IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
16.7.21 12:45

Ok tak se poslala, pardon za spam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
16.7.21 14:00

@Nikca7 tak to jsi mě trošku uklidnila… Já někde i četla, že hladina hcg na začátku těhu kolísá a záleží i na tom jak je žena závodněná, denní době, atd. No picne mě z toho… Dokud není menstruace, tak si říkám, že je to dobrý a jen blbý testy… Se teď asi přes víkend vyprdnu na testy a užiju si víkend na Moravě u rodiny. No a uvidíme začátkem příštího týdne 😇 🙌🏻. Ach jo, jsou to nervy… 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.7.21 15:49

@Lucinta ahooooooj ❤️️❤️️ Strašne moc ti držím pesticky a mám radost za tebe 💐 💐 💐 💐 myslela Jsem na tebe jak jsi dopadla a čtu příjemné zprávy ❤️️❤️️ Holky mě čeká 4 pokus v úterý. Teď o víkendu jdeme na svatbu sestřenicce tak tam hodím nějaký taneček a sklenicku ( lahvinku ) nějakého dobrého vinka ať se pěkne odreaguju. Niki a co u tebe? Jak ti je? Už mas nějaké nevolnosti? Ne ze bych byla škodoliba jen mě to zajímá 🙂 Holky s poznaly jste něco před testem?? Jakoze je něco Jinak? ❤️️ Krásný den děvčátka a omlouvám se za chyby píšu na rychlo a ten telefon si někdy přehazuje písmenka jak chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
16.7.21 20:52

@Nikca7
Tak jsem trošku popátrala a zjistila, že prý falešně negativní test můžou dělat antihistaminika 🙃… No možná by to přesně odpovídalo, protože ve středu večer jsem si musela lupnout a včera ráno i večer… Už se to nedalo vydržet. Jsem alergická, ale snažila jsem se teď léky raději neužívat, no ale vzhledem k tomu, že jsem ve středu začala mít úplně oteklý nos, červené pálivé oči, prskala jsem jako prskavka a z nosu mi teče skoro pořád, tak jsem si říkala, že takto úplně v začátku snad bude menší zlo, že mi není zle, než, že si jdu vyprskat plíce a nemůžu dýchat nosem. No, tak přemýšlím, že teda zase léky vysadím, abych věděla jak to tedy je… A jestli je to tím. No já se asi picnu 🙃 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
16.7.21 20:58

@Denca2021 děkuji Deni, akorát teď přemýšlím jak je možné, že středa večer a včera ráno jsem měla pěknou světlou čárku a dnes sice na jiném testu, ale téměř nic 🤷🏼‍♀️…
Tak jsem se zase vylekala, jestli to zase není biochemko, no ale menstruace stále nikde… Tak je snad šance pořád… A teď jsem se i dočetla, že to můžou způsobit antihistaminika… No to člověk nevymyslí…
Uvidíme, naděje umírá poslední 🕊️️🍀 🙌🏻 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.7.21 21:11

@Lucinta vím ze se to lehce říká a těžko pro tebe ale hlavně žádný stres. Stopka ještě nepřišla a určitě by ji nezastavily antihistaminika ❤️️❤️️❤️️❤️️ Budu na tebe myslet a budu rada když hodis info. A doktorovi už jsi volala? Co odběry krve třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
16.7.21 21:33

@Lucinta já furt věřím, že to u tebe dobře dopadne! Taky jsem si teď koupila do zásoby testy z dr.maxe, ale jak tak na to koukám, tak je asi vyhodím :mrgreen: zlatej mamatest, ten mi vždy ukazoval dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
16.7.21 23:24

@Lucinta ja verim, ze to bude dobre. Zkus vydrzet do pondeli, to uz by mel byt opravdu nejaky progres. :andel:
Ja mela jinak dnes po 16ti dnech ultrazvuk. Miminko mi odpovida 9+5,je 3cm velike, zrovna bylo probuzene tak kopalo nozickou a vrtelo se :srdce: Termín bych mela mit 12.2.2022. :) Jinak na screening jdu 10.8.to je zase cekacka :roll:
@Denca2021
Denco, nevolnosti jsou tak stridave. Nekdy mi je divne po ranu, nekdy az k veceru. Nezvracim. Každopádně, mam spis nechutenství, dam si sousto neceho a casto koncim, protože mi to hned udela zle. Mam dole 3kila. Na co trpím, jsou migreny. Je to opravdu hruza, zrovna vcera od 8rano do 10vecer.. Jen jsem lezela, zaludek na vode, tma, klid.. Nic nezabere. Skoro si ani nedojdu na wc.
Semtam jsou 2dny, kdy mi je úplně skvele a to se zase desim, ze je neco špatně :mrgreen:
Co se tyce ranych priznaku, za me bolest v krizi, natekla prsa ale hlavne pichani na prave strane, to se drzi doted plus nekdy bolest, jak kdybych to mela kazdou chvíli dostat. Nevolnosti mi zacaly az v 7tt ale odeznely zase prsa. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
17.7.21 10:19

@Nikca7
Děkuji moc za podporu, no uvidíme, jedeme na Moravu za rodinou, tak vypnu myšlenky. To jsou krásné zprávy, no pokud to bude v pořádku, tak mám kontrolu = 1.utz + odběry 2.8. Jinak krásné datum porodu 😘. 🙌🏻 ❤️️🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
17.7.21 10:27

@BrnackaM
Děkuji, jsi zlato 🙌🏻 😘. Uvidíme, co v pondělí/úterý. Trpím jako pes, bez prášku na alergii a za této „Covid situace“ na mě asi každý bude hledět jako na roznašeče, ale co… Alespoň budu vědět 🙌🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
17.7.21 10:31

@Denca2021
Mockrát děkuji, jsi zlatá, no uvidíme… Ano ano, do centra už jsem volala, moje doktorka má dovču, ale i tak bych termín dříve nechtěla… Abych se vyhla tomu, že nic nevidí, nebo, že ještě nebije srdíčko. Termín 1.utz i odběru krve mám 2.8. Do té doby doufám budu vědět, jestli se mimi klube, nebo ne 🙌🏻 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
17.7.21 11:23

@Lucinta me berou první krev az 26 tzn v 11+2, to je zvlastni, že ti ji budou brát tak brzy :think: Ale to asi budou brát jen kvuli hcg, ze? Me berou az ted kvůli tomu screeningu. Dej pak vedet a užij so Moravu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
17.7.21 12:25

@Nikca7 jj, jen hcg aby se vědělo 🙌🏻. No uvidíme, sama jsem zvědavá jak to dopadne. Je to napínavější než kovbojka 🤣. Naštěstí už to člověk po těch 2 letech bere trochu sportovně. Moc děkujeme za přání. Bohužel mi nevyšlo 14 dní v kuse, tak to mám takto po týdnu v práci, opět týden volna 😁. Ale těším se i na ten týden. Pak se vrátím a hned jdu doufám na úspěšnou kontrolu a třeba už budu mít „volno“ nejen na svatbu 😇 🙌🏻 🍀 ❤️️. Holky krásný víkend přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
18.7.21 06:35

Ahoj holčičky 🤗,
nevydržela jsem s testem až do zítra, nebo úterý rána a chtěla jsem vědět co a jak 🙃… No sice se jdu uprskat a usmrkat, ale zase antihistaminika vyprchávají a opět se něco ukazuje 🙌🏻…
Téměř stejně světlounce fialová čárečka jako ve středu večer a čtvrtek ráno 🙌🏻 🍀 ❤️️🕊️️. Doufám a začínám věřit, že třeba za den, dva, nebo po týdnu v tu středu už by mohla být trošku silnější a já se snad trošku uklidním 😁.
Před zaschnutím/po zaschnutí se ještě pěkně ztmavla 😇 🕊️️🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
18.7.21 07:57

@Lucinta vidím! Jde krásně vidět! Tak snad začne brzy sílit! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...