Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66798
25.2.15 08:39

@Bábi Zlopočasná díky, v RVP to tedy není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 09:01

@blecha72 duhovi tiez nezacinali s ‚chceme vychovavat deti a chceme prepisovat rozpravky‘. Len tisko v kute pofnukavali ze sa chcu registrovat, a nech ich nebijeme. Co bolo uznatelne, a tak to aj dosiahli. A az ked uz nemuseli plakat v kute, tak vyrazili do boja s adopciami a rozpravkami o tom, ako zirafak nasiel zirafaka a vychovali spolu opustenu korytnacku ci co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
25.2.15 09:04
@Bábi Zlopočasná píše:
@blecha72 duhovi tiez nezacinali s ‚chceme vychovavat deti a chceme prepisovat rozpravky‘. Len tisko v kute pofnukavali ze sa chcu registrovat, a nech ich nebijeme. Co bolo uznatelne, a tak to aj dosiahli. A az ked uz nemuseli plakat v kute, tak vyrazili do boja s adopciami a rozpravkami o tom, ako zirafak nasiel zirafaka a vychovali spolu opustenu korytnacku ci co.

to je taky v RVP? :mrgreen: Ne to už je ode mne sarkasmus. Vidíš bubáky všude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 09:06
@blecha72 píše:
to je taky v RVP? :mrgreen: Ne to už je ode mne sarkasmus. Vidíš bubáky všude :nevim:

Vravela som, ze s Tebou nema cenu diskutovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
25.2.15 09:07

Chlapi se zas tak moc nezměnili od dob lovců… stále musí mít pocit, že kořist ulovili oni. To je ten důvod, proč i nepříliš atraktivní ženy mívají spousty nápadníků a naopak některé krásky jsou samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@blecha72 píše:
to je taky v RVP? :mrgreen: Ne to už je ode mne sarkasmus. Vidíš bubáky všude :nevim:
:zed: a furt dokola dokolecka. a zas jinde a porad stejne
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
@Bábi Zlopočasná píše:
Vravela som, ze s Tebou nema cenu diskutovat. :nevim:
:palec: :palec: :palec:taky jsem z ni nemohla vcera ani usnout
  • Citovat
  • Upravit
66798
25.2.15 09:09

@Bábi Zlopočasná se mnou nemá cenu diskutovat? Já se tě zeptám, co jsi vyčetla z dokumentu českého školství a ty mi hodíš příklad záchodků v Los Angeles a nějakou pohádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.2.15 09:10

:twisted: uf

• Citovat
  • Upravit
25.2.15 09:15

@blecha72 a nejaky argument by nebol? Ja tvrdim ze to, co som tu dala, co som pre menoru citovala, jak z ceskych, tak slovenskych OFICIALNYCH stranok, je prvy krok, za ktorym budu nasledovat dalsie, pretoze zavadzame komplet vsetko, co funguje v Amerike. Uz aj na tie nahate decka na zahrade sa pozerame krivym okom.

Daj argument, ze zbytocne plasim, poskytni dokaz, ze sa veci nevyvinu tak, ako predpokladam ja, ukaz, kde su moje predpoklady nespravne, a ak Tvoje dovodenie bude mat logiku, tak budem pokracovat. Inak Ta radim do skatulky posmievacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
25.2.15 09:18

@Bábi Zlopočasná Jak ti mám poskytnout důkaz o něčem, co teprve bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 09:21
@blecha72 píše:
@Bábi Zlopočasná Jak ti mám poskytnout důkaz o něčem, co teprve bude?

Pozri, ja som napisala - deje sa to a to v zahranici, my sme prijali taku a taku upravu, nasi predstavitelia argumentuju tym a hentym, a mne z toho vychadza, ze to u nas prestavaju tak, ako je to prestavane v zahranici.
Ty si napisala - hahaha, babi je paranoik, hahaha, babi je konspirator, hahaha, nepoviem preco.

Prepac, tak reaguju decka na prvom stupni, co este nevedia pouzivat hlavu.

Opakujem, stale som ochotna diskutovat, ked mi ukazes, kde je v mojich zaveroch chyba, aby sme ju mohli spolocne opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
25.2.15 09:33
@Jaji77 píše:
Chlapi se zas tak moc nezměnili od dob lovců… stále musí mít pocit, že kořist ulovili oni. To je ten důvod, proč i nepříliš atraktivní ženy mívají spousty nápadníků a naopak některé krásky jsou samy.

Mám dojem, že vlastně ani ženy. A upřímně, osobně bych nestála o chlapa, kterému musím „podlejzat“ a sbalit já jeho. Proč? Nemám to zapotřebí. Vlastně bych si takového muže ani moc nepovažovala.
A muži, kteří by se měli identifikovat jako ženy @Bábi Zlopočasná? Takoví přeci jsou, ale to se řeší s psychology, s psychiatry, lékaři atd. Ostatní mi přijde jako prostý nesmysl.

• Citovat
  • Upravit
25.2.15 09:45
@Menora píše:
Mám dojem, že vlastně ani ženy. A upřímně, osobně bych nestála o chlapa, kterému musím „podlejzat“ a sbalit já jeho. Proč? Nemám to zapotřebí. Vlastně bych si takového muže ani moc nepovažovala.
A muži, kteří by se měli identifikovat jako ženy @Bábi Zlopočasná? Takoví přeci jsou, ale to se řeší s psychology, s psychiatry, lékaři atd. Ostatní mi přijde jako prostý nesmysl.

No oni to prave chcu prestat riesit s psychologmi. Pretoze ci sa citis zenou alebo muzom je iba naucene, nie vrodene. Takze ked sa prestanu dievcata vychovavat ako dievcata, a chlapci ako chlapci, tak budu moct o sebe prehlasovat ze su pohlavia muzskeho, ale rodu zenskeho, a kto by ich chcel z toho vyliecit, tak by ich diskriminoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
25.2.15 11:41
@Bábi Zlopočasná píše:
No oni to prave chcu prestat riesit s psychologmi. Pretoze ci sa citis zenou alebo muzom je iba naucene, nie vrodene. Takze ked sa prestanu dievcata vychovavat ako dievcata, a chlapci ako chlapci, tak budu moct o sebe prehlasovat ze su pohlavia muzskeho, ale rodu zenskeho, a kto by ich chcel z toho vyliecit, tak by ich diskriminoval.

I Hitler zahlásil něco v tom smyslu… "Dejte mi jednu /nebo dvě teď nevím/ generace a já změním svět…

Je mi smutno z toho, kam se řítíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová