Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wokin píše:
@Nexxie Moc držím palce, ať to vyjde![]()
Chci se zeptat, to chodíš na akupunkturu a fyzio ne něco speciálního na podporu otěhotnění? A jsi s tím spokojená? O akupunktuře také uvažuji…ale nemám žádnou dobrou referenci (Praha).
Mám doporučení od kamaráda od člověka ke kterýmu chodil on na akupunkturu skrze jiný problémy… ale ano, jinak jsme se zaměřili na problémy s otěhotněním… to samé na fyziu zejména odblokování kyčlí…
k tý akupunktuře, jukni na Andao institute
nebolí to, mám za sebou teprve pár sezení ale cítím se víc odpočinutá, klidnější, vyrovnanější… ono to je hrozně propojené s podvědomím, takže se snažím pracovat i na něm a celkově se na sebe víc zaměřovat a dělat si sama na sebe čas ![]()
@BrnackaM píše:
@Eveyy @Nexxie Holky, vy budete asi testovat přede mnou, tak držím pěsti, ať máte konečně štěstí a najdete //. Já se snažím co nejvíc zaměstnat hlavu, abych na to furt nemyslela. Ale zvlášť večer před spaním přemýšlím, zdali se třeba už nekutálí vejcovodem nějaké oplodněné vajčkočlověk tomu mozku prostě neodkáže poručit, aby na to nemyslel.
Si myslím že i tohle zasévání myšlenek má co s tím dělat, že to není na škodu… čtu knížku ohledně práce s vědomím a podvědomím a tam tyhle metody používají k dosažení cílů… že si to jako člověk tak přivolá… tak snad ano
![]()
testovat mám za týden - 28.
@Nexxie tak to já zasévám velmi intenzivně
Ale jo, v životě se touto filozofií celkem řídím, tak to určitě vyjde i v tomto směru 🙏
@Nexxie To se mi líbí, tahle filozofie
@Eveyy Taky jsem intenzivní zasévač
(bože, to je hrozný slovo
)
Ahoj holky, tak se hlásím po uiu číslo 2. Minule jsem to asi prožívala víc, tentokrát bylo tolik věcí k řešení a stresu, že jsem fakt myslela, že ani nebudu moci uiu podstoupit. Nakonec to klaplo, mám to za sebou, spermio opět naprosto úžasné, tak mě doktorka namotivovala, že určitě bude pro nás dobré dál zkoušet uiu, že i u mě tentokrát ještě hezčí a vše správně načasované, folíky těsně před prasknutím, co cítím teda už od rána, samotné uiu opět v pohodě a po jsem si udělala radost a místo klasického nákupu v dmku, jsem koupila i krásné balení neutrálních dudlíku.., prý to pomáhá pro štěstí… Tak snad se zadaří 👶🏻.
Všem přeji hodně štěstí 🙌🏻 🍀 ❤️️
@Lucinta Ahoj, tak jak při iui? V pohodě?
Není to málo 2g myoinositolu? Hele ani mi nemluv, každé pondělí mám strach, že bude někdo v práci pozitivní nebo i já nedej bože (děláme si antigenní v práci) a nebudeme moct nikam, ani na to iui.. Tak mám dost strach.. A budeš mít nějakou podporu po inseminaci? Já začínám zítra s clostilem, tak snad to taky zvládnu v pohodě.. Naposled co jsem ho brala, tak mi nebylo moc dobře, mívala jsem někdy i teploty, zároveň zimnici a průjem, ale jak kterej cyklus no.. Teď potřebuju aby mi bylo dobře, když mi ještě zbývá čt a pá do práce.. Držím ti palce, hlavně ať jsi v pohodě
a ne aby tě napadlo tahat něco těžkého ![]()
@Pavouček1994
Ahojky 🤗, jooo, dobrý, samotné uiu v pohodě, jen trošku možná nepříjemné pocity oproti minulé uiu, ale nic hrozného. Jinak jsem měla chuť na prasárnu, tak jsme měli dneska na večeři burger a já tu po něm pěkně usínám u filmu 🙃. Přijde mi, že nakonec po tom všem stresíku, co uiu tentokrát předcházelo, to ze mě opadlo a spala bych.
Za chvilku se asi přemístím do postele, zítra musím do práce od rána, tak se mi vůbec nechce, už se těším na víkend 😁. Zase ale člověk v práci zaměstná hlavu a nemyslí na to. Snad to tentokrát rychle uteče a dobře dopadne.
A ani mi nemluv, my se také v práci 2× týdně testujeme a přesně jak říkáš, jsem ráda, že to mám za sebou a nikdo v práci nebyl pozit, abych musela zůstat v karanténě, z toho jsem měla taky trošku obavy. Teď jen přežít to čekání a doufat, že tentokrát to dobře dopadne 🙌🏻 🍀 ❤️️.
