Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Menora píše:
@Viking
Jinak jo, většina téhle diskuze byla o IS, ale nějak jsme se dostaly k Gender státu.
V tomto jsem nevinně ![]()
@Menora píše:
@Viking
Jinak jo, většina téhle diskuze byla o IS, ale nějak jsme se dostaly k Gender státu.
Slubujem, uz dam pokoj… som zivy priklad, ako sa z cloveka stava fanatik, ked ho okolnosti dotlacia ![]()
A naozaj verim, ze tak nejako vznikol aj IS ![]()
@blecha72 píše:
V tomto jsem nevinně
Za to může tady @Bábi Zlopočasná, ale několikrát se za OT omluvila
.
Ty jsi se tady najednou zjevila, ani nevím odkud ![]()
@Menora Jo, jsem žena v mužském avataru, to je můj příspěvek k genderové diskusi:)
Co si myslite o tom vypaleni kniznice v Mosule?
A koncom januara vyhorela velka kniznica v Moskve, niekde som zachytila ze ten isty den vraj horela velka kniznica aj v Amerike, len mesto si nepamatam… ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Co si myslite o tom vypaleni kniznice v Mosule?
A koncom januara vyhorela velka kniznica v Moskve, niekde som zachytila ze ten isty den vraj horela velka kniznica aj v Amerike, len mesto si nepamatam…
Co jiného se o tom dá myslet, než že to jsou barbaři a ještě ke všemu pokrytci.
@KackaDoup píše:
http://www.novinky.cz/…istorii.html
U nich se opravdu nedivím ničemu.
@Menora píše:
U nich se opravdu nedivím ničemu.
je videt ze maji vykradeno a prazdno…pripomina me to neco…co uz tady bylo…
@KackaDoup píše:
je videt ze maji vykradeno a prazdno…pripomina me to neco…co uz tady bylo…
Tak by mě zajímalo, kdy u nich proběhne Noc dlouhých nožů.
Jen malý tip - zajímavý článek na téma Islám v Reflexu, rozhovor s pákistánkou, co žije v Německu, odešla od Islámu, konvertovala ke křesťanství a musí se skrývat před vlastní rodinou i ostatními muslimy, co ji chtějí zabít jakožto tolerantní a mírumilovní příslušníci taktéž tolerantního náboženství
.
V skoro vyjádřila o Islámu to, co já už dlouho tak nějak cítím a i si myslím a je to prostě chytrá holka
nenechala si vymýt mozek ![]()