IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1634
20.8.21 15:03

@Ajajinka Řekla, že se na genetiku čeká měsíc..Poté by nám domluvila s genetikem schůzku aby nám řekl co a jak…A dle toho bychom popř. měli jít na IVF…Průchodnost mi nedělali, protože dle Dr. je mam průchozí na 80-90% dle AMH …Takže uvidí se teď po druhé IUI…Dá mi i neschopenku, protože dovču už skoro nemám..Tak snad když budu doma více odpočívat, tak se nám to po takové době podaří 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.21 15:37

Ahoj holky, hlásím se po nějaké době, dnes jsme absolvovali první screening, dopadl negativně až na riziko preeklampsie..byla to nádhera :srdce:, myslím, ze až ucitim pohyby, tak mě prokopne po tom, co předváděl prcek dnes :lol:.. Moc vám všem holky přeju ať se zadari v co nejbližší době, držím palečky :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4707
20.8.21 15:50

Ahoj holky, poprve zkousim forum, protoze jsem vcera mela prvni IUI a rikam si, ze zjistim, kdo v tom jede se mnou :D
Bramburko, velka gratulace!! Snad se brzo pridam.
My se snazime pres rok, vek nic moc, spermiogram nic moc, tak zkusime asi 2 IUI a pak IVF :roll:
Ja ovuluju sama, ale pichla jsem si pred IUI Ovitrelle, ani nevim proc, ale duveruju doktorum.. cokoli, co pomuze. Uz jsem brala snad vsechny vitaminy nebo co se dalo, abych pak zjistila, ze nas problem je asi v tom malem poctu plavcu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
20.8.21 16:12

@Brambůrka00001 moooc gratuluji :srdce: Ja mela screening minuly tyden v utery, byla to krasa i přesto, ze nas doktoe celkem odbyl. Male sebou silo jkao o zivot, snazilo se skakat jak lachtan :lol: Vysledky nastesti dopadly vsechny dobre, 2screening mam 27zari v 20+3. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.21 16:13

@Shazzou My se snažili pres tři roky, vlastně skoro čtyři..a to vyšlo první IUI je až zázrak..nejlépe na to vůbec nemyslet, to mi pomohlo, hodně sem chodila do práce a moc sem si nepřipouštěla, ze zrovna nám by se povedl první pokus..taky jsem měla Ovitrelle a pak Duphaston, tak moc držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.8.21 16:14

@Karolína117 tak drzim palce aby vam ten druhy pokus vysel jako nam ☺️

@Brambůrka00001 to je krasa :srdce: ktery jsi tyden? Ja jdu ve stredu na UT ale uz mam problem s krvi jsem Rh negativni a miminko bude Rh pozitivní protoze mi vysly protilatky tak to bude jeste jizda… Snad bude vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.21 16:46

@Ajajinka dnes jsem 12+3, drzim pěsti, ať je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.21 16:48

@Nikca7 taky tam sebou házel a chvíli neposedel :lol:, ale bylo to kouzelný, propinal ručičky a nozicky :srdce: druhy screening nás čeká 15.10., to budu taky 20+3 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
20.8.21 17:15

@Brambůrka00001 a kdy mas TP? Ja 11.2. Na kontrolu jdu v utery a pak zase mesic nekonečného cekani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.8.21 18:48

@Ajajinka Tak pokud by to byl měsíc, tak je to v poho, já četla, že holky čekají i několik měsíců a to mě teda vyděsilo. To nevím, proč to takhle řeší. Řekla, že pokud si genetiku nenechala udělat mamka, tak to bude velkej problém. Samozřejmě, ať ho na genetiku klidně pošlou, aspoň budeme vědět na čem jsme a dalo by se to případně hlídat. No ve středu uvidíme, co ty vejcovody, začínám mít obavu, že problém bude tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.21 20:00

@Nikca7 1.3. 2022, já měla jít na kontrolu 1.9., ale musím tam příští týden kvůli riziku preeklampsie 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
21.8.21 10:21

@Brambůrka00001 aha, tak snad ti to dobre dopadne :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4707
21.8.21 23:03

@Brambůrka00001 Moc dekuju. Ja ani necekam, ze to vyjde hned. Sice se snazime ”jen” pres rok, ale je mi 36, pritelovi bude ted 40, tak uz to taky neni idealni. Ja zatim podle beznych vysetreni ok a kdyz rekli, ze horsi spermiogram, byla jsem stastna. Je to divny, ale rikam si, ze to se da resit a hlavni je, abych byla ja zdrava :lol:
Ted je dobry, ze se porad neco deje a nemam cas na to myslet a jak ma prijit menzes, tak akorat jedem do Italie, tak to bude kompenzace za pripadny zklamani.
Ale kdyz ctu, ze se tady nekterym z vas dari, tak me to nejak uklidnuje, ze to pujde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
23.8.21 05:58

@Makousek94 Já bych to zas tak černé neviděla jak to vidí v CAR. Jestli tu genetiku budou chtít tak či tak, tak běžte na ni oba dva určitě je to tak lepší. Uvidíš že vše bude v pořádku i ta průchodnost já se taky bála že to bude hrozné navíc jsme s manželem měli oba chlamydie z blbé vířivky a ty zrovna když se nepodchytí včas tak dělají paseku z pruchodností ale bylo to v pořádku. Prostě nepravidelný cyklus a tím i nepravidelná ovulace takže mě pohlídali přes ultrazvuk a vyšlo to :-) :palec: držím plce aby se zadařilo a hlavně aby bylo všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.8.21 04:51

@Brambůrka00001 mame stejny termin :D taky mam 1.3. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie