Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tuto to mas na strankach WHO
http://www.euro.who.int/…central-asia
a jeho europskeho ekvivalentu
http://www.escrh.eu/…october-2010
No a po Slovenskych konspiracnych strankach uz chodi bubububu, ze ucitelky v MS vraj dostali prikazom ucit deti v skolkach masturbovat. V Nemeckych skolkach uz vraj su ‚mazliace kutiky‘… tusim v Bulharsku ci kde bola afera (na katolickych konspiracnych strankach) ze sa deti ucili nejak divne sexualnu vychovu, v Anglicku tusim po jednej takej hodine znasilnil 13-rocny chlapec spoluziacku… ale ano, najdes to len na konspiracnych strankach. Ani na tie standardy ludia neveria, a pritom su ‚funkcne‘ od 2010 ![]()
Tuto su vsetky konspiracie pekne zhrnute… mozes si vybrat comu verit, a co povazovat za fanaticky vykrik do tmy
@Bábi Zlopočasná píše:
Tuto su vsetky konspiracie pekne zhrnute… mozes si vybrat comu verit, a co povazovat za fanaticky vykrik do tmyhttps://diskuter.wordpress.com/…-na-skolach/
Nedokážu určit, co by mohla být pravda a co je jenom konspirace a hysterie, jestli mi rozumíš. Kolem neobvyklých věcí se vždy vyrojí spousta nesmyslů a informací, které je těžké posoudit. Podobně jako s islámem, ale tam dokážu vcelku dobře rozlišit, co je plk a co je pravda, tady nevím.
.
@Menora píše:
To je složité na odpověď.
Ptala jsem se na tuto věc i proto, že můj manžel by se tam odtěhoval třeba hned a to není Žid, ani nevím o tom že by měl nějaké židovské předky, ale vždy ho nějak zvláštně přitahoval Izrael, Jeruzalém a všechno kolem toho. Když bych věřila na minulé životy, tak bych si myslela, že tam musel kdysi žít… ![]()
@Reginaa píše:
Ptala jsem se na tuto věc i proto, že můj manžel by se tam odtěhoval třeba hned a to není Žid, ani nevím o tom že by měl nějaké židovské předky, ale vždy ho nějak zvláštně přitahoval Izrael, Jeruzalém a všechno kolem toho. Když bych věřila na minulé životy, tak bych si myslela, že tam musel kdysi žít…
@Bábi Zlopočasná píše:
Tuto su vsetky konspiracie pekne zhrnute… mozes si vybrat comu verit, a co povazovat za fanaticky vykrik do tmyhttps://diskuter.wordpress.com/…-na-skolach/
Taky se bojím, že to je celkem reálné. Zřejmě to bude postupovat pomaly a plíživě, tak jako kdysi třeba s legalizací potratů, teď je nenápadná snaha o eutanázii, legalizace homosexuálních párů už je celkem „normální“ a tak dále, bylo by toho fakt hodně…jestli se toho dožijeme, tak si možná za pár let na tuhle diskuzi vzpomeneme…
![]()
@Menora píše:![]()
Já musím myslet taky na manžela, přeci ho tady nenechám
Ne, vážně, tohle mě ani nenapadlo a když jsem slyšela výzvu Netanjahu, tak manžel hned" „Slyšíš, co říká?“ A první, co mě napadlo, že už Netanjahu začíná říkat nesmysly.
Já si to až tak nemyslím, ale strašně ráda bych se mýlila…
![]()
@Reginaa píše:
Já si to až tak nemyslím, ale strašně ráda bych se mýlila…![]()
Vždyť je to nemožné. Jak by se mohli všichni Židé, například z USA, najednou přestěhovat do Izraele, nebo maďarská komunita, která je hodně významná, o ČR nemluvím, tady je Židů „5 a půl“, to je Izrael nafukovací? A i kdyby, hodně Židů má rádo zemi, kde žije a cítí se doma tam, kde se narodili. Izrael je možná nějaký ideál, dávná vlast, ale žít tam, je druhá věc.
@Reginaa píše:
Taky se bojím, že to je celkem reálné. Zřejmě to bude postupovat pomaly a plíživě, tak jako kdysi třeba s legalizací potratů, teď je nenápadná snaha o eutanázii, legalizace homosexuálních párů už je celkem „normální“ a tak dále, bylo by toho fakt hodně…jestli se toho dožijeme, tak si možná za pár let na tuhle diskuzi vzpomeneme…![]()
Prosím Tě, západní civilizace v zájmu jakési pseudosvobody zašlape do země všechny hodnoty a morálka se brzy stane asi sprostým slovem.
@Menora píše:
Vždyť je to nemožné. Jak by se mohli všichni Židé, například z USA, najednou přestěhovat do Izraele, nebo maďarská komunita, která je hodně významná, o ČR nemluvím, tady je Židů „5 a půl“, to je Izrael nafukovací? A i kdyby, hodně Židů má rádo zemi, kde žije a cítí se doma tam, kde se narodili. Izrael je možná nějaký ideál, dávná vlast, ale žít tam, je druhá věc.
Tak všichni určitě né, to je jasný…
Ale je velmi sympatické, jak se Izrael staví k této situaci. Ještě víc mě dostalo, když před časem za jediného vojáka propustil mnoho teroristů, to jsem obrečela…
@Menora píše:
Prosím Tě, západní civilizace v zájmu jakési pseudosvobody zašlape do země všechny hodnoty a morálka se brzy stane asi sprostým slovem.
Taky to tak vidím… Jenom lituji ty naše děti a další generace, chjo ![]()
@Reginaa píše:
Tak všichni určitě né, to je jasný…Ale je velmi sympatické, jak se Izrael staví k této situaci. Ještě víc mě dostalo, když před časem za jediného vojáka propustil mnoho teroristů, to jsem obrečela…
Tak Izrael bude za své občany bojovat do roztrhání těla a oni sami jsou vlastenci
. Víš, já jsem poslouchala na půl ucha, ale ta výzva mi přišla jako „klidně se nastěhujte všichni“
![]()
Jinak, jasně, že ne všichni, jsem to v tom zápalu diskuze přehnala ![]()
Příspěvek upraven 21.02.15 v 17:35
@KackaDoup píše:
Ono je pohodlnejsi tomu neverit
Souhlasím, Je to lepší.
Ale neučí se to v praxi? Nebo někde už jo? Myslím státy EU.