Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lionly neboj, budu na tebe myslet a určitě se ozvi, jak to probíhalo atd
Nestresuj se, ber to jako rutinní záležitost ty peripetie okolo a budu držet palce, aby se také zadařilo ![]()
My také neměli žádné větší komplikace… Manžel dobrý spermio a já slabý náběh na PCO, nic neřešitelného a přesto se nám nedařilo
… tak třeba vám bude stačit to popostrčení ![]()
Taky jsem četla, že to tak bývá, tak snad to dopadne… Dnes je to už jen trochu, ale včera peklo…
Tak i já dnes musela na pohotovost, ty bolesti se odpoledne dost vystupňovaly… Bohužel mi tam nic neřekli, není nic ještě vidět
… Tak mi nabrali HCG a v pátek mám přijít znovu.
Něco neurčitého viděl v děloze, ale na potvrzení bylo fakt brzy. Dostala jsem nějakou injekci na povolení dělohy. Budu se fakt modlit ![]()
@Hledík jej tak snad to bude dobrý
držím palce aby bylo 🥺 já jdu zítra na ultrazvuk a snad začátkem příštího týdne na IUI… dej pak vědět jestli je všechno v pořádku
@Lionly tak držím palce ať tam je nějaký slibný folík
![]()
Máš nějakou stimulaci? Já brala od 5dc Femaru…
@Hledík Ahoj tak jak si dopadla dnes na krvi? Držím palce ať je vše v pohodě ![]()
@Elkapelka ahojky, byja jsem ráno a pak jsem si z domova volala a prý to mám krásně pozitivní… Na utz jdu až 14.6., tak do té doby to budou nervíky… I když vlastně celou dobu, než to vymodlené miminko má člověk u sebe
![]()
@Hledík tak to je dobře, tak ať kontrola dobře dopadne, já už se taky nemůžu dočkat první kontroly a mám nerviky. Naštěstí jdu už ve středu ![]()
@Elkapelka tak budu držet palečky a dej vědět, jak si odpadla ![]()
Já musím ještě 9 dní vydržet.. dobré je, že mě přestalo bolet tak moc to břicho a začala prsa ![]()
@Hledík děkuji taky držím palečky. Mě bolí taky prsa, občas víc občas míň ![]()
Zdravím všechny, tak já jsem dnes po první IUI…bylo to tak rychlý, že jsem nestačila ani mrknout. Tak teď budu čekat, jak to dopadne
. Dostala jsem na podporu duphaston, máte s tím někdo zkušenost, nějaké nežádoucí účinky atd…
K tomu duphastonu jsem se po pročtení příbalového letáku docela zděsila. Že bych chtěla brát něco, kde je nežádoucí účinek riziko rakoviny prsu nebo vaječníků
…
@wokin já jdu zítra na druhý, tak budeme čekat spolu
já beru utrogestan ale myslím že je to podobné.
@Ditakl Super, tak aspoň někdo v podobném čekací době:))) Tak ti moc držím palce, at se to povede. ![]()
Ahoj, tak já jsem dneska 14 dní po druhém IUI, test negativní a ms nikde
holky vysazujete utrogestan (progesteron) když vám vyjde negativní test, aby Vám neblokoval příchod ms nebo to dostane i přes to, že ho berete? Poprvé se nám zadařilo, akorát jsme o miminko v 6tt přišli, tak nevím, co teď dělat ![]()