Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lili, taky jsem dnes byla v ISCARu, ale později než ty. Paní Turkovou jsem potkala, ale já byla u Jaržembovské. Dolaďovali jsme protokol na IVF. Holky, já se těším! Nejsem divná? ![]()
lilia81 píše:
Ahoj holky,tak jsem tu!!!! vstupní konzultace v pohodě, měla jsem paní doktorku Turkovou, byla moc milá, řekla mi, a´t se vykašlu na bazálku, když mě budou hlídat pomocí UTZ, že je to pro psychiku lepší, takže neměřím a seru na to jinak pokud bude spermio OK, tak v úterý jdu na folikulometrii a pokud budou folíky, tak IUI!!! po té, kdyby se nezadařilo znovu hormonální profil a třeba pak do budoucna laparku …
Tak já jdu na folíky v pondělí a pak taky iui a kontrolní spg, držím palce nám oběma ![]()
Capelucita píše:
Lili, taky jsem dnes byla v ISCARu, ale později než ty. Paní Turkovou jsem potkala, ale já byla u Jaržembovské. Dolaďovali jsme protokol na IVF. Holky, já se těším! Nejsem divná?
Myslím že ne…taky bych se těšila, je to další naděje ![]()
capelucita - já bych se těšila taky!!! já se těším i na IUI, spermio vyšlo prý krásně, takže nic nebrání a folíky určo budou, protože mě pěkně bolí oba vaječníky ![]()
alenka - tak držím taky palečky!!!!! já počítám s IUI tak na čt, pá, so ![]()
lilia81 píše:
capelucita - já bych se těšila taky!!! já se těším i na IUI, spermio vyšlo prý krásně, takže nic nebrání a folíky určo budou, protože mě pěkně bolí oba vaječníkyalenka - tak držím taky palečky!!!!! já počítám s IUI tak na čt, pá, so
já počítala s iui v pátek a ve středu mi dr říkala že iui bude ve čtvrtek až jsem koukala jak se mi udělali pěkně foliky ale jen po clostilbelgytu tak snad z těch 2 něco bude a necháme se překvapit
sarka - ja měla teď po clostíku ovu 16 dc a teď 12 DC jsu na folíky, porot počítám od čtvrtka cca 14 dc ![]()
já byla po clostíku a pila jsem k tomu ještě čaj a 12 dc jsem měla foliky 21 a 15 mm a sliznici 9 mm tak pro to takový fofr ale tobě bych to moc přála
sarka - wow, no tak to chápu, že jste měli IUI takhle brzo, 21mm je hodněěěěě!!! tak držím palečky!
na to že jsem po revizi je to super dr to ani nečekala tak jsem zvědavá zda to dopadne
Sari: piješ ten kortyhel?
No já uvidím, minule jsem nějak zmatkovala - a nakonec tam byly ty cysty, Tak teď se těším.
ne ne do ovu jsem pila čaj VZ tak uvidíme zda pomohl a byl k něčemu
SarkaC píše:
ne ne do ovu jsem pila čaj VZ tak uvidíme zda pomohl a byl k něčemu
VZ čaj se má pít, doktud ten obr pytel nespotřebuješ.
Ahoík holky tak se nám blíží M/T a začínám být docela nervozní ![]()
Holky myslíte, že mám být s přítulkou v Iscare hned od rána nebo mám dojetaž večer… Nejradši bych s ním byla od rána, jenže aby mi tu k něčemu bylo … Nebo mám dojet až v poledne? Opka je ve 12
Capelucita píše:
Tohle asi záleží na Vás, resp. na něm. Co on by chtěl?
no on neví , říkal abych tam nečekala zbytečně…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď