IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2352
6.9.21 12:48

@Nikca7
Ahoj Niky, ty jsi zlatá 😘. Moc děkuji, manžílek je úžasný, já ho nemít, tak to určitě všechno takto dobře nezvládám, je moje skvělá a velká opora.
To je pěkné 🍀, třeba mi Tvé narozeniny přinesou štěstí. Já si tak říkám, že měsíc po kontrole mám narozeniny já, tak třeba se mi miminko už konečně chce dát a já bych měla ten nejkrásnější dáreček ze všech ❤️️🍀 🙌🏻. Kéž by… Musíme věřit.
Potom dej zprávičku, jestli bude cácorka, nebo klouček. Držím palečky, ať je vše jak má být :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.9.21 14:06

@Lucinta jee, moc krásná nevěsta! Budu držet pěsti ať to vyjde hned napoprvé 🙏 😊 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
7.9.21 15:29

Ahoj děvčata, tak bohužel mi dnes v Gennetu řekli, že je to špatné, těhotenství se konat prozatím nebude :,( hodnota HCG klesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
7.9.21 15:45

@Gamelka Jsi zlatá, mockrát děkuji ❤️️😘 🍀. A jakpak jsi na tom Ty? Každopádně držím palce za jakékoliv situace 🙌🏻 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
7.9.21 19:19

@Linusren
To mě moc mrzí… :(
Budu držet palce, ať to vyjde co nejdříve 🍀 🙌🏻 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
8.9.21 07:07

@Lucinta ano, moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.9.21 10:44

@Lucinta moc děkuju 🙏 ❤️️ aktuálně jsem na tom tak, že čekám na MS, abychom mohli domluvit další iui a rovnou se domluvili s doktorem na ivf kdyby to nevyšlo. Uvidíme jak se zadaří nebo ne 🤷‍♀️ 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1634
9.9.21 06:26

Ahoj holky, tak u nás bohužel druhá IUI nedopadla :,( :,( Vzali nám rovnou krev na genetiku a půjdeme do IVF…Vcelku se toho bojím jak bude vše probíhat..je tu spousta nových příspěvků, které jsem nečetla…Tak všem co to vyšlo, moc gratuluji :srdce: …A viděla jsem, že byla i svatba 💞 Tak mnoho štěstí na nové cestě životem 💞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
9.9.21 07:03

@Karolína117 vůbec se toho neboj, mě taky nevyšlo dvakrát IUI, tak sem šla do IVF a ted jsem ve 12 tt a ještě mam 8 dětí zmrazených :D (vim, zní to hrozně :lol:) jediný co, tak se u mě asi týden po embryotransferu objevil OHSS, ale tak sem si poležela doma a byl klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.9.21 07:21

@Karolína117 ahoj :mavam: to vám předtím nebrali tu genetiku a tak? My tohle máme vše hotové než jsme se do něčeho pustili právě :think: první IUI nevyšla, budeme plánovat druhou. Proč nepůjdete ještě do dalšího pokusu, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.9.21 07:21

@Gamelka možná jsem to někde přehlédla, kolikátý pokus IUI plánujete? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1634
9.9.21 10:07

@Moniiiska13 Děkuji, tak to jsi mě vcelku uklidnila :) @Linusren Napřed udělali IUI a pak nám Dr. řekla, že by zkusila IVF, že by nás zbytečně netrápila.. Protože se snažíme přes 2.roky.. A že pokud by nevyšla IUI, tak budou řešit genetiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
9.9.21 10:33

@Linusren ahoj, teď jsem nepsala, ale bude to už 4. pokus. Ty máš za sebou první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.9.21 10:36

@Karolína117 aha, to je zajímavé jak to je všude jinak :) nám řekli, že po všech vyšetřeních jsme v pořádku, tak ať jdeme do IUI, že IVF by zatím nedělali, když nenašli žádný problém :nevim:.. rozumím no, my se snažíme rok a půl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.9.21 10:37

@Gamelka děkuji za info. Ano ano, teď byl první a i když to vypadalo úspěšně, tak nakonec z toho nic nebude :roll:.. za jak dlouho se může jít na další pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí