IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
2.6.21 14:01

@Lionly neboj, budu na tebe myslet a určitě se ozvi, jak to probíhalo atd :hug: Nestresuj se, ber to jako rutinní záležitost ty peripetie okolo a budu držet palce, aby se také zadařilo :kytka:
My také neměli žádné větší komplikace… Manžel dobrý spermio a já slabý náběh na PCO, nic neřešitelného a přesto se nám nedařilo :think:… tak třeba vám bude stačit to popostrčení :D

Taky jsem četla, že to tak bývá, tak snad to dopadne… Dnes je to už jen trochu, ale včera peklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
2.6.21 21:48

Tak i já dnes musela na pohotovost, ty bolesti se odpoledne dost vystupňovaly… Bohužel mi tam nic neřekli, není nic ještě vidět :(… Tak mi nabrali HCG a v pátek mám přijít znovu.
Něco neurčitého viděl v děloze, ale na potvrzení bylo fakt brzy. Dostala jsem nějakou injekci na povolení dělohy. Budu se fakt modlit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.6.21 18:23

@Hledík jej tak snad to bude dobrý :( držím palce aby bylo 🥺 já jdu zítra na ultrazvuk a snad začátkem příštího týdne na IUI… dej pak vědět jestli je všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
3.6.21 18:53

@Lionly tak držím palce ať tam je nějaký slibný folík :D :hug:
Máš nějakou stimulaci? Já brala od 5dc Femaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.6.21 18:37

@Hledík Ahoj tak jak si dopadla dnes na krvi? Držím palce ať je vše v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
4.6.21 18:42

@Elkapelka ahojky, byja jsem ráno a pak jsem si z domova volala a prý to mám krásně pozitivní… Na utz jdu až 14.6., tak do té doby to budou nervíky… I když vlastně celou dobu, než to vymodlené miminko má člověk u sebe :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.6.21 19:52

@Hledík tak to je dobře, tak ať kontrola dobře dopadne, já už se taky nemůžu dočkat první kontroly a mám nerviky. Naštěstí jdu už ve středu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
5.6.21 14:35

@Elkapelka tak budu držet palečky a dej vědět, jak si odpadla :kytka:
Já musím ještě 9 dní vydržet.. dobré je, že mě přestalo bolet tak moc to břicho a začala prsa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.6.21 18:28

@Hledík děkuji taky držím palečky. Mě bolí taky prsa, občas víc občas míň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
5.6.21 20:47

@Elkapelka já také
Držím moc palce
:srdce:

• Citovat
  • Upravit
96
7.6.21 15:46

Zdravím všechny, tak já jsem dnes po první IUI…bylo to tak rychlý, že jsem nestačila ani mrknout. Tak teď budu čekat, jak to dopadne :dance:. Dostala jsem na podporu duphaston, máte s tím někdo zkušenost, nějaké nežádoucí účinky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.6.21 09:21

K tomu duphastonu jsem se po pročtení příbalového letáku docela zděsila. Že bych chtěla brát něco, kde je nežádoucí účinek riziko rakoviny prsu nebo vaječníků 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.6.21 11:01

@wokin já jdu zítra na druhý, tak budeme čekat spolu ;) já beru utrogestan ale myslím že je to podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.6.21 12:27

@Ditakl Super, tak aspoň někdo v podobném čekací době:))) Tak ti moc držím palce, at se to povede. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
9.6.21 08:16

Ahoj, tak já jsem dneska 14 dní po druhém IUI, test negativní a ms nikde :( holky vysazujete utrogestan (progesteron) když vám vyjde negativní test, aby Vám neblokoval příchod ms nebo to dostane i přes to, že ho berete? Poprvé se nám zadařilo, akorát jsme o miminko v 6tt přišli, tak nevím, co teď dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí