IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
14.7.21 19:32

@Lucinta bozeeee, ja v tebe tak věřila, fakt!! Pokazde jsem tady chodila s tim, ze tu bude upozorneni, ze jsi napsala! Mam takovou silenou radost, moc si to zasloužíš, tak jako my vsechny samozřejmě :) Gratulovat fakt nebudu, ted ti teprve začnou ty nervy pred kontrolou :mrgreen: Verim, ze je to na dobre ceste a posilam energii tam někde k tobě :srdce: Je to tve prvni, nebo uz jsi nekdy těhotná byla? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
14.7.21 20:00

@Nikca7
A samozřejmě všechny ostatní holky podporovatelky.
Mockrát děkuji za podporu, pěsti a možnost mít s kým tohle vše, co každá z nás prožíváme, sdílet 🙌🏻 ❤️️. Je to úžasná věc, když na to nikdo není sám. Niky, lépe bych to nenapsala, také si říkám, že po tom všem, čím si člověk za poslední 2 roky prošel, bychom si už zasloužili to naše vymodlené miminko ❤️️🙌🏻 🍀. Ještě jsem raději opatrná, protože jednou to skončilo biochemkem, ale to mi vyšla čárka téměř týden před menstruací a pak slábla, teď naopak byla pořád slaboučká a až dnes po týdnu konečně něco silnějšího vyskočilo a to jsem si byla jistá, že mi přijde menstruace 🙈.
Pokud by to skutečně vyšlo, tak to bude naše první miminko… Pěkné je, že to takto pěkně vyšlo měsíc před svatbou 😇 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
14.7.21 20:25

@Lucinta tak to je kouzelné načasování :srdce: Uzivala sis vinice, vinecko, kolo.. Tak to ma byt. Telo je spokojene a vrati ti to! Momentálně nejkrásnějším způsobem.
My cekame taky první, po delsi dobe snazeni a ZT jsem si to moc přála. V mesic, kdy se to povedlo, jsem po covidu nastoupila znovu do prace jelikoz se otevrely restaurace, litala jsem jak blazen, na nějaké testy nebo priznaky nebylo ani pomyšlení a je z toho 10tt :)
Ted si valim sunky doma, mam kvůli praci neschopenku. O to vic se soustredim na sebe, je to krasny pocit :andel: :andel: Posílej dal co a jak.. Tesim se na fotku z ultrazvuku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
14.7.21 21:17

@Lucinta ty jo, tak to je úúúžasné!!! Moc gratuluju! Přišlo to, až to mělo přijít. Opravdu se vyplatilo počkat a dělat test až později. Těším se na další testy a držím vše co mám, ať čárka sílí! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
14.7.21 21:36

@BrnackaM @Nikca7
Holky, moc moc děkuji, nějak tomu zatím nemůžu uvěřit, už jsem v to vůbec nedoufala a uklidňovala se tím, že po svatbě začneme zkoušet znova, možná před novou žádostí o ivf ještě jednou uiu a kdyžtak v září ivf 😁. Vůbec jsem tentokrát nepředpokládala, že by to vůbec mohlo vyjít, protože jsem tak nějak nebrala hormony, měla jít na punkci cysty a spíš si říkala, že teda na uiu zkusíme jít, ale že září to jistí 😁, už jsme se tak domluvili i doma, že asi teda po svatbě rovnou ivf…
No a ono to vypadá, že to „nemyslete na to“ asi fakt funguje, protože jsme počítali s tím, že tohle uiu je tak nějak jen „do počtu“, abychom to zkusili 3×…
Navíc jak to tak počítám, tak je dost možné, že to spíš než po uiu, vyšlo z intenzivní snahy potom 😁 🙈. Teď už se jen modlím, aby vše bylo v pořádku a my měli opravdu ten nejkrásnější svatební dáreček, jaký jsme si jen mohli přát a dát ❤️️🙌🏻 🍀. Holky moc držím palečky, ať se všechny dočkáme vytouženého miminka ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
14.7.21 22:57

@Lucinta já také moc gratuluji
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
8667
15.7.21 07:36

@Lucinta zkoušela jsi test i dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
15.7.21 07:50

@Lucinta moc gratuluji ;) jen se zeptám kdyby to bylo ze snahy po IUI, tak jak je to možné? Ty jsi nedostala Ovitrelle? Já totiž myslela že tím jak se dá Ovitrelle, tak nemůže být ovulace později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
15.7.21 08:08

@BrnackaM
Ahojky, ano, ano, je úplně stejný jako včera večer… Zkusím zítra Clear Blue + -. Snad je to na dobré cestě 🙌🏻 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
15.7.21 08:18

@Leienka
No mě to přijde, že to je už opravdu dlouhá doba, kdyby to mělo být po uiu… Když to bylo po uiu, tak mi vyšel test za 14 dní, teď až za 21/22… Tak proto mi to tak asi vychází 😇 🍀 ❤️️. A moc děkuji, ještě jsem ale opatrná s radováním…

Příspěvek upraven 16.07.21 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
15.7.21 09:20
@Leienka píše:
@Lucinta moc gratuluji ;) jen se zeptám kdyby to bylo ze snahy po IUI, tak jak je to možné? Ty jsi nedostala Ovitrelle? Já totiž myslela že tím jak se dá Ovitrelle, tak nemůže být ovulace později :nevim:

On tam může klidně dozrát i nějaký folikul později. Stalo se mi to tak minulý měsíc. Jeden praskl a asi za týden dozrál další (ten mi teda potom bohužel přerostl v cystu). A ovitrelle jsem normálně měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
15.7.21 09:21

@Lucinta jj, tak na začátku to sílí pomaleji. Držím vše co mám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
16.7.21 12:34

Holky, jakou máte zkušenost s testy Dr. Max? Já si je občas dělala ty dny, co už jsem měla zpoždění a téměř nic na nich nebylo… Ve středu a včera Mama test a krásná světlounce fialová čárka, žádné lovení duchů, no a dnes jsem ráno na rychlovku před prací zkusila Dr. Maxe a skoro nic… Tak začínám mít obavy, aby to opět nebylo biochemko 😔. Nebo jsou testy Dr. Maxe na začátek těhu dost na 💩. Čekala jsem teda, že za nějakých 36h už bude čárka silnější, než ve středu večer a včera ráno. Tak si dnes skočím koupit mama testy… Ach jo, že jsem se na to nevyprdla a nepočkala na nové Mamatesty 🙃. Teď mám akorát strach 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
16.7.21 12:43

@Lucinta zlaticko, ja jsem si delala Maxe a uplny miniduch! A tak to slo cely tyden, byla jsem uplne na nervy! A pak jsem so koupila Clear Blue a nějaký Lifelight nebo tak nejak a uplny rozdil! Posilam fotku pro porovnani, taky mi ale trvalo nez zacaly silit, hlavne hlavu vzhuru! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
16.7.21 12:45

Sakra ta druhá se neposlala, tady je ta jina znacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie