IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2352
30.6.21 18:46

@Brambůrka00001
Další krásná zpráva :dance:, moc gratuluji a doufám, že Tě brzy budeme všechny následovat 🙌🏻 🍀 🕊️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
30.6.21 18:53

@Gamelka
Jejdananky, potvora jedna červená… Moc mě to mrzí, přeji hodně sil a štěstí do dalšího kolečka a děkuji za pěsti 🙌🏻 🍀 🕊️️. Zkusila jsem testnout dnes, jestli mám v sobě ještě Ovetrille… Jsem 12 den po aplikaci a 9/10 dní po uiu. Dušík tam je, tak zkusím znova v pátek a případně přesně 14 dní po… Kéž by to konečně vyšlo 🙌🏻 ❤️️🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.6.21 20:29

@BrnackaM doufám, že ti cysta
zmizí, a bude vše nachystaný na další pokus jak má a přijde úspěch 🙏 🍀 ❤️️

@Lucinta palce držím, nepouštím a věřím, že ti to vyjde 🍀 😊 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
30.6.21 20:57

@Gamelka
Jsi zlatíčko, moc Ti děkuji za podporu 🕊️️❤️️🍀. Věřím, že se brzy všechny našeho vytouženého miminka dočkáme 🙌🏻, zasloužíme si to, za tu dlouhou a trnitou cestu. Moc bych nám to všem přála. ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.21 22:41

@Ajajinka já doufam, ze :srdce: uvidíme 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.21 22:42

@Lucinta moc děkuji :) Všem ostatním tu držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
1.7.21 07:23

@Brambůrka00001 moc gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.7.21 08:04

Zdravím holky, prosím, jak moc dělá ovitrelle falešné čárky na testech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
1.7.21 13:33

@chipsa
Mě dělá falešně pozit obvykle +- 10 dní po píchnutí, 10. den ještě sotva viditelný duch…
Pak už se buď něco rýsuje a většinou je to oproti Ovetrille krásně vidět, nebo je bílo :wink: 😇. Alespoň u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
1.7.21 13:55

@Lucinta to je zvláštní, me doktorka v cARU rikala, ze dele jak 7dni nevydrží. A u me teda vzdy opravdu nic nebylo.. Rikala mi, ze jak se to objevuje jeste 10den tak uz je to z těhotenství, ktere pak skončí biochemkem kdyz to nevyjde, ze uz to neni z Ovitrelle. Kdo se v tom ma vyznat :lol: Proto je nejlepsi testovat fakt az nejdriv 12den asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
1.7.21 14:05

@Nikca7
Já si teď dala tu „práci“, abych věděla, jak dlouho ho v sobě mám a minulý cyklus, co bylo uiu a tento jsem si každý druhý den udělala test, abych věděla jak mizí. No a fakt se drží dlouho… Na těhotenství je u mě pomýšlet určitě po 7 dnech od injekce brzy 😁 🤭. Vzhledem k tomu, že píchám obvykle 2 dny před uiu a v den uiu jsem před ovulací… A za 3 dny po oplodnění fakt ještě mimi pomalu ani nedoputuje do dělohy, tam se taky ještě chvíli pohybuje volně a teprve potom dochází k uhnízdění, až je embryjko zahnízděno, teprve produkuje hcg… Takže si myslím, že fakt má smysl počítat s těhotenským duchem možná 10 dní po uiu, co je ve většině případů tak 12 dní od Ovetrille. Minule jsem to +- takto měla, bohužel to skončilo právě biochemkem… A čárka slábla, místo aby silila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
1.7.21 14:17

@Lucinta ano přesně takto jsem to myslela. Ja si právě delala pro me zjisteni jak dlouho se ve me drzi a 8den uz nebylo nic prave. To by me taky nenapadlo testovat 7dpo s vidinou ze uz mi to detekuje tehu :D A presne jak pises, takovy den uz to neni Ovitrelle ale carka těhotenská, ktera bud bude silit nebo skonci biochemkem. Takze pro me jsou nesmysly ze 11den byla jeste Ovitrelle prave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.7.21 14:36
@Nikca7 píše:
@Lucinta ano přesně takto jsem to myslela. Ja si právě delala pro me zjisteni jak dlouho se ve me drzi a 8den uz nebylo nic prave. To by me taky nenapadlo testovat 7dpo s vidinou ze uz mi to detekuje tehu :D A presne jak pises, takovy den uz to neni Ovitrelle ale carka těhotenská, ktera bud bude silit nebo skonci biochemkem. Takze pro me jsou nesmysly ze 11den byla jeste Ovitrelle prave.

Tak děkuji za rady, já jsem z toho velmi zmatená. 9 den od píchnutí silná čárka jako prase, tak uvidíme co bude zítra 10 den :nevim: Ještě se zeptám, kdy vám řekli v Caru, že je nejlepší testovat? Mě řekli 16 den, ale kdo to má vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
1.7.21 15:08

@chipsa
No, minulý cyklus jsem to měla podobně… Tak moc držím palce, aby to sílilo 🙌🏻. U mě to bohužel skončilo biochemkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.7.21 17:10
@Lucinta píše:
@chipsa
No, minulý cyklus jsem to měla podobně… Tak moc držím palce, aby to sílilo 🙌🏻. U mě to bohužel skončilo biochemkem.

Jakože se nevyvíjelo, nebo šlo jinou cestou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí