Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak napsal Dan Brown:
„Nejtemnější místa v pekle jsou vyhrazena těm, kdo si v časech mravní krize zachovávají neutralitu.“ ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja by som klasicku rozpravku aj dnes cakala klasicky… myslim… drzat sa klasickej konstrukcie. Nie tlacit dievcatam do hlavy, ze je spravne uhanat chlapa, ktory sa brani.Navyse, podla toho co ja sledujem emancipacia v ‚uhanani‘ nerobi dobrotu… funguje jedine ked je chlap podpapucnik beznadejny. Na druhu stranu, gender chce ‚rozmyt‘ tradicne ponatie rodiny, takze stabilny zvazok je niecim neziaducim.
Z toho hladiska je mozno aj pozitivne, kolko moslimov tu mame. Sice zrusime europanov fungujucich na zaklade biblie, ale nejaku sancu na relativne zdravu spolocnost stale nesu europania fungujuci na zaklade koranu?
S tím uháněním chlapů máš pravdu, ale zase na druhou stranu, když to sleduji třeba u nás doma, tak dneska ti mladí kluci sedí jenom doma u počítače a ty holky jsou často opravdu nuceny je doslova uhnat, jinak by se od nich asi ničeho nedočkaly…
Připadá mi to opravdu trochu mimo, takže já bych asi v dnešní době zůstala „na ocet“, ale zřejmě přísloví „sedávej panenko v koutě“ už dávno neplatí… ![]()
@Reginaa ja som si chlapa vysedela v kute
Pravda, mala som fotku vo firemnom telefonnom zozname, ale tiez len preto, ze na mna robili v praci bububu ak ju tam nedam. No a manzel ju zbadal, zamiloval sa, vyhladal ma, uhnal ma a zobral si ma
A fotku uz zase nemam, aj ked na mna robia bububu ![]()
@Reginaa píše:
Taky to tak vidím… Jenom lituji ty naše děti a další generace, chjo
Naše děti už na to budou zvyklé, protože v tom budou žít. ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
@Reginaa ja som si chlapa vysedela v kutePravda, mala som fotku vo firemnom telefonnom zozname, ale tiez len preto, ze na mna robili v praci bububu ak ju tam nedam. No a manzel ju zbadal, zamiloval sa, vyhladal ma, uhnal ma a zobral si ma
A fotku uz zase nemam, aj ked na mna robia bububu
@Bábi Zlopočasná píše:
@Reginaa ja som si chlapa vysedela v kutePravda, mala som fotku vo firemnom telefonnom zozname, ale tiez len preto, ze na mna robili v praci bububu ak ju tam nedam. No a manzel ju zbadal, zamiloval sa, vyhladal ma, uhnal ma a zobral si ma
No vidíš, ještě žes je poslechla…
no tak teď už tam tu fotku ani nepotřebuješ… ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Já taky
. Nikoho jsem „nelovila“, ale byla jsem „ulovena“ a naprosto mi to vyhovuje. ![]()
Slyseli jste tedkom tu zprávu o tom uherském brode? myslite ze to ma neco spolecneho s ISIS ten strelec??
@Bábi Zlopočasná píše:
@Menora uz to mam, po cesky sa to vola ‚Rodově citlivá výuka‘Z metodickeho portalu pre ucitelov
„Pohlavní identita je výchovou osvojené pojetí sebe sama jako muže či ženy, vycházející z pojetí sociálních rolí muže a ženy. Jedinec se může ztotožňovat se svým pohlavím, nemusí však nutně přijímat všechny společností předepsané role, které se pojí k danému pohlaví.“
http://clanky.rvp.cz/…EOTYPY.html/
Procházím tuto diskuzi. Co ti na tom přijde nenormální. Cítím se ženou, ale pere chlap a já opravuju auto ![]()
@blecha72 píše:
Procházím tuto diskuzi. Co ti na tom přijde nenormální. Cítím se ženou, ale pere chlap a já opravuju auto
Dufam ze Ti nebude vadit, az pojdes najblizsie niekde sportovat a v zenskych sprchach bude chlap, pretoze sa bude citit byt zenou, a nutit ho ist do panskych sprch by bola diskriminacia. A o tom je gender.
@blecha72 píše:
@Bábi Zlopočasná A to jsi vyčetla z té citace RVP?
Toto uz zaviedli v Amerike, tusim v Kalifornii. Nie, neberiem argument ze Amerika je ina kultura. Aj duhovi prisli z Ameriky, a tam su uz dokonca dospele deti vychovavane duhovym parom.
A sem-tam po zapadnej Europe sa objavuju unisex verejne zachodky. Aby sa zabranilo diskriminacii.
Jo, aby som nezabudla, v NewYorku ked ides rodit, tak do dotaznika vyplnas ci si zena, alebo muz ![]()
Už to je skoro tady, řekla bych.