Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
23.3.15 16:29
@Virginian píše:
Cetla jsi koran? Cetla jsi bibli? Je rozdil, kdy k vrazdeni vede interpretace dila a na druhe strane kdy cele dilo je jen o vrazdeni.A Stary zakon jsou dejiny naroda, nikoliv program politicke strany.

A co jako? Právě to, že to jsou dějiny, dokazuje fakt, že váš Bůh ve Starém zákoně přikazuje vraždit nevinné. Nevinné, včetně dětí! A ty se tady budeš ohánět tím, že něčí víra je špatná, protože jeho Bůh přikazuje vraždit? A co dělá v Bibli ten tvůj? Vzal jsis z Bible ponaučení, že pokud se ti zachce nekde žít, máš právo vyvraždit původní obyvatele? Někdo by klidně mohl.
Fakt mě baví, jak většina křesťanů bude do roztrhání těla tvrdit, že Starý zákon je překonaný, jen aby nemuseli přiznat, že z něj prýští krev a že tu krev si žádaljejich milující Bůh. tváříte se, jako by to byli dva různí bohové, ten váš by přeci jic takového nedopustil. Ale on je to jeden a ten samý Bůh a Ježíš, jen vy to nechcete vidět, protože potom by celé křesťanství postrádalo logiku. Ale tu vy vlastně nepotřebujete.
A ano, Bibli jsem četla a Starý zákon specielně, takže fakt vím o co tam jde. Starozákonnímu Bohu na jinověrcích absolutně nezáleží. Jsou pro něj méně než dobytek a zaslouží si do jednoho pobít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.3.15 16:29
@blecha72 píše:
ti tví užiteční idioti byli křesťané :mrgreen:
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
Virginian
23.3.15 16:30
@blecha72 píše:
ti tví užiteční idioti byli křesťané :mrgreen:

Zatímco teď jsi to ty. A proč vlastně, arabáš tě píchá nebo co?

• Citovat
  • Upravit
17630
23.3.15 16:32
@Virginian píše:
Zatímco teď jsi to ty. A proč vlastně, arabáš tě píchá nebo co?

Nahlásila jsem tě. To jen aby nedošlo k nějaké mýlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
23.3.15 16:34
@Antonie Bolavá píše:
Nahlásila jsem tě. To jen aby nedošlo k nějaké mýlce

Díky, bonzáku. Argumenty docházej, co?

• Citovat
  • Upravit
Virginian
23.3.15 16:35

Tak já to napíšu jinak.

Blecho, proč obhajuješ islám? Máš snad intimní poměr s arabem?

• Citovat
  • Upravit
66800
23.3.15 16:36
@Virginian píše:
Tak já to napíšu jinak.Blecho, proč obhajuješ islám? Máš snad intimní poměr s arabem?

Argumenty dochází tobě, proto se uchyluješ k urážení a napadání. Jinak odpověď je NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.3.15 16:37
@Virginian píše:
Díky, bonzáku. Argumenty docházej, co?

Ano, je vidět, že argumenty ti došly a tak sprostě napadáš oponenty. Evidentně neumíš obhájet svůj názor :roll:

• Citovat
  • Upravit
Virginian
23.3.15 16:37

A ještě jednou:

Drahá Antonie Bolavá, proč obhajuješ islám? Máš snad intimní poměr s arabem?

Dostatečně slušné pro tvou citlivou dušičku? Ty tady vláčíš mojí víru bahnem a pleteš se do debaty do které lautr ti nic není, ale přímou otázku nesneseš?

• Citovat
  • Upravit
Virginian
23.3.15 16:38
@blecha72 píše:
Argumenty dochází tobě, proto se uchyluješ k urážení a napadání. Jinak odpověď je NE

Tak proč? Ani důvod sama nemáš/nevíš co?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.3.15 16:38

@blecha72 jenze u tebe uz clovek nevi…co ti ma napsat, kdyz meles porad to same a nejsi schopna prijmout NIC

• Citovat
  • Upravit
Virginian
23.3.15 16:40

Já svůj názor napsal mnmohokrát a ani teda postelový hmyz ani bolavá tonička na to nic podstatného neodpověděly, jedna se točí jako víno a omílá dokola starý zákon a druhá je demagog. Argumenty veškeré žádné.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.3.15 16:41

@Virginian to jsou damy ze kterymi se nedomluvis…uz jsou tady komplet…mela jsem tu cest i v jinych diskusich kde obhajuji Norsky bayvern nebo jak se to pise a jine hruzy.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
23.3.15 16:43
@KackaDoup píše:
@Virginian to jsou damy ze kterymi se nedomluvis…uz jsou tady komplet…mela jsem tu cest i v jinych diskusich kde obhajuji Norsky bayvern nebo jak se to pise a jine hruzy.

Třeba bys rozuměla, pokud to napíše někdo tvojí řečí? :think:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
66800
23.3.15 16:43

@Virginian nic neobhajuji, na rozdíl od tebe ani neodsuzuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová