Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Martina.81 píše:
Ahoj holky, chtěla bych Vás všechny moc pozdravit, dnes jsem se zaregistrovala ta tyto stránky, tak moje orientace zde bude trochu trvat, tak se předem omlouvám!:-) Jinak nás čeká první návštěva CARU, tak uvidíme? Doufám, že budu mít jen dobré zkušenosti?! Všem nám držím palečky a přeji hodně štěstí! pa pa Martina
Ahojky Marti, nechceš přejít za námi do skupiny Holky z Iscare jsme tam všichni co navštěvujeme Iscare. Můžu ti poslat pozvánku.
Marti máš poslanou pozvánku, tak stačí jen potvrdit a budeš tam. Těšíme se na tebe.
januska1 píše:
Marti máš poslanou pozvánku, tak stačí jen potvrdit a budeš tam. Těšíme se na tebe.
Tak už jsem tam
! Ještě jednou díky, jsi hodná!! ![]()
ladule1 tak to držím palečky ať je úrodička vajíček. To je tvoje 1IVF? Nechceš se přidat mezi nás?
Januško,ráda se přidám.V popisku mám vše napsáno.Je to už 2.IVF
hoj holky, je tu někdo, kdo začíná v ISCARE? jdeme 28.3 na první konzultaci… ![]()
Glumbi píše:
hoj holky, je tu někdo, kdo začíná v ISCARE? jdeme 28.3 na první konzultaci…
Ahoj jsme v uzavřené skupině Holky z Iscare
přijď…
Ahoj holky,
mohla bych se přidat? Taky chodím do ISCARE. Mám chlapečka a teď se snažíme o druhé. Spermio dopadlo katastrofálně… Přesto jsme zkusili jedno IUI, které dle očekávání nedopadlo. No, a tenhle měsíc jsem měla začít stimulovat, ale neprasknul mi folikul, takže jsem dostala na měsíc antikoncepci a čekám na menstruaci a pak už snad začne stimulka. Stalo se vám někomu, že vám neprasknul folikul?
Ahoj, chystám se objednat do ISCARU, mám za sebou 2× neúspěšné IVF v Podolí a po neúspěchu potřebuju změnu CAR, protože už jim v Podolí postě nevěřím. Prosím o info, ke komu se v Iscare objednat nebo jak to tam chodí? děkuji
Katyy zavolej si na recepci na Iscaru tady najdeš veškeré kontakty http://www.iscare.cz/ nebo přijď za námi do skupiny Holky z Iscare a přijď diskutovat jsme tam příjemná partička.
Janusko, jsi hodná díky, to bych ráda přišla.
Co Iscaru se chystám volat zítra tak jsem zvědavá na kdy mě objednají nevíš jestli budou potřebovat kartu z Podolí? Jsem z toho doce nervozní, protože se hrozně bojím dalšího neúspěchu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď