Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinta to je parádní, držím pěsti ať to klapne když to vypadá tak nadějně 🙏 😊 🍀
Tak devcata ja se zarekla ze test delat nebudu ale nakonec me presvedcila kamoska at ho udelam 9.6. Byla pichnuta inj. Ovitrille a 10.6. A 11.6. Bylo IUI dnes tedy 12 den od injekce.. Tak nevim je fakt ze jsem dostala dve ale…???
![]()
@Ajajinka zkus za dva dny, snad zesílí a nebude to Ovitrelle
![]()
@Hledík jj Asi to nechám až na ten pátek jak mám a uvidíme
no jsem zvědavá ![]()
@Gamelka
Moc a moc děkuji, jsi zlatá. Akorát jedu od doktorky. Perfektně načasováno, folikul jeden po a další těsně před prasknutím, spermiogram krásný, jak za 3 chlapy, tak snad k nám miminko bude už chtít přijít 🍀 ❤️️🙌🏻. A jak jsi na tom vlastně Ty? Držím palečky na jakékoliv cestě za miminkem ❤️️.
@Ajajinka ahoj, tak já si píchala Ovitrelle 9.6 večer a v pátek inseminace, a taky tam mám jakoby ducha( rysku), ale rozhodně ne tak krásnou jako ty. Ale u mě to může být ještě Ovitrelle ![]()
@Leienka vidim tam ducha celkem pekneho ☺️ tak budu drzet palce aby to vyšlo
ja si myslim ze to mam jeste od injekce dostala jsem toho 9.6. Dve tak nevim necham se prekvapit ![]()
@Ajajinka tak taky moc držím palce ať to není duch z Ovitrelle, ale jsou to ty pravé // na které čekáme 🙏.
Tak já jsem bohužel dostala menstruaci 13. den po iui, takže jsem ani nestihla pořádně testovat…Takže doufejme, že vyjde další kolo, nicméně teď je velká šance, že ovulace vyjde na víkend nebo státní svátky, jak jsou na zač. července, takže taky zřejmě nic nebude:( ![]()
Ahoj holky..dnes jsem zkoušela ze zvědavosti test 11den po iui…je ještě brzy já vim…7den po inseminaci už ovitrille v tele nebyl, dle testu…
Máte některá zkušenost z testy livsane? Nebo jak se to píše?
Trošku jsem to ztmavila…ale vykouklo na mě tohle… vidíte to taky? 😊
@Lucinta moc děkuji za podporu 😊 no já měla měsíc pauzu, měla jsem takovou všelijakou MS že jsem nevěděla jestli už nebo ne, byla jsem i na krvi a výsledek negativní. Dneska jsem 7. den po 3. IUI a nepozoruju žádný změny zatím, ale nijak se nezkoumám. Folik byl jeden dominantní a sliznice prý krásně vysoká, manžel spermio jako vždy výstavní 😄Říkali jsme si že dáme případně ještě jeden dva pokusy a pak umělý (přičemž doufáme jako vždy, že teď se zadařilo 😄 🍀) doufám, že dostanete ten nejkrásnější svatební dar 🙏 ❤️️
Ahoj holky,
zdravím Vás po dlouhé době a zároveň se loučím.. 🌼 Po 5 nevydařených IUI a měsíční pauze s braním antikoncepce z důvodu cysty zahajujeme IVF. Dnes jsem si přivezla léky na stimulaci a nemůžu se dočkat, až začnu stimulovat, věřím v nejlepší! 👶 🙏
Vám všem bojovnicím držím palce, ať se vydaří tou méně invazivní cestou! 🌼 💪
Díky za tuhle skupinku, bylo to super počtení a podpora! 🖤
@Gamelka
Je, tak to jsme jen týden od sebe ❤️️🤗. Tak budu čekat na dobré zprávy a podporu do mého posledního týdne čekání 🙌🏻 🍀. Já si mám průkazný test udělat až 12.7. No, je mi jasné, že to do té doby nevydržím 😁. Obzvláště, když vím, že minule jsem měla krásnou čárku 14 dní po uiu. Snad nám to všem tentokrát klapne lépe 🍀 🙌🏻 ❤️️. Držím všechno co mám 🕊️️