Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
23.3.15 20:12
@blecha72 píše:
@KackaDoup neustále tady opakuješ, že Starý zákon je překonaný a že se to doslova píše v Bibli. Chci jen tu citaci.

to nema smysl…a ja si nedam rict abych neodpovidala :cert:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.3.15 20:13
@blecha72 píše:
to tu nikdo netvrdil. Ještě čekám na citaci z Bible o tom, že Starý zákon je překonaný.

ja jsme ti nic neslibila…ani nic hledatnebudu..proc jako…abych se tady s tebou dohadovala o necem co je jasne? ne, rikaji ti to tady i jini…nechces slyset

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.3.15 20:14
@VeronikaV31 píše:
Je tady určité rovnítko, někteří islamisti vraždí nevinné, někteří křesťani sexuálně zneužívají děti a není jich málo… ti mají často zničené životy
:palec: :lol: krestane? nebo katolici kteri si nesmyslne, v bibli to nestoji, vymysleli ze knez nesmi se ozenit?
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.3.15 20:15
@blecha72 píše:
rovnítko mezi křesťany a islamisty není. Existují však náboženství křesťanství a islám. Obě byla a jsou zneužívána.

krestane uz nikoho nezabijeji…vzpamatuj se..islam zustal ve stredoveku…ne krestanstvi!!!kdyz nekdo namaluje karikaturu papeze, nikdo ho za to nepujd ezabit…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.3.15 20:16

Kdo nechce slyset neslysi a kdo nechce vedet nevi

• Citovat
  • Upravit
66800
23.3.15 20:17
@KackaDoup píše:
to nema smysl…a ja si nedam rict abych neodpovidala :cert:
říkáš to furt dokola, píšeš, že je to doslovně v bibli, proč to sem nehodíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.3.15 20:17
@Virginian píše:
A lichotit mi nemusíš, I když inteligentní jsem, IQ 190 opravdu nemám.

Tos mě nepochopil, já mluvila o svém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
23.3.15 20:19
@KackaDoup píše:
krestane uz nikoho nezabijeji…vzpamatuj se..islam zustal ve stredoveku…ne krestanstvi!!!kdyz nekdo namaluje karikaturu papeze, nikdo ho za to nepujd ezabit…

No to bys nejdřív musela tušit, že islám zapovídá zachycení podoby člověka. Proto je zachycení podoby, a navíc karikatura proroka těžké překročení mezí. Křesťanská společnost má taky pravidla, jejichž překročení se trestá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
23.3.15 20:20
@KackaDoup píše: :palec: :lol: krestane? nebo katolici kteri si nesmyslne, v bibli to nestoji, vymysleli ze knez nesmi se ozenit?

No konečně se dostáváme k tomu, že Písmo lze vyložit různě. Je jedno, zda Bibli, nebo Korán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.3.15 20:20
@blecha72 píše:
No to bys nejdřív musela tušit, že islám zapovídá zachycení podoby člověka. Proto je zachycení podoby, a navíc karikatura proroka těžké překročení mezí. Křesťanská společnost má taky pravidla, jejichž překročení se trestá.
:lol: mazec
  • Citovat
  • Upravit
jahuhudka
23.3.15 20:25
@KackaDoup píše:

Severní Irsko? Dokonce bratr bratra

• Citovat
  • Upravit
17630
23.3.15 20:28
@KackaDoup píše:

A proč tolik záleží na tom, kdy se to stalo? To ty životy mají menší cenu, čím dál je to do minulosti?
Jinak by mě taky zajímalo, kde je v Bibli napsané, že Nový zákon překonal Starý. Nebusíš psát konkrétní verš, stačí mi zhruba kde to najdu a abych nemusela teď louskat celý NZ. Budeš hodná, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.3.15 20:29
@KackaDoup píše:
ja jsme ti nic neslibila…ani nic hledatnebudu..proc jako…abych se tady s tebou dohadovala o necem co je jasne? ne, rikaji ti to tady i jini…nechces slyset

Tak snad to nemusíš hledat, ne? Já znám líp SZ a u spousty těch ztěžejních věcí jsem schopná říct, kde zhruba jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.3.15 20:30
@Antonie Bolavá píše:
A proč tolik záleží na tom, kdy se to stalo? To ty životy mají menší cenu, čím dál je to do minulosti?
Jinak by mě taky zajímalo, kde je v Bibli napsané, že Nový zákon překonal Starý. Nebusíš psát konkrétní verš, stačí mi zhruba kde to najdu a abych nemusela teď louskat celý NZ. Budeš hodná, díky

Jak jsem již myslím dvakrát psala :
Matouš kap. 1 verš

17„Nemyslete si, že jsem přišel zrušit Zákon nebo Proroky. Nepřišel jsem je zrušit, ale naplnit

• Citovat
  • Upravit
17630
23.3.15 20:41
@jahuhudka píše:
Jak jsem již myslím dvakrát psala :
Matouš kap. 1 verš17„Nemyslete si, že jsem přišel zrušit Zákon nebo Proroky. Nepřišel jsem je zrušit, ale naplnit

Nojo, to znám. Ale že vím, že NZ si hodně protiřečí, tak chci najít i to o tom překonání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová