Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No kéž by se konečně zadařilo. Už nás to dost psychicky i finančně vyčerpává.Můžu se zeptat, jaký režim jste po transferu dodržovaly? Já jsem byla vždycky doma,protože v psáci je dost stresu,ale asi jsem moc řešila, co smím a co ne
A užívali jste nějaké vitamíny?
Já jsem po transferu taky doma. Již před transferem jsem užívala kyselinu listovou s názvem Femibion 800 a ten užívám i nyní až do 12. týdnu těhotenství. A po těch 12 týdnech bych měla užívat dál Femibion a mám dojem, že ten má číslo 400. Jinak užívám léky jako asi ostatní: Utrogestan a prednison, někdo má trochu jiné léky
Já jsem taky doma- taky kvůli stresu v práci. Já jim kyselinu listovou super - 2 tablety ráno a Gravital 1 tabletu večer. No a jinak utrouš 3× denně ![]()
Já brala Utrogestan a vitamíny (už si nepamatuju jaké - ale takové ty pro těhotné).
Po transferu jsem byla na neschopence do testu a pak jsem šla do práce .
Holky neznáte Mudr Zdravka Iliče?Měla sem jít k Anně,ale nebyla tam.A Turková mi taky moc nesedla.Z toho Zdravka Iliče sem byla tak rozhozená,že sem ho dlouho vydejchávala..máte někdo s ním zkušenosti?Díky
Zotanelka píše:
Holky neznáte Mudr Zdravka Iliče?Měla sem jít k Anně,ale nebyla tam.A Turková mi taky moc nesedla.Z toho Zdravka Iliče sem byla tak rozhozená,že sem ho dlouho vydejchávala..máte někdo s ním zkušenosti?Díky
Díky snad ještě někdo písne nějaké reakce:-)
Jukala sem na něho na znamýlekař a má dost šílenou recenzi.No už vím,že k němu nikdy více.Juknu po jinech mudr,ale až po létě.Ted chci klid:-)
Ahojky, nemohla bych se k vám přidat do diskuze?? Byla jsem na první konzultaci a dnes jedu zase. Ráda bych se poradila. Díky
puckal píše:
Ahojky, nemohla bych se k vám přidat do diskuze?? Byla jsem na první konzultaci a dnes jedu zase. Ráda bych se poradila. Díky
Ahoj tady je mrtvo. Dávala jsi si žádost do uz. skupiny holky z iscare tak můžeš psát tam. Viděla jsem tě tam napsanou jako členku. Tam jsme holky co chodí do iscaru ![]()
puckal píše:
Dávala a už jsem tam, jen se tady ještě moc nevyznám
Nevím kde co hledat, nejsem na tento server zvyklá, ale časem se to spraví ![]()
Já jezdím do Iscaere po 4leté odmlce znovu a nedám na ně dopustit.Lékaři se sice obměňují, ale sestry jsou takový moje sluníčka, vždy velmi příjemné a citlivé.Nezbývá než věřit, že teď už to vyjde !!! ![]()
Ahoj hoky, chodím do Iscaru od prosince loňského roku. Zatím bez „hmatatelných výsledků“. Příští měsíc se chystám na 2. IVF.
Ahoj já chodím do iscare přes dva roky a mám za sebou 3IUI a 2ivf. Bohužel neúsoěšně ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď