Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Babe007 píše:
Schmidt je bezvadnej, taky jsem s ním byla spokojená.
Mě dělal Schmidt odběr a taky ET a je fakt, že to nebolelo ani jedno, kdežto holky na pokoji, které byly už víckrát říkaly, že to kolikrát pěkně bolí. Holt zlatý český ručičky
(teda některý)
Ahoj,jestli mne vemete do skupiny,budu rada,ale nevim,jak na to.Musis mi poradit.Diky Gina ![]()
ginac píše:
Ahoj,jestli mne vemete do skupiny,budu rada,ale nevim,jak na to.Musis mi poradit.Diky Gina
Ahojky Ginac, koukám, že jsi z Lípy, já jsem z Benešova, tak to jsme kousek od sebe. Taky se u Tebe každý diví, že nejezdíš do CAR do Teplic?
ginac píše:
Ahoj,jestli mne vemete do skupiny,budu rada,ale nevim,jak na to.Musis mi poradit.Diky Gina
Už jsem ti poslala pozvánku a jestli né, tak ti ji pošlu znova. A nebo si najdi Holky z Iscare a jsou to uzavřené skupiny.
Ten jsem měla bohužel taky, nad obočím, z nervů
Taky bych se ráda přidala do skupiny.
Babe007 píše:
Ten jsem měla bohužel taky, nad obočím, z nervů![]()
Taky bych se ráda přidala do skupiny.
Pozvala jsem ti pozvánku, tak ji jenom potvrď
ahoj,
já chodím taky do Iscare a jedině doporučuji, je to super klinika a ten přístup ten je úplně geniální. Mě už čeká zítra nebo v pondělí poslední fáze a to je zavedení oplozených vajíček zpět do dělohy. Mám z toho teda tak trochu strach ale snad to zvládneme.
Jinak jsem tu u vás nová a chtěla bych se zeptat, jestli zavedení vajíček zpět bolí
Neboj,nebolí,je to už v pohodě a zvláštní pocit.Užij si to a hodně štěstí.Gina ![]()
prdulenko jak píše ginac vůbec to nebolí a jestli se chceš k nám připojit, tak si najdi skupinu Holky z Icsare a můžeš se přidat, rádi tě tam uvítáme.
Ahojte holky… ráda bych se k vám přidala ale koukám že tady asi nikdo není že ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď