Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
23.3.15 17:24
@blecha72 píše:
Třeba kniha Soudců je taková mírumilovná
42 podle LXX (MT: z měst)
Hospodinem až do večera. Ptali se Hospodina: „Máme jít znovu do boje
proti našim bratrům Benjamíncům?“ a Hospodin odpověděl: „Jděte proti
nim.“) 24A tak druhého dne Izraelci zaútočili.6Izraelcům tehdy přišlo jejich bratra Benjamína líto. Říkali: „Dnes byl
z Izraele vyhlazen celý kmen! 7Co si počneme s těmi, kdo zbyli? Jak jim
opatříme ženy? Vždyť jsme přísahali při Hospodinu, že jim nikdo nedáme
svou dceru za ženu.“ 8Potom se ptali: „Kdo z izraelských kmenů nepřišel k Hospodinu do
Micpy?“ Ukázalo se, že do tábora na shromáždění nepřišel nikdo z Jábeš-
gileádu. 9Spočítali totiž lid a hle – z obyvatel Jábeš-gileádu tam nebyl nikdo.
10Obec tam proto vyslala 12 000 udatných mužů s příkazem: „Jděte a pobijte
obyvatele Jábeš-gileádu ostřím meče, včetně žen a dětí. 11Toto je úkol,
který splníte: Každého muže i každou ženu, která poznala muže, pobijte.“

ale to uz neplati chapes? a to je oc tu bezi…kde je krestanstvi a kde je islam. :roll: mamiiii

• Citovat
  • Upravit
66800
23.3.15 17:26
@KackaDoup píše:
ale to uz neplati chapes? a to je oc tu bezi…kde je krestanstvi a kde je islam. :roll: mamiiii

citaci chtěl někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.3.15 17:26
@Virginian píše:
Přímá otázka bude těžko urážkou.

A jestli si myslíš, že tvé cyklicky se opakující jednoduché argumenty mne jaksi zasahují do hloubky tak jsi ještě naivnější než se na první pohled může zdát.

Porovnáváš křesťanství minulosti s islámem dneška, co trochu vyrovnat hrací plochu a porovnat je ve stejnou dobu? V době kdy podle tvého jednoduchého mozečku křesťané vraždili, islám vraždil také. Dnes, kdy se snad teda shodnem, že křesťané programově nevraždí - navíc to jejich program nikdy nebyl, jen zneužití víry k politickým cílům - muslimové vraždí stále, navíc to otevřeně říkají, že to je jejich program a nakonec i jejihc svatá kniha se tím nijak netají, teda tím - polopaticky - že mají v plánu vyvraždit všechny, kdo nejsou jejich víry.

Jestli si neodpustíš ty urážky, nebudu s tebou diskutovat!
Tys tady napsal, že bůh islámu žádá vraždit nevinné a že je tedy islám špatný. Tvůj bůh také žádal vraždit nevinné. Je tedy křesťanství špatné? To je jednoduchá otázka, na kterou jsem chtěla dostat odpověď, ale ty tu stále dokola meleš nesmysly místo abys mi nějak konstruktivně odpověděl. Mohu si tedy myslet, že buď odpověď neznáš, nebo ji znáš, ale nechceš ji napsat. Já se nebavím o křesťanství teď, bavím se o křesťanství jako takovém a o jeho představitelích. Je-li špatné náboženství, jehož bůh přikazuje vraždit nevinné (jak ty sám tvrdíš), pak je i křesťanství takovým náboženstvím.
jednodušeji už to skutečně podat nedokážu. Nejspíš to bude mým jednoduchým mozečkem, jehož IQ je má zhruba stejnou hodnotu, kolik ty měříš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
23.3.15 17:28

@KackaDoup jestli ty chápeš Starý zákon, jak to tady prezentuješ, fakt by mě zajímalo, k jaké církvi se hlásíš. Fakt jsem od nikoho jiného než od tebe neslyšela, že Starý zákon nemá s Novým nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@KackaDoup píše:

Jak jako že to neplatí? To snad nemůžeš myslet vážně. Ono se to nestalo? Chceš tu zpochybňovat Písmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
@KackaDoup píše:

Takže se Bůh změnil?

• Citovat
  • Upravit
17630
23.3.15 17:29
@blecha72 píše:
@KackaDoup jestli ty chápeš Starý zákon, jak to tady prezentuješ, fakt by mě zajímalo, k jaké církvi se hlásíš. Fakt jsem od nikoho jiného než od tebe neslyšela, že Starý zákon nemá s Novým nic společného.

Já už toho mám dost. Tohle je přesně to, co mi na křesťanech vadí. Nechápeme to, nebo je to fuj, tak budeme dělat, jako že to není :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.3.15 17:30
@jahuhudka píše:
Takže se Bůh změnil?

Asi si dal novoroční předsevzetí, že už bude hodný :nevim: A dost :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.3.15 17:30
@Menora píše:
@Antonie Bolavá
Ver mi, že stále existují krestane, kteří nemají vymyty mozek.

Já vím a velmi si tě vážím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
23.3.15 17:34

Tak nediskutuj, už mne to nudí.

Tady si přečti:

http://www.thereligionofpeace.com/…Violence.htm

to je přesně ono, stejně jako blecha, ty události jsou časové omezené, týkají se bitev, připadně válečných kampaní ale nikde není programově napsáno, že kdo nejde s židy/křesŤany jde proti nim a proto musí být zlikvidován.

Takže shrnuto: křesťanství nikde k zabíjení nevinných nevyzývá, tudíš je lepší - ve smyslu evropské/americké civilizace a demokracie - než Korán, který se naopak dá charakterizovat jako výzva k šíření islámu mečem.

A lichotit mi nemusíš, I když inteligentní jsem, IQ 190 opravdu nemám.

• Citovat
  • Upravit
18305
23.3.15 17:37

@Antonie Bolavá Radši se nerozčiluj. Znáš přece slogan „panic je nanic“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.3.15 17:48

@KackaDoup ..........Z Denní modlitby církve byly při reformě v roce 1971 odstraněny takzvané proklínací žalmy 58, 83 a 109. Jiní vyvozují důsledek: Jestliže podle Bible páchá Bůh násilí, nemohu být křesťanem. Často se volí jako východisko tvrzení: násilí patří ke starozákonnímu obrazu o Bohu, který byl překonán Ježíšovým milujícím Otcem v nebi. Takový názor je ovšem naprosto mylný, jak podrobně vysvětluje dokument Papežské biblické komise s názvem ”Židovské posvátné spisy v křesťanské Bibli”, vydaný v roce 2001

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.3.15 18:01
@blecha72 píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: ma…ale je to Novy zakon a tim byl stary prekonan…takhle doslova to stoji v bibli…ty cirkvi :roll:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.3.15 18:02
@jahuhudka píše:
@KackaDoup ..........Z Denní modlitby církve byly při reformě v roce 1971 odstraněny takzvané proklínací žalmy 58, 83 a 109. Jiní vyvozují důsledek: Jestliže podle Bible páchá Bůh násilí, nemohu být křesťanem. Často se volí jako východisko tvrzení: násilí patří ke starozákonnímu obrazu o Bohu, který byl překonán Ježíšovým milujícím Otcem v nebi. Takový názor je ovšem naprosto mylný, jak podrobně vysvětluje dokument Papežské biblické komise s názvem ”Židovské posvátné spisy v křesťanské Bibli”, vydaný v roce píše: Více

me zmeny v bibli nezajimaji..ani katolici..a papez to je me uplne k smichu…

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
23.3.15 18:05
@KackaDoup píše:
me zmeny v bibli nezajimaji..ani katolici..a papez to je me uplne k smichu…

Nevím jestli umíš číst, ale vyřadili proklínací žalmy. Tak kde nastala ta změna hrozného Boha na toho milujícího co vše odpouštzí? Umíš odpovědět?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová