Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginian píše:
Tak to mi vysvětlete v čem je to jiný proti tomu rozštěpu?
Sorry, ale podal jsi to opravdu nešťasně. Osobně znám taky pár lidí z rozštěpem.
Ten jejich handicap se dá v dnešní době z kosmetického hlediska velmi dobře vyřešit. Jinak jsem na nich opravdu nic „závadného“
neshledala. Vesměs jsou to milí, slušní a pracovití lidé.
Netroufám si soudit nikoho zato, kolik přivede na svět dětí, nebo otázku antikoncepce a interupce bych taky ponechala na svědomí každého člověka. Můj
osobní názor je takový, že každý by měl mít tolik dětí, kolik zvládne vychovat a zabezpečit včetně vzdělání a pod.
@Reginaa píše:
Sorry, ale podal jsi to opravdu nešťasně. Osobně znám taky pár lidí z rozštěpem.
Ten jejich handicap se dá v dnešní době z kosmetického hlediska velmi dobře vyřešit. Jinak jsem na nich opravdu nic „závadného“neshledala. Vesměs jsou to milí, slušní a pracovití lidé.
Netroufám si soudit nikoho zato, kolik přivede na svět dětí, nebo otázku antikoncepce a interupce bych taky ponechala na svědomí každého člověka. Můj
osobní názor je takový, že každý by měl mít tolik dětí, kolik zvládne vychovat a zabezpečit včetně vzdělání a pod.
OK, beru
a držím hubu. ![]()
@Virginian píše:
OK, berua držím hubu.
to je zvlastni…ze tady sklapnes a me nadavas
@Reginaa píše:
Ten jejich handicap se dá v dnešní době z kosmetického hlediska velmi dobře vyřešit. Jinak jsem na nich opravdu nic „závadného“neshledala. Vesměs jsou to milí, slušní a pracovití lidé.
ja jsem mu to same psala HNED!
@KackaDoup píše:
to je zvlastni…ze tady sklapnes a me nadavas
Nadávám?
@Menora píše:
Kdepak, křesťanství a islám je pro masy, judaismus je pro vyvolené.
Doufám, že máš smysl pro humor.
http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
taky hodny kluk…hodny muslim, jak rikate ze jsou…no ale…radeji nic at si to kazdy prebere sam…uz jsem o tom tady psala…
@KackaDoup a jakého vyznání byl podle tebe vrah z Uherského Brodu?
@KackaDoup umíš i jiné smajlíky. Přečti si třeba něco o IRA. Extrémisté se najdou všude
@KackaDoup píše:
Kdyz pisu o muslimech nebudu tady psat i ira![]()
nepiš, čti
@blecha72 píše:
nepiš, čti