IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
29.5.18 13:57

@Salazaret no super :-) a 18,1 není až tak maličký, mně posledně doktor říkal, že ještě po Ovitrellu mi může dojít a rupnout i 16, budu na tebe moc myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
29.5.18 13:59

@Pedrrita Děkujííí. Tak uvidíme. Jedeme tam už va 8 ráno na odběr a pak hurá na toooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
29.5.18 14:13

@Salazaret gratulujiiiiiiiiii, tak to odpovídá mé velikosti folikulečku :dance:, tak snad vědí, co dělají :-). Jen mě překvapuje, že ti ten Utrouš dali už na zítra po IUI, co jsem četla, tak Utrouš brání ovulaci :nevim:, tak bych předpokládala, že ti řeknou až ho bereš třeba den po IUI nebo tak. Nejsem dokror a Utrouš nemám, jen mě to překvapilo :*
Tak a teď jen čekat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
29.5.18 14:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
29.5.18 14:21

@Salazaret Tak to ke super :dance: ja bych taky rekla ze 18 neni malo. To jsem ho mela ja tech 18 v den IUI a ten utrous jsem zacla brat taky az den po. No kazda jsme jina tak asi vedi co delaji. Budu na tebe rano myslet :hug: jinak co jsem cetla na netu, tak maximalni velikost zraleho foliku je 20mm. Takze 18 mi prijde paradni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
29.5.18 14:25

@if666 tak já jsem asi mutant, při prvním IUI jsem měla velikost 22mm a říkal, že co nevidět praskne :) :) :) :).
A na druhém IUI 16mm den ultrazvuk, další den Ovitrellle a třetí den IUI, říkal, že do těch 18mm doroste a rupne po té injekci :), tak snad :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
29.5.18 14:26

No mám ho brát od zítra no… a to původně chtěl IUI až v pátek, ale to je svatba…
No ale zase mi píchnuli Ovitrelle takže to by naopak mělo ovu podpořit. Tak nevím no. Zeptám se zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
29.5.18 15:18

@Salazaret Ovitrell ovu podpoří, to jo, ale i po Ovitrellu může ovu přijít až do 36 hodin, to vychází tak tak, nebo spíš až od dalšího dne, teda podle mě, ale já nejsemžádnej matemetickej génius :-)
Určitě se zeptej, za to nic nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
29.5.18 15:34

@Pedrrita No každopádně ho ještě ani nemám doma. Poslali mi na mobil prý elektronický recept… ale sms ještě nikde tak nevím no… A na mial zatím neodpověděli. Ale prý mi když tak zítra vystaví normální receept. Budeme mít pak hoďku čas tak se projdeme po Ostravě a navštívíme lékárnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
29.5.18 15:56

@if666 taky chodim do iscare :) uz od srpna a zatim jsem spokojena:)

@Pedrrita ony ty terminy budou asi vsude stejny :roll:

@Lucylooo ja v iscare nic neplatim nastesti. Jen obcas do stokoruny nejake prasky nebo injekci. A s xyzalem nemam zkusenost. Brala jsem kdysi davnoo zyrtec a ted beru zodac. Beru ho ale vzdy jen podle potreby, takze ho beru vzdycky tak 2× do roka cca 14dni. A na zodac mi doktori nic nerekli a ja hlasila ze jsem alergicka. Kdyz jsem pak dodatecne hlasila astma co mi zjistili na podzim tak ventolin taky neresili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
29.5.18 17:23

Tak ještě to nemám úplně hotovo. Ale tohle je Tardis - stroj času jednoduše řečeno - Ze seriálu Doctro Who/Pán času - podle kterého máme motivovanou svatbu. :) Teď ještě vytvořit tak asi 200 kytiček na okraje a Dáleky a bude to ok.
PS: Fakt nejsem umělec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
29.5.18 18:39

@Salazaret ahoj. :) Tak to je fakt originální a dost dobry. :D. No, ale tech 200 kyticek bude jeste zahul. :think: Ale budes to mit krasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
29.5.18 18:40

@VeruNikka Děkuji. Snad jo. Zítra jdeme hned ráno na IUI pak domů a plnit dorty :) Aspoň nebudu myslet na pulce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
29.5.18 18:43

@Salazaret Pulci to zvládnou neboj :lol:. Jsou to rychlici :dance: a pak dortiky pujdou uplne samy. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
29.5.18 21:30

@Salazaret no tak to vypada super :potlesk: pekne si maknete, ale to das a jak jsi rikala, aspon ti to odvede myslenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí