Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Menora
21.2.15 13:47
@Bábi Zlopočasná píše:
Ano, to su standardy oficialne schvalene OSN, co by mali deti vediet/ucit sa v skolkach a skolach v Europe.

Ale neučí se to v praxi? Nebo někde už jo? Myslím státy EU.

• Citovat
  • Upravit
21.2.15 13:53

Tuto to mas na strankach WHO
http://www.euro.who.int/…central-asia
a jeho europskeho ekvivalentu
 http://www.escrh.eu/…october-2010

No a po Slovenskych konspiracnych strankach uz chodi bubububu, ze ucitelky v MS vraj dostali prikazom ucit deti v skolkach masturbovat. V Nemeckych skolkach uz vraj su ‚mazliace kutiky‘… tusim v Bulharsku ci kde bola afera (na katolickych konspiracnych strankach) ze sa deti ucili nejak divne sexualnu vychovu, v Anglicku tusim po jednej takej hodine znasilnil 13-rocny chlapec spoluziacku… ale ano, najdes to len na konspiracnych strankach. Ani na tie standardy ludia neveria, a pritom su ‚funkcne‘ od 2010 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.15 14:15

Tuto su vsetky konspiracie pekne zhrnute… mozes si vybrat comu verit, a co povazovat za fanaticky vykrik do tmy

https://diskuter.wordpress.com/…-na-skolach/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
21.2.15 14:24
@Bábi Zlopočasná píše:
Tuto su vsetky konspiracie pekne zhrnute… mozes si vybrat comu verit, a co povazovat za fanaticky vykrik do tmyhttps://diskuter.wordpress.com/…-na-skolach/

Nedokážu určit, co by mohla být pravda a co je jenom konspirace a hysterie, jestli mi rozumíš. Kolem neobvyklých věcí se vždy vyrojí spousta nesmyslů a informací, které je těžké posoudit. Podobně jako s islámem, ale tam dokážu vcelku dobře rozlišit, co je plk a co je pravda, tady nevím. :nevim: :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
21.2.15 14:28

Ono je pohodlnejsi tomu neverit

• Citovat
  • Upravit
461
21.2.15 16:48
@Menora píše:
To je složité na odpověď. :nevim:

Ptala jsem se na tuto věc i proto, že můj manžel by se tam odtěhoval třeba hned a to není Žid, ani nevím o tom že by měl nějaké židovské předky, ale vždy ho nějak zvláštně přitahoval Izrael, Jeruzalém a všechno kolem toho. Když bych věřila na minulé životy, tak bych si myslela, že tam musel kdysi žít… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
21.2.15 16:51
@Reginaa píše:
Ptala jsem se na tuto věc i proto, že můj manžel by se tam odtěhoval třeba hned a to není Žid, ani nevím o tom že by měl nějaké židovské předky, ale vždy ho nějak zvláštně přitahoval Izrael, Jeruzalém a všechno kolem toho. Když bych věřila na minulé životy, tak bych si myslela, že tam musel kdysi žít… :mrgreen:
:lol: :lol:
Já musím myslet taky na manžela, přeci ho tady nenechám :lol:
Ne, vážně, tohle mě ani nenapadlo a když jsem slyšela výzvu Netanjahu, tak manžel hned" „Slyšíš, co říká?“ A první, co mě napadlo, že už Netanjahu začíná říkat nesmysly. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
461
21.2.15 16:54
@Bábi Zlopočasná píše:
Tuto su vsetky konspiracie pekne zhrnute… mozes si vybrat comu verit, a co povazovat za fanaticky vykrik do tmyhttps://diskuter.wordpress.com/…-na-skolach/

Taky se bojím, že to je celkem reálné. Zřejmě to bude postupovat pomaly a plíživě, tak jako kdysi třeba s legalizací potratů, teď je nenápadná snaha o eutanázii, legalizace homosexuálních párů už je celkem „normální“ a tak dále, bylo by toho fakt hodně…jestli se toho dožijeme, tak si možná za pár let na tuhle diskuzi vzpomeneme… :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.2.15 16:57
@Menora píše: :lol: :lol:
Já musím myslet taky na manžela, přeci ho tady nenechám :lol:
Ne, vážně, tohle mě ani nenapadlo a když jsem slyšela výzvu Netanjahu, tak manžel hned" „Slyšíš, co říká?“ A první, co mě napadlo, že už Netanjahu začíná říkat nesmysly. :mrgreen:

Já si to až tak nemyslím, ale strašně ráda bych se mýlila… :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
21.2.15 17:00
@Reginaa píše:
Já si to až tak nemyslím, ale strašně ráda bych se mýlila… :roll: :think:

Vždyť je to nemožné. Jak by se mohli všichni Židé, například z USA, najednou přestěhovat do Izraele, nebo maďarská komunita, která je hodně významná, o ČR nemluvím, tady je Židů „5 a půl“, to je Izrael nafukovací? A i kdyby, hodně Židů má rádo zemi, kde žije a cítí se doma tam, kde se narodili. Izrael je možná nějaký ideál, dávná vlast, ale žít tam, je druhá věc.

• Citovat
  • Upravit
Menora
21.2.15 17:02
@Reginaa píše:
Taky se bojím, že to je celkem reálné. Zřejmě to bude postupovat pomaly a plíživě, tak jako kdysi třeba s legalizací potratů, teď je nenápadná snaha o eutanázii, legalizace homosexuálních párů už je celkem „normální“ a tak dále, bylo by toho fakt hodně…jestli se toho dožijeme, tak si možná za pár let na tuhle diskuzi vzpomeneme… :? :think:

Prosím Tě, západní civilizace v zájmu jakési pseudosvobody zašlape do země všechny hodnoty a morálka se brzy stane asi sprostým slovem.

• Citovat
  • Upravit
461
21.2.15 17:20
@Menora píše:
Vždyť je to nemožné. Jak by se mohli všichni Židé, například z USA, najednou přestěhovat do Izraele, nebo maďarská komunita, která je hodně významná, o ČR nemluvím, tady je Židů „5 a půl“, to je Izrael nafukovací? A i kdyby, hodně Židů má rádo zemi, kde žije a cítí se doma tam, kde se narodili. Izrael je možná nějaký ideál, dávná vlast, ale žít tam, je druhá věc.

Tak všichni určitě né, to je jasný… :) Ale je velmi sympatické, jak se Izrael staví k této situaci. Ještě víc mě dostalo, když před časem za jediného vojáka propustil mnoho teroristů, to jsem obrečela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.2.15 17:23
@Menora píše:
Prosím Tě, západní civilizace v zájmu jakési pseudosvobody zašlape do země všechny hodnoty a morálka se brzy stane asi sprostým slovem.

Taky to tak vidím… Jenom lituji ty naše děti a další generace, chjo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
21.2.15 17:25
@Reginaa píše:
Tak všichni určitě né, to je jasný… :) Ale je velmi sympatické, jak se Izrael staví k této situaci. Ještě víc mě dostalo, když před časem za jediného vojáka propustil mnoho teroristů, to jsem obrečela…

Tak Izrael bude za své občany bojovat do roztrhání těla a oni sami jsou vlastenci :). Víš, já jsem poslouchala na půl ucha, ale ta výzva mi přišla jako „klidně se nastěhujte všichni“ :lol: :lol:
Jinak, jasně, že ne všichni, jsem to v tom zápalu diskuze přehnala :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.02.15 v 17:35

• Citovat
  • Upravit
rokris
21.2.15 17:34
@KackaDoup píše:
Ono je pohodlnejsi tomu neverit

Souhlasím, Je to lepší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek