IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
17.6.21 10:11

@hvezdicka1992 no to se právě uvidí podle te HCG zatím nevím na IUI jsem byla před týdnem.. ale moc tomu šanci nedávám že by to klaplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.21 10:28

@Ajajinka jo takhle..tak to máte asi jiny postup na klinice😊u nás sema udělat doma test a kdyby negativní, jde se na další pokus😊
Každopádně držím všechny pěsti co mám, aby to vyšlo😍 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
17.6.21 10:43

@hvezdicka1992 Děkuju i já vám držím všechny prsty aby se podařilo :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
17.6.21 14:16

@hvezdicka1992 jojoto čekání je hrozný 🤦 ja se bála že bude ve středu už pozdě protože to bylo 13DC a já mám ovulace cca 9-14 DC, takže mě to i překvapilo;) tak uvidíme. Držím palce a kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
17.6.21 14:19

@hvezdicka1992 ja po Clostilbegytu byla jak na houpačce, ale ten jsem brala ještě u své gynekoložky, ale teď v CAR ne. Jinak teď jsem měla Ovitrelle stavy jako je změna chuti, divna chuť v ústech a atd. Jo a dva dny po IUI mě bolel hodně podbřišek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2347
17.6.21 22:11

Ahoj děvčátka, tak po delší době… Byla jsem v pondělí na kontrole, měla být punkce cysty… Po posledním uiu jsem měla biochemko a žluté tělísko se rozhodlo, že si dál bude myslet, že jsem těhotná… Takže se stimulací Femarou narostlo do velké cysty a další uiu nebylo možné a čekala jsem na punkci cysty po menstruaci. Punkce nebyla třeba, tento cyklus jsem neužívala zatím nic, no a v pondělí teprve 6. DC a už tam byly krásné 3 folíky i bez Femary 🙌🏻. Nejdříve jsem byla odhodlaná, že vzhledem k tomu, že budu po punkci, tak se na další snahu vrhneme až po svatbě a byla jsem s tím smířená… Ale tímto mě doktorka trošku zaskočila a já měla „takový ten pocit“, že je to dobré znamení a že to zkusíme dotřetice, ještě do svatby a pak když by to nevyšlo, tak možná ještě 1× uiu a pak rovnou ivf. Každopádně z té depky, že mám velkou cystu a do svatby to necháme tak bez snahy o miminko… jsem najednou zase plná naděje a odhodlání 🕊️️🍀.
Snad mě tentokrát intuice a dobrý pocit nezklamou a neopustí a místo biochemka se dočkáme zdárného začátku nového života ve 3 🙌🏻 ❤️️😇. Holky, moc všem držím palečky, ať se na nás brzy usměje štěstí a co nejdříve také naše vysněné a vymodlené miminko 🙌🏻 ❤️️🍀. Tentokrát musím říct, že vzhledem k tomu, že se svatba kvapem blíží, mám myšlenky stále někde jinde a tak nějak mě to pondělí zaskočilo, že už je zítra pátek, kontrola-folikulometrie a budeme domlouvat termín uiu… Tak moc bych si přála, aby k nám už naše miminko přišlo ❤️️. Snad mě slyší a už dozrál jeho čas, aby tu bylo s námi a náš život, svět i rodina byla kompletní 🕊️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
18.6.21 08:23

@Lucinta tak budeme držet palce ať to do třetice vyjde a IUI se povede, 3 folikuly jsou super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.6.21 10:03

Holky ještě týden a pak se uvidí co z toho ale já mám tušení že mi přijde brzy MS bolí mě podbříšek jak před MS a ten muj obličej je hruuza :zed: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
18.6.21 11:18

@Ajajinka taky mě bolí podbřišek a vaječníky střídavě :( jo a obličej mám jak puberťák, ale tam asi hodně dělá ta rouška co člověk nosí v tom vedru. Já mám už v plánu zkusit v neděli 9DPO zda už je Ovitrelle z těla pryč nebo se ještě drží, ty budeš testovat až když má přijít ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.6.21 11:34

@Leienka já testovat nebudu protože si udělám test a stejně tam nic nebude za týden jdu na krev na HCG tak uvidím. nechám se tentokrát překvapit a test dělat nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
18.6.21 12:49

@Ajajinka jasný ;), já musím dělat test abych případně volala za včasu o další léky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 20:57

Ahoj holky, 9.6. proběhlo IUI, nevidím špatně, ze ne? Ze to sílí? :D první dva testy(zeshora) jsou dělané včera( 17.6.) a ty další dva dělané dnes.. :) díky za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
19.6.21 16:01

@Brambůrka00001 jj, něco tam sílí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
19.6.21 16:02

@Lucinta držím pěsti. Mě se teď taky udělala cysta a musím počkat, až odejde, pak kontrola a uvidíme, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2347
19.6.21 16:46

@BrnackaM
Moc děkuji 🤗 ❤️️. Také na Tebe budu myslet, ať se cysta vstřebá sama a můžeš na další pokus 🍀 🕊️️.
Já dopadla včera dobře, byla jsem 10.DC a folíci nakonec dominantní 2 okolo 17- 17,5 mm, a 1 který má jen 15 mm dnes píchám Ovitrelle a zobu Estrofem, nemám nějak extra vysokou sliznici, ale doufám, že hezky doroste, než by se tam měla fazolka zavrtávat. No a v pondělí jdeme na třetí uiu 🙌🏻. Jsem z toho pořád nějak v šoku, protože jsem tam v pondělí přišla na plánovanou punkci cysty a nakonec i bez Femary jdeme na další uiu. Tak nám všem moc držím palce 🍀 ❤️️🙌🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí