Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No, radeji vice milych lidi nez par protivnych, zejo
… ja prave hledam tu „milou stranku“… protoze v Praze v CARech je toho pomalu - co jsem slysela, tak jsme se rozhodli naproprve do Brna a tam ja je miluju - a kdyby nebylo to dojizdeni, tak tam urcite zustaneme, ale kdyz by bylo „milo“ i v Iscare, tak bych radeji dala prednost preci jen Praze, to dojizdeni kvuli UTZ nebo konzultaci je trosku na dve veci ![]()
peti - myslím, že to bude někdo s podobným jménem, myslím, že se neznáme …
skritek Petra píše:
Alenko, to je dobre, prave jsem slysela jen chvalu, tak v to doufam.. ja jsem obednana k panu primari xxx … nemuzu si vzpomenout na jeho jmeno, tak doufam, ze si to po prvni schuzce zapamatuji
Hulvert ![]()
Jo, Hulvert, dekuji
… a jaky je, znate jej nekod?
Lili, ja mam pocit, ze ses' o Iscare proste nekde zminovala, primo jsme si my dve nepovidali, ale me to nedalo a zacala o Iscare badat a uz tam mame schuzku, tak se tesim ![]()
Rado, tak to je vyborne, gratuluji k princezne
… je to radost, kdyz se to povede
… moje sestra ma prave z Brna 2 chlapecky (pekne za sebou, jednou se ujalo jedno embryjko a podruhe opet jedno) … takze jsme jeli hned taky do Brna, ale jak rikam, ty 4 hod na dalnici nic moc ![]()
lilia81 píše:
Já teda měla zatím doktorku turkovou a jaržembovskou a obě mooooc milé a sestřičky a tak úplně super, až mi to přišlo divné, že je tam nějak podezřele moc milých lidí
viď ![]()
skritek Petra píše:
Rado, tak to je vyborne, gratuluji k princezne… je to radost, kdyz se to povede
… moje sestra ma prave z Brna 2 chlapecky (pekne za sebou, jednou se ujalo jedno embryjko a podruhe opet jedno) … takze jsme jeli hned taky do Brna, ale jak rikam, ty 4 hod na dalnici nic moc
Je úžasnej , já ho znám strašně dlouho, měla jsem ho u porodů kluků . Uvidíš , že budeš nadšena - jen se často dlouho čeká - má toho hodně .
Tys' ho mela u porodu kluku??? Jestli chapu tak nejstarsimu je 16, toz to pan primar ma zaslouzenou praxi pocitam, ale to je fajn. Tesim se, dekuji ![]()
Chápeš dobře . Bylo mu tenkrát 30 . A asistovanou reprodukci dělá skoro 15 let …
To je ficak
… tak to by nam taky mohl neco v brisku poradneho uklochnit ![]()
skritek Petra píše:
To je ficak… tak to by nam taky mohl neco v brisku poradneho uklochnit
No to si piš
![]()
Ty jsi předpokládám mladice. U mě to bylo horší ( ale zase je pravda, že jsem 2 děti měla …)
Toz mladice jak mladice, v lete mi bude 34 - a to je doba, kdy se budeme snazit tam neco tedy uklochnit
… a tim, ze je to prvni a velke plany zni - nejmene 3 deti
… tak doufam, ze pan primar Hulvert bude klochniti jeste hodne dlouho!!! ![]()
Peti, myslím, že já jsem mluvila hezky o ISCARu. Vítej mezi námi.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď