Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
24.2.12 22:28

Lili, taky jsem dnes byla v ISCARu, ale později než ty. Paní Turkovou jsem potkala, ale já byla u Jaržembovské. Dolaďovali jsme protokol na IVF. Holky, já se těším! Nejsem divná? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.2.12 08:41
lilia81 píše:
Ahoj holky,tak jsem tu!!!! vstupní konzultace v pohodě, měla jsem paní doktorku Turkovou, byla moc milá, řekla mi, a´t se vykašlu na bazálku, když mě budou hlídat pomocí UTZ, že je to pro psychiku lepší, takže neměřím a seru na to jinak pokud bude spermio OK, tak v úterý jdu na folikulometrii a pokud budou folíky, tak IUI!!! po té, kdyby se nezadařilo znovu hormonální profil a třeba pak do budoucna laparku …

Tak já jdu na folíky v pondělí a pak taky iui a kontrolní spg, držím palce nám oběma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.2.12 08:42
Capelucita píše:
Lili, taky jsem dnes byla v ISCARu, ale později než ty. Paní Turkovou jsem potkala, ale já byla u Jaržembovské. Dolaďovali jsme protokol na IVF. Holky, já se těším! Nejsem divná? :)

Myslím že ne…taky bych se těšila, je to další naděje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.2.12 10:24

capelucita - já bych se těšila taky!!! já se těším i na IUI, spermio vyšlo prý krásně, takže nic nebrání a folíky určo budou, protože mě pěkně bolí oba vaječníky ;)

alenka - tak držím taky palečky!!!!! já počítám s IUI tak na čt, pá, so :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
25.2.12 11:10
lilia81 píše:
capelucita - já bych se těšila taky!!! já se těším i na IUI, spermio vyšlo prý krásně, takže nic nebrání a folíky určo budou, protože mě pěkně bolí oba vaječníky ;)alenka - tak držím taky palečky!!!!! já počítám s IUI tak na čt, pá, so :)

já počítala s iui v pátek a ve středu mi dr říkala že iui bude ve čtvrtek až jsem koukala jak se mi udělali pěkně foliky ale jen po clostilbelgytu tak snad z těch 2 něco bude a necháme se překvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.2.12 16:24

sarka - ja měla teď po clostíku ovu 16 dc a teď 12 DC jsu na folíky, porot počítám od čtvrtka cca 14 dc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
25.2.12 16:45

já byla po clostíku a pila jsem k tomu ještě čaj a 12 dc jsem měla foliky 21 a 15 mm a sliznici 9 mm tak pro to takový fofr ale tobě bych to moc přála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.2.12 16:52

sarka - wow, no tak to chápu, že jste měli IUI takhle brzo, 21mm je hodněěěěě!!! tak držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
25.2.12 17:08

na to že jsem po revizi je to super dr to ani nečekala tak jsem zvědavá zda to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.2.12 18:49

Sari: piješ ten kortyhel?

No já uvidím, minule jsem nějak zmatkovala - a nakonec tam byly ty cysty, Tak teď se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
25.2.12 19:22

ne ne do ovu jsem pila čaj VZ tak uvidíme zda pomohl a byl k něčemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.2.12 17:53
SarkaC píše:
ne ne do ovu jsem pila čaj VZ tak uvidíme zda pomohl a byl k něčemu

VZ čaj se má pít, doktud ten obr pytel nespotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
26.2.12 21:18

Ahoík holky tak se nám blíží M/T a začínám být docela nervozní :roll:
Holky myslíte, že mám být s přítulkou v Iscare hned od rána nebo mám dojetaž večer… Nejradši bych s ním byla od rána, jenže aby mi tu k něčemu bylo … Nebo mám dojet až v poledne? Opka je ve 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.2.12 08:33

Tohle asi záleží na Vás, resp. na něm. Co on by chtěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
27.2.12 09:05
Capelucita píše:
Tohle asi záleží na Vás, resp. na něm. Co on by chtěl?

no on neví , říkal abych tam nečekala zbytečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.