Myslím na Tebe, ať nemáš žádnou reakci po Clostíku a ať vyroste nějaký pěkný folík 🌺
@sarah1618 píše:
@Nexxie a můžu se zeptat, co je to za kniha?
Síla mysli, jak se naučit pracovat se svým vědomím a podvědomím - John Lehké ![]()
@Lucinta Tak když máte tak super spermiogram, tak to bych si pískala
určitě to vyjde
Hlavně ať je ti dobře
já se teď cpu furt jenom sladkým a samotnou mě to rozčiluje, od zítra už nic, šlus..
Dnes po první tabletce clostilu se cítím, že mi je víc horko a bolí mě trochu hlava, ale teplotu nemám, tak je to zatím dobrý.. O víkendu slavíme přítelovo narozky, tak snad mi nic nebude
Jinak folikuly mi rostou pěkné, i sliznici mi ted dr chválil, že jsem měla 8,5 a folikuly taky pěkné, jen už nevím velikosti.. Jsem zvědavá hodně co se ve mě teď bude dít, když beru clostyl a zároveň mám víc inositolu
A jinak ty asi máš směny jako dvanáctky v práci atd viď?
@Lucinta Děkuju za upřímný názor, já ten svůj nemám nikterak vyhraněný. Když ségra podstupovala ivf, říkala jsem si že mám štěstí, že mi syn vyšel přirozeně a na první pokus. Holt jsem se přepočítala a po osmi letech na miminko stále čekám. Genetiku nám v Gennetu konečně nabrali a cca začátkem června jdeme na konzultaci výsledků. Však jsem psala že tím nikoho nechci strašit ani odradit. Jsem v názoru někde na neutrální pozici. Však když vyčerpáme všech šest pokusů IUI, stejně na ivf půjdeme, protože i když riziko může být, miminko chci víc než abych řešila strach z možných následků a reakcí těla.
![]()
Tak jsem si ze zvědavosti udělala test, jestli mám v moči ještě pozůstatky Ovitrelle… Dva různé testy byly už oba negativní. Jsem 8 DPO… Těhotenské // bych ještě nečekala, testovat bych chtěla až teprve jestli mi vynechá ms. Takhle aspoň budu vědět, že když bude pak pozitivní, fakt to už nebude za injekce. Se synem jsem měla negativní test až do 10. dne zpoždění menstruace, takže je ještě čas.
Jsem teda ale pořád strašně unavená a pořád mě bolí hlava. ![]()
@Pavouček1994
Ahojky, no máme, ale včera když mi to všechno říkala doktorka, tak jsem ji na to odpověděla: „no vidíte, vše se zdá v pořádku a miminko pořád nikde, holt je to fakt mezi nebem a zemí“, tak doufám, že nám budou nakloněni. Mě po Clostíku bylo fakt hrozně, bolesti hlavy, mžitky, záblesky, tunelové vidění, pomalu migréna a poslední den užívání mi šla prasknout hlava a taky jsem půl dne prozvracela… Femara je pro mě vysvobození 🙌🏻. Mě je teď vedro skoro pořád, potím se, návaly horka, tak nějak si představuji přechod 😁 🙃… A ne ne, na směny už naštěstí nedělám roky, ani jako vrchní jsem nedělala a teď také ne, jen 8ky, ale teď kvůli těm skvělým vládním opatřením se v práci střídáme, abychom nebyly všechny spolu… No šaškárna 🙃 😁. Tak nám držím palce. Mě je tento měsíc opravdu super, akorát jsem se šla po práci s kamarádkou projít, no naše procházení je spíš běh 🤭 🤣, já vozila kočárek, tak si zvykám 😇, daly jsme si kávičku, vínečko, domů jsem se prošla trošku v náladičce, doma hned hupla na partnera, no zatím se mi daří na to nemyslet 😁 😇. Řekla jsem si, že tento měsíc si užiju, budu dělat co mám ráda a pokud k nám miminko chce, přijde i když budu sportovat, dám si občas kavičku, nebo 2dcl vínečka, navíc, mě fakt stačí sklenička 😇. Tak nám všem přeji hodně štěstí 🍀 🙌🏻 ❤️️
Příspěvek upraven 22.04.21 v 22:20
@Manasa
Ahojky, není vůbec za co. Já naprosto chápu, že když to člověka potká v rodině, tak z toho má obavy a potřebuje to s někým sdílet a právě i od toho tu jsme… jedna pro druhou 🤗 ❤️️.
Tak jsem se možná jen snažila uklidnit holky, aby nešílely, víš, ono obzvláště teď vlivem hormonů, jsme všechny přecitlivělé a máme strach téměř ze všeho… Ale přesně jak jsi psala, také to vidím stejně, pro miminko bych udělala cokoliv, určitě se ho nevzdám pro to, že je nějaké riziko zdravotních následků. Držím nám palce 🙌🏻 🍀 ❤️️