![]()
Lilia držim palce, aby jste stihli IUI a hlavně, aby se zadařilo ![]()
pekoni - díky, právě dorazila mrcha, takže v úterý začnu s clostilem a v pátek se tam domluvíme, co a jak, za IUI se neplatí, že?
díky - mě tm trochu zmátla ta cena za inseminaci, ale pak jsem si přečetla, že je to nad rámec pokusů hrazených pojišťovnou
lilia81 píše:
díky - mě tm trochu zmátla ta cena za inseminaci, ale pak jsem si přečetla, že je to nad rámec pokusů hrazených pojišťovnou
aboj ja pujdu na iui nejsise v patek ve stredu mam kongrolu foliku tak pujdeme do iui a snad to vyjde
Puckal gratuluji a držím palečky a ať mimčo krásně roste.
Lilia držím palečky ať Vám IUI vyjde.
januska - děkuji, snad nám to navrhnou, zatím je to u zbožného přání a uvidíme, co mi řeknou v rámci vstupní prohlídky!
Ahoj holky,
tak jsem tu!!!! vstupní konzultace v pohodě, měla jsem paní doktorku Turkovou, byla moc milá, řekla mi, a´t se vykašlu na bazálku, když mě budou hlídat pomocí UTZ, že je to pro psychiku lepší, takže neměřím a seru na to jinak pokud bude spermio OK, tak v úterý jdu na folikulometrii a pokud budou folíky, tak IUI!!! po té, kdyby se nezadařilo znovu hormonální profil a třeba pak do budoucna laparku …
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď