IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
1.7.21 19:09

@Lucinta ahojky Lucinto 🍇 folik jsem měla 19 a den a půl nato jsem šla na kontrolní ultrazvuk a už tam nebyl 😊 tak teď jen cekat na uplynutí 14 dnů. Jinak holky me držel ovitrelle v moči 11 dnů a doktor říkal ze někomu i 13 a to už 2× po sobě 🍇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
1.7.21 22:02

„@chipsa“ má lékařka doporučuje testovat až po vynechání menstruace, tozn. konkrétně u mě téměř 3 týdny po uiu, ale já mám dlouhé cykly 30-32 dní, uiu provádíme 13.DC a většinou to vychází skutečně téměř 3 týdny. Teprve, pokud je tehdy jasně pozitivní test, tak pozvou na hcg z krve a sono. Tak lovu zdar. To co popisuješ jsem měla minulý cyklus uiu, když jsem měla biochemické těhu. Držím palce, aby to u Tebe dobře dopadlo 🙌🏻 🍀 ❤️️.

Příspěvek upraven 01.07.21 v 23:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
1.7.21 22:10

@Denca2021
Ahojky, tak moc držím palce, ať to vyjde 🙌🏻 🍀 ❤️️. Já to mám s Ovetrille podobně jako ty… Taky se mě drží dlouho. Mám k tomu i Duphastone a teď i Estrofem, tak těžko říct, jestli ta kombinace taky nepomáhá… Ale testovat teď už budu až za těch 14 dní po uiu. Teď jsem chtěla vědět, kdy zmizí Ovetrille.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
1.7.21 23:28

Me se obvykle taky drží ovitrelle hodně dlouho. Nejvíc to bylo asi 12 dni než úplně vyprchal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
1.7.21 23:29

@Lucinta držím vše co mam, at dusík sili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
2.7.21 06:26

@BrnackaM
Ahojky, tak to máme dost podobně, já testovala ve středu, to bylo 11 dní od píchnutí Ovetrille a byl ten dušík… Dnes 13 dní a sněhobílý test… Od uiu je to 9 dní. Tak buď to nevyšlo, nebo je tentokrát skutečně u mě ještě brzy (uiu bylo dělané před ovulací, nastala až další den odpoledne), kdyby se zadařilo, tak můžu být tak 5-6 dní po oplodnění… Nezbývá než doufat a čekat. Dnes mi začala dovolená, vyrážíme na „předsvatební dovču“ na jižní Moravu, tak přijdu na jiné myšlenky a zkusím vydržet s testováním po dovolené 😇. Moc děkuji za palce, také na Tebe myslím, ať se cysta vstřebá a můžete na další kolečko 🙌🏻 🍀 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
2.7.21 07:08

@Lucinta já jsem taky taky testovala 12 den od aplikace a byl tam pidi dušík ale už ne z injekce :srdce: :kytka: tak držím palce aby to bylo taky z mimi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.7.21 16:15

Já dnes holky 10 den od iui a slabá čárka z ovitrelle pořád na testu. Jsou to nervy 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
4.7.21 18:22

@Denca2021 třeba uz to je tehu dusík a ne ovitrelle. Zkoušela jsi test i předchozí dny? Ja jsem třeba 10 dpo uz měla tehu ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.7.21 20:55

@BrnackaM já to tak měla i 2 předchozí iui. Ovitrelle se mi drželo až do 11 dne 😒 dneska byla ještě docela silná čárka hned v limitu tak to přisuzuji opět injekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
4.7.21 23:10

@Denca2021 Jj, to znám, me se ovitrelle taky vždy drží dlouho. Ale testovala jsem cca týden po injekci, pak 9dpo a 10dpo uz jsem videla, ze to sili z hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.7.21 09:43

@Denca2021 @BrnackaM
Holky jsme na tom stejně… Mě se Ovetrille taky vždy drží dlouho 🙃. Teď už chci zkusit test zítra, nebo ve středu, to bude 14/15 dní po uiu. Třeba by už bylo něco vidět, když by to bylo těhu 🙌🏻 😇. Moc nám všem držím palce, dřív nebo později to vyjde 🍀 ❤️️🙌🏻.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
5.7.21 10:00

@Lucinta držím vše co mam, at tam zítra/ve středu najdeš druhou čárku. Me se teď skoro pravidelně každej den zda, ze mam pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
5.7.21 11:43

@Lucinta Držím ti taky všechno co jde 🍇 🍀 🍀 🍀 holky jednou to vyjít musí ❤️️❤️️ A jak se citis? Moje sestra měla pozitivni test až snad 15 nebo 16 dpo jinak ani náznak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.7.21 16:44

@BrnackaM @Denca2021
Holky, moc děkuji za podporu, jste zlatíčka 🙌🏻. No cítím se parádně, jsme na dovči na jižní Moravě, drandíme na kolech, bolí mě snad každičký sval na těle, ale je to naprosto účinné na to, aby člověk nepřemýšlel, jestli to vyšlo, nebo ne… Stejně s tím už nic nenadělám…
Tak čistá hlava. Jinak bych řekla, že spíš klasické PMS, snoubence bych kolikrát zabila, kolo v kopcích nejraději mrskla někam do příkopu 🤭 😁, no ale zase na druhou stranu, když potom tak odpočíváte se skleničkou vínka… po těch 50km v nohách, tak je to skvělý pocit 😍 😁. Jo a tento cyklus prostě dělám co mám ráda, takže sport, cvičení, no a na jižní Moravě si nedát vínko, to by byl hřích. Navíc jsem měla nízkou sliznici a na její dorůstání se doporučuje 2dcl červeného vínka denně… To jsem zaměnila za růžové 😁 🤭. Tak jsem zvědavá 😇 🙌🏻. Ve středu dám vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí