Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
lilia81 píše:
holky děkuju . já mám jen blbou náladu, tka se nezlobte, ono to možná přejde …
to znám, občas se tak cítí každý…
![]()
handa - mluvia jsem jen se sestřičkou na sesterně IVF, ony tam jsou všechny hodně znalé ![]()
alenka - děkuju ![]()
Holky, já tam jdu zítra ráno. Tak jsem zvědavá. Jdu na kontrolu při IVF.
cape - aaaaa, jsem si nevšimla, no jo, to je tím, jak se v lécích na ivf ještě nevyznám, ale jojo, gonal mi něco říká! a máte krátký nebo dlouhý protokol?
V ISCARu dlouhý nedělají. Obvykle. Jsem ráda, protože si myslím, že hnát nás do umělého přechodu je už fakt moc.
Capelucita píše:
V ISCARu dlouhý nedělají. Obvykle. Jsem ráda, protože si myslím, že hnát nás do umělého přechodu je už fakt moc.
A jaký je mezi nimi rozdíl? Resp. pro koho je jaký protokol určený?
Jinak držím palce, ať jste konečně úspěšní, taky už toho máš dost za sebou koukám
![]()
Rozdíly si najdi na netu. Já k tomu nejsem úplně fundovaná ti to popsat. Díky moc za přáníčko.
cape - aha, tak to jsem ráda, taky mi přijde ten dlouhý protokol šílený, takhle je to lepší!
Ahoj holcinky, jak se mate, co delate? Jak se citite??? .. ja tady nic neviiiiiim ![]()
Ahoj Peťul, já chodím do práce, pak cvičit a čekám na zázrak
Tento měsíc se snažíme doma a příští měsíc chci zkusit další IUI. IVF někdy v létě, asi červen.
No, alespon nekdo tady dava „cerstve“ zpravicky, ahoj Hani ![]()
Snazeni doma je fajn … a IVF kdyztak leto? Tak to na tom budeme stejne, my to zvladneme sice nejdrive cervenec/srpen, ale uz se nemuzu dockat! ![]()
Tak cviceni zdar a praci vice a domacimu snazeni uplne nejvice ![]()
Ahoj
![]()
Já jsem 8. den po iui a čekám až si budu moct udělat test ![]()
Alenko, do kdy cekas, na prichod MS nebo budes testovat drive? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď