IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2240
28.4.21 15:21

@Nexxie
Jinak nám taky na nic nepřišli a snažíme se téměř 2 roky, tak uvidíme… Věřím, že se všechny brzy dočkáme 🙌🏻 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.4.21 17:02

@Lucinta není správná konstelace hvězd :nevim: věřím že to příjde až bude správný čas :srdce: jen někdy je to náročné… to víme všechny své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.4.21 22:25

Holky tak jsem po dalsim IUI, 7 dni po, ale zas mam takovy pocit ze to nevyjde
zkusim vydrzet s testovanim az do pristi stredy
test uz mam negativni takze zadna ovitrelee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
28.4.21 22:49

Je tu niekto komu sa po prvom IUI podarilo otehotnieť?? Taktiež ma to pravdepodobne čaká ďalší cyklus, ale všade čítam, že úspešnosť je malá 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.4.21 07:21

1. IUI neúspěšně :(

Dobré ráno holky. Tak já si na happend budu muset ještě pockat. MS přišla naprosto přesně 14 DPO, takže jedu na novo. Doufám, že budete úspěšnější a těším se na fotky vašich //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.4.21 07:41

@Stuha11 ano, nám se podařilo hned na poprvé po roce a půl marného snažení doma. Přítel naprosto skvělé spermio a u mě malinko problémy s ovulací, ale po práškách mi vždy narostly krásný folíci. Bohužel to u nás nedopadlo dobře a v 7tt byl potrat, takže teď čekám až budeme moc absolvovat druhý pokus. Takže nevěš hlavu nějaká naděje tam určitě je 🙂 budu držet palce ☺️️
@Eveyy tak to je mi líto :(. Určitě se zadaří příští pokus 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.4.21 17:38

Zdravím :-) :mavam: tak zítra naše devátá inseminace, po změně caru první.. Snad se podaří :srdce: :srdce: dr mi napsala pak brát utrogestan 0-0-2.. Měla jste některá taky? Přijde mi to hodně zvláštní dávkování, chci se ještě zeptat zítra jiného doktora ke kterému jdu na inseminaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
29.4.21 18:31

@Pavouček1994
Ahojky, tak hodně štěstí, přeji 🍀 ❤️️🙌🏻. Já jsem dnes už 8 dní po uiu. Celkem mi to teď utíká, ani nevím jak, tak jsem ráda. Já beru Utrogestan 2-0-2. Od gyn. lékařky jsem dřív měla dávkování 1-0-1. Ale určitě je dobré, že to máš na večer, alespoň se to pěkně vstřebá a nebudeš mít celé dopoledne „divný“ pocit dole :roll:. Tak ať Vám to tentokrát krásně klapne 🙌🏻 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
29.4.21 18:32

@Eveyy
To mě moc mrzí, budu držet palce ať to vyjde co nejdříve 🙌🏻 🍀 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
29.4.21 19:00

@Stuha11 nám se taky první IUI povedlo, ale pak to skončilo biochemkem :( @Eveyy To mě mrzí. Já jsem dnes 11DPO, zítra chci zkusit test, ale už dnes mě bolí podbříšek jako na MS a maličko jsem zašpinila, takže to spíš vidím na tu MS a možná se ani testování nedočkám. Tak třeba to klapne v květnu, no. My jsme měli tento cyklus snažení doma, tak bychom teď zase zkusili IUI.

Tak jsme v tom zase spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
30.4.21 07:47

@Lucinta no já nevím, mě se to dávkování nezdá, sice tomu nerozumím, nejsem doktor, ale minimálně budu ráda, když budu znát ještě jeden názor.. Člověk už se bojí po tom všem čemukoliv věřit.. I jsem se ptala, zda mohou ty spermie ještě nějak líp upravit normálně bez pojišťovny, že bychom si zaplatili a nic prý lepšího není. :?
jéé už osmý den, to to letí :-) a jak se cítíš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.21 07:49

@Pavouček1994 ahoj, mně tohle dávkování dala dr. Langerová v Gennetu a byla jsem spokojená, že se to vstřebalo přes noc, bylo to pohodlnější :)

• Citovat
  • Upravit
73
30.4.21 09:50

@Pavouček1994 měla jsem úplně stejné dávkování…za mě to bylo vyhovující…přes den jsem měla aspoň „klid“ 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
30.4.21 12:45

@Pavouček1994 mám vždy druhy den po IUI utrogestan, jako vy❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
30.4.21 13:58

Děvčátka, moc Vás všechny zdravím ❤️️. Chci se s Vámi podělit a dodat Vám optimismus. Včera mě večer začaly strašně bolet prsa, sundala jsem si podprsenku a říkala si, že mi snad prasknou, že ani nejsou moje. Poslední 3 dny mě pobolívá občas bříško a mám ho nafouklý opravdu jak těhotná. Když jsem teďka šla z práce, tak ode mě asi 2 metry přeletěl čáp 🕊️️, zvedl se z potůčku a popoletěl, celkem jsem se ho lekla…
No a přijdu domů a i když je kolik je, ale zase když jsou dneska ty čarodějnice, tak jsem si udělala test, už teď odpoledne, chtěla jsem zkusit zítra, nebo v neděli ráno. Včera a předevčírem jsem si ráno udělala test, 10./11. den od Ovetrille, abych věděla, jestli ho ještě mám a testy bílé. No a na tom dnešním teď před chvilinkou na mě hned vykukla slabounká čárka. Dnes jsem 10. den po uiu, a 12 dní od Ovetrille. Tak doufám, že když 2 dny po sobě byl každé ráno test sněhobílý a teď odpo na mě něco hnedka vykuklo, že bude čárečka sílit 🙌🏻 🍀 🕊️️❤️️.
Přikládám foto. První 2 bílé ze středy a čtvrtka a poslední s čárečkou před chvílí ❤️️🙌🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí