Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smejko.20 Ahoj, promiň, jsem se v zájmu zachování zdravého rozumu nějakou chvíli vyhybala emiminu
no nakonec se z toho nepovedeného transferu ukázalo nepovedené těhotenství, ale to nebylo transferem, tam chybu nevidím. Nicméně doufám, že vše dopadlo dobře a jseš v radostném očekávání. ![]()
@Květinka81 Ahoj tak to mně moc mrzí. Ale ani u nás to nedopadlo.9 den po ET jsem začala špinit a pak 12 den už úplně krvácet. Teď jsem mohla jenom na IUI takže jsem byla na 4 IUI příští týden jsi mám dělat test tak uvidíme jsi to dopadne. Doktorka řekla že mám krásnou sliznici a vše v pořádku vložili do mně 25 mil spermií přej taky bylo vše v pořádku u přítele. Tak jsem zvědavá. Onak teď v patek budu volat na imunologiu o výsledky. A když mám rict pravdu moc jsem už na miminko nesoustředím. Mám teď ine taky hezké věci v hlavně
tento měsíc jsem měla narozeniny a přítel mně požádal o ruku
byla jsem z toho úplně paf vůbec jsem to ne čekala. Tak teď planujeme svatbu. A za 3 týdny nás čeká krásná dovolena u moře
Moc jse nato vše těším a třeba tým že už nad tým moc nepřemýšlím se nám to povede. Tobě je už lépe? Taky tady chodím už občas. Moc nestíhám práce, koníčky a jiné věci.
Ahoj právě čtu Tvůj příspěvek. Mám totiž podobnou zkušenost s IVF Zlín a to celkem čerstvou. Fascinuje mě, že na netu nacházím jen pozitivní reakce, což je divné, jakoby měli agenta, který ty negativní maže. Je to bohužel továrna na peníze. Oni sice přístroje mají a umí vpravit vajíčko oplodněné, tam kam patří. To nemohu nic vytknout. Ale následná péče a starost o pacienta je jim ukradená. Zejména když člověka kuchají jenom pro to, aby jejich kliniku nemohl nikdo napadnout. Takže za mě - IVF Zlín už nikdy!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.