Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
1.3.12 15:17

No, radeji vice milych lidi nez par protivnych, zejo :) … ja prave hledam tu „milou stranku“… protoze v Praze v CARech je toho pomalu - co jsem slysela, tak jsme se rozhodli naproprve do Brna a tam ja je miluju - a kdyby nebylo to dojizdeni, tak tam urcite zustaneme, ale kdyz by bylo „milo“ i v Iscare, tak bych radeji dala prednost preci jen Praze, to dojizdeni kvuli UTZ nebo konzultaci je trosku na dve veci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290

peti - myslím, že to bude někdo s podobným jménem, myslím, že se neznáme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
skritek Petra píše:
Alenko, to je dobre, prave jsem slysela jen chvalu, tak v to doufam :) .. ja jsem obednana k panu primari xxx … nemuzu si vzpomenout na jeho jmeno, tak doufam, ze si to po prvni schuzce zapamatuji :)

Hulvert ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.12 15:18

Jo, Hulvert, dekuji :) … a jaky je, znate jej nekod?

Lili, ja mam pocit, ze ses' o Iscare proste nekde zminovala, primo jsme si my dve nepovidali, ale me to nedalo a zacala o Iscare badat a uz tam mame schuzku, tak se tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
1.3.12 15:19

peti - tak to je možný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.3.12 15:19

Já …dcera je jeho dílo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.12 15:20

Rado, tak to je vyborne, gratuluji k princezne :) … je to radost, kdyz se to povede :) … moje sestra ma prave z Brna 2 chlapecky (pekne za sebou, jednou se ujalo jedno embryjko a podruhe opet jedno) … takze jsme jeli hned taky do Brna, ale jak rikam, ty 4 hod na dalnici nic moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
1.3.12 15:31
lilia81 píše:
Já teda měla zatím doktorku turkovou a jaržembovskou a obě mooooc milé a sestřičky a tak úplně super, až mi to přišlo divné, že je tam nějak podezřele moc milých lidí ;)

viď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.3.12 15:37
skritek Petra píše:
Rado, tak to je vyborne, gratuluji k princezne :) … je to radost, kdyz se to povede :) … moje sestra ma prave z Brna 2 chlapecky (pekne za sebou, jednou se ujalo jedno embryjko a podruhe opet jedno) … takze jsme jeli hned taky do Brna, ale jak rikam, ty 4 hod na dalnici nic moc :(

Je úžasnej , já ho znám strašně dlouho, měla jsem ho u porodů kluků . Uvidíš , že budeš nadšena - jen se často dlouho čeká - má toho hodně .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.12 15:40

Tys' ho mela u porodu kluku??? Jestli chapu tak nejstarsimu je 16, toz to pan primar ma zaslouzenou praxi pocitam, ale to je fajn. Tesim se, dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.3.12 15:42

Chápeš dobře . Bylo mu tenkrát 30 . A asistovanou reprodukci dělá skoro 15 let …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.12 15:46

To je ficak :) … tak to by nam taky mohl neco v brisku poradneho uklochnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.3.12 15:48
skritek Petra píše:
To je ficak :) … tak to by nam taky mohl neco v brisku poradneho uklochnit :mrgreen:

No to si piš :lol: :mrgreen:
Ty jsi předpokládám mladice. U mě to bylo horší ( ale zase je pravda, že jsem 2 děti měla …)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.12 15:52

Toz mladice jak mladice, v lete mi bude 34 - a to je doba, kdy se budeme snazit tam neco tedy uklochnit :) … a tim, ze je to prvni a velke plany zni - nejmene 3 deti :) … tak doufam, ze pan primar Hulvert bude klochniti jeste hodne dlouho!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
1.3.12 15:56

Peti, myslím, že já jsem mluvila hezky o ISCARu. Vítej mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.