IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
20.9.21 08:52

@Lucinta budu ti dál strašně moc držet pěsti, ať se zadaří napoprvé ❤️️🍀 já byla dneska na utz, že dáme poslední IUI a pak též IVF, ale doktor nenašel jedinej folik co by k něčemu byl, prý se mám znovu ukázat ve středu jestli některej nepovyroste. Mám pocit, že tento cyklus z toho nic nebude. 6. října jdeme na konzultaci ohledně IVF a uvidíme, kdy začnu stimulovat. Tak ať se nám daří a štěstí konečně stojí při nás 🙏 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
20.9.21 13:11

@Lucinta to je hrozný, když člověk vidí pozitivní test, krev taky pozitivní a pak se stane tohle :,( teď se nám to právě taky stalo, test i krev pozitivní, ale přesto přišla MS. Ale bylo to moje první IUI, dám tomu ještě šanci. Snažíme se rok a půl a už bysme si mimčo taktéž přáli :hug: ale je dobré, že jsi pěkně reagovala už u toho IUI, tak držím palce ode dneška, ať je vše ok a dopadne to dobře :hug: určitě nás informuj :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.9.21 13:25

Ahoj holky, chtěla bych vás povzbudit 😊 my se snažili dva roky marně, potom jsme šli do reprofitu, vzali krev, spermio.. u mě vše v pohodě, ale manžel měl horší spermiogram, ale prý nic co by neslo přirozeně.. já teda řekla, ze další měsíc chci IUI, ze nebudu čekat další tři měsíce přirozeně, když nám to dva roky nejde a vyzkoušeli jsme už vše.. takže v lednu první návštěva Caru a hned v únoru jsem otěhotněla díky IUI 😊 vůbec jsem to necekala po tolika letech, ze by pomohla inseminace a už jsem z toho byla psychicky opravdu špatná.. a potom 11 dni po IUI jsem udelala test, jen kdyby náhodou pro zajimavost a byla tam druha čárka :srdce: já absolutně nevěřila a myslela si, ze mám ještě v krvi ovitrelle.. teď jsem v 33 týdnu a za chvíli rodim :srdce: takže chci jen říct, ze i já byla skeptická a nakonec stačila inseminace a povedlo se to i přes horší spermiogram.. vydržte holky, ono se to povede, věřte tomu i když je to těžké já vím.. držím vam všem moc palce a preju at to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
20.9.21 13:29

@18verca ahoj :mavam: moc moc gratuluji! a je skvělé, že se to povedlo na první pokus :srdce: čekáte holčičku nebo chlapečka? :).. já jsem po prvním IUI a bohužel biochemko :roll: tak snad se zadaří napodruhé :think: :palec:..a el máš pravdu, je to hrozné těžké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.9.21 13:32

@Linusren to mě hrozně mrzi, drz se 😞 ale napodruhé už se to určitě povede se vším všudy ❤️️ Pak to bude nářez jak to rychle utíká 😃
Jinak my čekáme chlapecka 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.21 20:04

@18verca to je krásný 😍 to vám moc přeju a zároveň děkuji za povzbuzení ☺️️ Něco takového jsem dneska potřebovala slyšet ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.21 20:15

Holky jak jste se cítili po pár dnech po IUI? Cítili jste nějaký tlak v podbřišku nebo něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
20.9.21 21:38

@Holkacoradacestuje ja jsem necitila, ale to bylo mozna i tim, ze jsme jeli na dovcu :) citis tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
21.9.21 09:15

@Karolína117 my se s manzelem snazili 3 roky a jeste pred prvním iui nas poslali na genetiku a reprodukcni imunologii posilat na IVF nas chned posilat nechteli podchytily se male veci co se na imunologii nasly a iui nam vyšlo na podruhe :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.21 09:55

@Linusren ano cítím 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
21.9.21 10:11

14. den po IUI

Ahoj holky, tak se zdá, že nám 2. IUI skutečně vyšlo :) Ve čtvrtek jdu na krev, tak uvidím, co mě pan doktor řekne. Nevíte prosím, kdy se pak kde na první ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
21.9.21 10:14

@Růža88 ty brďo, tak moc gratuluji :hug: přeji, ať je to v pořádku všechno :*.. myslím že kolem 6-7 týdne :think: ale může to být asi jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
21.9.21 10:48

@Růža88 jeee super! Ja po pozitivním testu volala dr a ta mr objednala cca za 18dni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.9.21 10:50

@Růža88 no to je nádhera :potlesk: gratuluji a přeju ať jde všechno jak má :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
21.9.21 11:22

@Gamelka dej vědět, jak dopadneš na zítřejší kontrole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí