Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky, jsem 12 DPO a jsem po IUI. Dnes jsem si dělala OVU test (těhotenský nemám) a hned jak jsem to namočila tak vyběhl duch během chvíle. Normálně mám sněhobílo pokud není před OVU. Myslíte, že to může být těhotenství? Ms mám dostat až o víkendu.díky
Nechci ti brát naději, ale na ovu testu se vždyť něco objeví a hlavně duchové po ovulaci až do ms. Ovu test by musel být stejně silný jako kontrolní aby to ukázalo tehu
se možné je že když máš sněhubilo tak to může něco znamenat, ale nejlépe to potvrdí až tehu test
@hvezdicka1992 ahoj já byla na IUI v pátek 11.6. ve středu jsem měla dopoledne na kontrole folikul 17mm a píchala jsem si Ovitrelle v cca půl 10 večer. V pátek když jsem byla v cca 11hod na IUI tak ještě nebyl ani prasklý
.
@Ajajinka tak to je super, že to ještě takhle pojistí a udělají dvakrát😊 🙏
Tak já doktorce taky plně důvěřuji, ale jsem ráda, když vím co a jak 😊
A muzu se zeptat, jak clostil a ovitrille snášis??
@Leienka takovy jsem měla při první iui no…tak mi to prislo málo…ale co tady ctu, asi je to běžný postup a tich 17mm je asi ta hranice, kdy píchaji ovittille 😊 🙏
Tak to budeme čekat skoro stejně… stejně je to čekání hrozny že…😊
@Ditakl tak to budeme čekat skoro stejně😊 🙏
A jak se cítíš? 😊
Holky co máte řízený cyklus… clostilbegyt, ovitrille, progesteron…pozorujete na sobe nejaky změny???
Já jsem šíleně protivná…i sama sobě…sama sobě jsem nepříjemná a prskam oheň všude kolem sebe…docela mi tyhle stavy dostávají…vim o tom, uvědomuji si to…ale nejde to jakkoliv ovlivnit😤 😤 😤 😤 😤 mám to poslední dva měsíce, co jsem na hormonech😤 😤 😤
@hvezdicka1992 bolí mě podbrisek a bradavky. Po Ovitrell ty bradavky to vím protože vždy když jsem byla těhotná tak podle nich jsem to poznala ještě před ms. Tak teď spíš sleduju jestli to ustupuje nebo to bude intenzivnější. Nevím měla jsem pocit že to možná vyšlo a pak zase že asi ne no jak nahoupacce.
tohle čekání je nekonečný. Dělala jsem si test o víkendu a dnes abych viděla jak se mi odbourává Ovitrell a dnes už velmi slabý duch.
@BrnackaM píše:
@Eveyy Ahoj, to mě mrzí. A seš si jistá, že je to MS? Není to jen nějaké špinění? Budete zkoušet další IUI v červnu? Já stále ještě čekám. Zkoušela jsem test ve středu a čtvrtek, ale nic tam nebylo, ale nejsem si přesně jistá dpo. Buď jsem byla 9/10 dpo nebo jen 8/9dpo. Mám teď i na podporu utrogestan, takže dokud ho nevysadím, MS nebude. Zkusím znovu testovat v pondělí, to už by mohlo být víc jasno.
Ahoooj, omlouvám se, byla jsem teď mimo, z práce do práce. Byla to MS a byli jsme dalším IUI. Bohužel měl však manžel velmi špatný spermiogram a IUI v podstatě provedli jen na mojí žádost, že už jsem připravená a že jsem brala hormony. Šance je však tak 1 %
Čeká nás už IVF. Ať je to jakkoliv, tak hlavně doufám, že se skutečně jednou dočkám. 5 let je fakt dlouhá doba
A co ty, jak jsi dopadla?
@Ditakl já se raději nepozoruji😂 znam se a vim, že bych si našla všechny možný i nemožný těhotenský příznaky😂 🙈 🙈
Takže jsem to absolutně vypustila…jen mi hrozně stve ta změna nalady😤to je šílený a dost mi to ubíjí… já dělala test včera, abych věděla a už ani pidi duch😊
Testovat mám příští čtvrtek…ale vydržím do Soboty, to vysazuji gynprodyl, kdyby to nevyšlo😊
@hvezdicka1992 po clostilbegytu necitím vubec nic a po ovitrille me ještě ten den většinou chytne šílena bolest hlavy jinak nic to spíše po utrogestanu jsem jak praštěná ![]()
za týden v pátek mám jít na odbery tak uvidíme ![]()
@Ajajinka tak to ti zavidim, já jsem celkově po té stimulaci jak pitomá 😂 🙈
Na odběry? Jakože na OPU?
@hvezdicka1992 Bobku to ti zase já nezávidím
zítra jsem měla jet na odběry zda se tvoří žluté tělísko a ten další už na HCG
Holky, jsem 12 DPO a jsem po IUI. Dnes jsem si dělala OVU test (těhotenský nemám) a hned jak jsem to namočila tak vyběhl duch během chvíle. Normálně mám sněhobílo pokud není před OVU. Myslíte, že to může být těhotenství? Ms mám dostat až o víkendu.
díky