IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
4.5.21 07:49

@Lucinta jee tak to ti moc gratuluji 👏 🍀 každopádně dokud nemáš MS není nic ztraceno :wink: teď budeš mít samé příjemné starosti tak si to užívej jak to jen půjde a uvidíš, že to všechno klapne 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
5.5.21 18:09

@Elkapelka
Hi hi, tak my se zasnoubili teď a bereme se v půlce srpna… Nechceme to nechávat na později, protože předpokládám, že nám zase všechno na podzim zatrhnou a svatba má být do roka a do dne, tak proč to odsouvat. 🤭 😁.
Navíc zkušenosti mám takové, že ve finále na všechno plánování a zařizování stačí tak 2 týdny, pár telefonátů, schůzek a hotovo a pak 2 týdny před vše zajistit, aby klaplo. Takže pro mě pořad dost času 😇. Už mám vše za týden sepsáno, teď jsme ve fázi zařizování a objednávání, a pak si budu hrát s oznámeními, budu si vyrábět sama, protože mě všechno možné tvoření, vyrábění a dekorace moc baví, pak se vrhnu na vazičky, svícny, ze zavařovaček, ty ozdobím krajkou a stuhou a tak… Vše už objednávám, zařizuji a jsem ráda, za takové starosti, člověk nemá čas myslet na jiné věci.
Tak Ti přeji pevné nervy a ať se předsvatební přípravy odehrávají dle Tvých představ a hlavně v klidečku. ❤️️🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.5.21 21:20

@Lucinta děkuji. Já si taky vytvářela oznámení sama. Je fakt, že nám to zařizování odpadlo díky restrikcím, svatba bude na úřadě a hostina jen jako oběd na zahrádce hospody. Nakonec to bude aspoň komornější a klidnější. A také je pravda, že na prstýnky a tak stačí chvilka, já už to mám vše nakoupené, teď už se řeší jen výslužky a tak. Také přeji ať to klapne podle představ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
6.5.21 19:58

Ahoj, prosim vas o radu. Dnes jsem byla na prvnim iui. Doktorka mi predepsala utrogestan, ze si ho mam vecer zavest. Nejsem si jista jestli jen dnes nebo jestli se to ma uzivat az do konce cyklu. Mate s tim zkusennost? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.5.21 22:45

@Katchulle Ahoj, zaváděj až do dne testování (většinou 14dní po IUI) a přestaň jen při negativním testu, případně přestaň zavádět dříve, kdyby přišla ms. Držím palce, aby si zaváděla mnohem déle z důvodu // na testu 🌼 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
9.5.21 17:43

Ahoj děvčátka,
tak u mě ani druhé uiu nedopadlo…
Doma jsme si řekli, že tento cyklus zkusíme tedy naposledy, do třetice a když to neklapne, tak si necháme přes léto pauzu od Caru a dáme tomu volný průběh a když se nám do svatby nezadaří bez pomoci, přirozeně, tak další snahu opět s pomocí Caru, necháme až po svatbě.
Teď nás čekají pěkné starosti a plno zařizování, tak člověk přijde na jiné myšlenky a třeba miminko jen čeká, až budeme rodina ❤️️👩‍❤️‍👨. Tak nám holky všem přeji mnoho sil do dalšího kola a moc držím palce 🍀 🕊️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.5.21 19:27

@Lucinta
Ahoj, tak to mě moc mrzí, že to nakonec nevyšlo.. 😒 Přeji tedy mnoho sil do třetího pokusu a pohodové zařizování svatby! :smiling_face_with3_hearts:
My jdeme v pátek na utz, v pondělí snad 5. pokus a už budeme mít sepsaný protokol na IVF, kdyby to neklaplo.
Tak nám držím všem palce! 🌼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
9.5.21 20:51

@Lucinta to mě moc mrzí, zdálo se že do sebe všechno nakonec ideálně zapadlo 🥺 přeji strašně moc štěstí do dalšího snažení a pořádně si užijte svatbu 😊
Já jsem z toho jelen… V pátek jsem zkoušela test a byl sněhobílý, načež se dostavilo špinění. V sobotu to vypadalo že bude klasická MS ale tradiční síla krvácení nikde. No a dneska to ani nestálo za řeč, jenže odpolední test stále bílý. Zítra mám v caru hlásit výsledek po 14 dnech, takže otestuju ještě ráno a uvidím co bude dál. Moudrá z toho zrovna nejsem 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.5.21 07:10

@Lucinta ahoj to mě mrzí :hug: přeji ať vše dobře dopadne a užíváš si přípravy na svatbu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.5.21 07:54

@Lucinta tak to je mi moc líto :( tentokrát to opravdu vypadalo, že to klapne, ale každopádně svatba je taky krásná věc, tak si to užijte 🙂 člověk aspoň přijde na jiné myšlenky. Nás čeká v září… přesunuto z dubna. Co se týče snažení, tak pojedeme dál…říkám si, že i když se zadaří, tak do šatů, které mám vybrané se v září ještě vejdu 😁 😁
@Gamelka jak dopadl test? Ukázal něco nebo ne? Tělo si s náma někdy opravdu hraje 😏
Já pořád čekám na příchod ms po potratu…dnes už jsem 33 DC…3 dny spinim a ms stále nikde…tak už tomu taky nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.5.21 08:44

@SM93
Dnešní ranní test opět negativní, a opět trochu špiním 🤦‍♀️ volala jsem do CARu, bylo mi řečeno, že mám zítra udělat znovu test pokud nepřijde klasická MS a pokud by se pořád nic nedělo, tak volat za dva tři dny a půjdu na krev kvůli hcg 🤷‍♀️
Přeju ať se ti to co nejdřív srovná a usměje se na tebe štěstí 🍀 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
10.5.21 12:37

@InTyMně
@Gamelka
@Elkapelka
@SM93
Holky, děkuji za útěchu i podporu, vážím si toho 😇. No teď má člověk jiné starosti, už mám na příští týden kontrolu a čekám, že pátek, nebo sobota půjdeme na 3.uiu. ❤️️🍀 🙌🏻
Stále věřím, že to jednou musí vyjít 🙌🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.5.21 13:14

@Lucinta Ahoj, to mě mrzí. Takže to nakonec bylo biochemko? Máte před sebou teď krásné starosti. Buď to v mezičase klapne přirozeně nebo pak s pomocí CAR. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.5.21 13:33

@Gamelka to je vážně na palici 😑 Tak držím palce, aby bylo vše, co nejdříve v pořádku ☺️️
Jinak děkuji…doufám, že se tělo nějako srovná a začneme se těšit na další pokus🙏 ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
11.5.21 23:46

Ahoj, dnes jsem byla na 1iui.
Doktr říkal, že mám folik tak 18-19 cm, že to vypadá na ovulku tak za 2 dny, ale že jelikož jsem včera zaspinila, pichne injekci do břicha a 4hodiny po tom hned uděláme akci..
No ale všude čtu, že po injekci se zavedení spermijek dělalo až třeba za 2 dny. Není to divné?
Jinak se snažíme přes 2 Roky.
Přítel spermio nadprůměrný, já vše taky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí