Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
3.5.11 09:15

No kéž by se konečně zadařilo. Už nás to dost psychicky i finančně vyčerpává.Můžu se zeptat, jaký režim jste po transferu dodržovaly? Já jsem byla vždycky doma,protože v psáci je dost stresu,ale asi jsem moc řešila, co smím a co ne :roll: A užívali jste nějaké vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.5.11 09:36

Já jsem po transferu taky doma. Již před transferem jsem užívala kyselinu listovou s názvem Femibion 800 a ten užívám i nyní až do 12. týdnu těhotenství. A po těch 12 týdnech bych měla užívat dál Femibion a mám dojem, že ten má číslo 400. Jinak užívám léky jako asi ostatní: Utrogestan a prednison, někdo má trochu jiné léky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
3.5.11 09:39

Já jsem taky doma- taky kvůli stresu v práci. Já jim kyselinu listovou super - 2 tablety ráno a Gravital 1 tabletu večer. No a jinak utrouš 3× denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.5.11 13:28

Já brala Utrogestan a vitamíny (už si nepamatuju jaké - ale takové ty pro těhotné).
Po transferu jsem byla na neschopence do testu a pak jsem šla do práce .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.7.11 22:53

Holky neznáte Mudr Zdravka Iliče?Měla sem jít k Anně,ale nebyla tam.A Turková mi taky moc nesedla.Z toho Zdravka Iliče sem byla tak rozhozená,že sem ho dlouho vydejchávala..máte někdo s ním zkušenosti?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
29.7.11 14:49
Ahoj :mavam: Iljiče bohužel neznám. Anna už tam není, je těhotná. Turkoá není špatná, naopak je skvělá. Jen si na ní člověk musí zvyknout. Je tam teď i dost nových doktorů a můžeš si vybrat ke komu chceš :-) :palec: .
Zotanelka píše:
Holky neznáte Mudr Zdravka Iliče?Měla sem jít k Anně,ale nebyla tam.A Turková mi taky moc nesedla.Z toho Zdravka Iliče sem byla tak rozhozená,že sem ho dlouho vydejchávala..máte někdo s ním zkušenosti?Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.7.11 22:22

Díky snad ještě někdo písne nějaké reakce:-)
Jukala sem na něho na znamýlekař a má dost šílenou recenzi.No už vím,že k němu nikdy více.Juknu po jinech mudr,ale až po létě.Ted chci klid:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
9.8.11 10:30

Ahojky, nemohla bych se k vám přidat do diskuze?? Byla jsem na první konzultaci a dnes jedu zase. Ráda bych se poradila. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
9.8.11 11:13
puckal píše:
Ahojky, nemohla bych se k vám přidat do diskuze?? Byla jsem na první konzultaci a dnes jedu zase. Ráda bych se poradila. Díky

Ahoj tady je mrtvo. Dávala jsi si žádost do uz. skupiny holky z iscare tak můžeš psát tam. Viděla jsem tě tam napsanou jako členku. Tam jsme holky co chodí do iscaru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
9.8.11 21:14
Ahoj :mavam:
Tak co jak jsi dopadla na dnešní kontrole?
puckal píše:
Ahojky, nemohla bych se k vám přidat do diskuze?? Byla jsem na první konzultaci a dnes jedu zase. Ráda bych se poradila. Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.8.11 15:52

Dávala a už jsem tam, jen se tady ještě moc nevyznám :pocitac: Nevím kde co hledat, nejsem na tento server zvyklá, ale časem se to spraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patita
2.9.11 14:24

Já jezdím do Iscaere po 4leté odmlce znovu a nedám na ně dopustit.Lékaři se sice obměňují, ale sestry jsou takový moje sluníčka, vždy velmi příjemné a citlivé.Nezbývá než věřit, že teď už to vyjde !!! :andel:

• Citovat
  • Upravit
14396
6.9.11 14:50

Ahoj hoky, chodím do Iscaru od prosince loňského roku. Zatím bez „hmatatelných výsledků“. Příští měsíc se chystám na 2. IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
6.9.11 21:21

Ahoj já chodím do iscare přes dva roky a mám za sebou 3IUI a 2ivf. Bohužel neúsoěšně :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
8.9.11 15:29

Pekoni - neuvažuješ o změně centra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.