IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2352
12.5.21 06:39

@BrnackaM
Ahojky, asi ano, nějak si nemůžu vysvětlit, že by se nakonec po 2 dnech, co byl TT z ranní moči bílý, byla nakonec odpoledne tak krásně vidět čárka, ale je fakt, že si třeba ty hormony dělají, co chtějí. Za 2 dny byl už jen duch, za další 2 dny už téměř nic a za další 2 dny už jsem špínila… Tak možná se něco rýsovalo a třeba to příště bude se šťastným koncem. Nám se zatím se svatbou daří vše pěkně zajistit, tak doufám, že to bude i nadále pokračovat ve stejném duchu. Myšlenky teď upínám k vyrysování postavy do svatby a ke všemožnému zařizování… Tak snad půjde i lépe na to nemyslet 😇.
Přeji nám všem, ať to brzy vyjde a užíváme si všechny konečně krásná bříška a zdravé drobečky 🍀 🕊️️🙌🏻 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
12.5.21 20:14

Ahojte holky. Po delší odmlce se hlásím. Zítra mě čeká druhé IUI. Folikul ma 2,6 cm a dnes jsem píchla Ovitrelle. Tak snad to tentokrát klapne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
12.5.21 20:18
@BrnackaM píše:
@Stuha11 nám se taky první IUI povedlo, ale pak to skončilo biochemkem :( @Eveyy To mě mrzí. Já jsem dnes 11DPO, zítra chci zkusit test, ale už dnes mě bolí podbříšek jako na MS a maličko jsem zašpinila, takže to spíš vidím na tu MS a možná se ani testování nedočkám. Tak třeba to klapne v květnu, no. My jsme měli tento cyklus snažení doma, tak bychom teď zase zkusili IUI.Tak jsme v tom zase spolu.
@BrnackaM Dekuji za podporu :srdce: Zitra jdu na dalsi IUI, tak uvidime. Jak to nakonec dopadlo u tebe?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
12.5.21 23:26

@Eveyy jeee, tak to budeme zase kousek od sebe. Já jdu v pátek na utz, manžel byl včera na kontrolním SPG, tak uvidíme. Kdyžtak bychom šli na IUI asi v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.5.21 09:26
@BrnackaM píše:
@Eveyy jeee, tak to budeme zase kousek od sebe. Já jdu v pátek na utz, manžel byl včera na kontrolním SPG, tak uvidíme. Kdyžtak bychom šli na IUI asi v pondělí.

Aspoň tady na to čekání není člověk sám :D Tak tfuj tfuj, ať to tento cyklus klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
13.5.21 12:58

@Eveyy Díky moc. Co u tebe, jak šlo dnes IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.5.21 15:01
@BrnackaM píše:
@Eveyy Díky moc. Co u tebe, jak šlo dnes IUI?

Samotné IUI naprosto v pohodě, ani jsem to necítila. Pak jsem si 15 min poležela, popřáli mi hodně štěstí a hotovo. Teď aby těch 14 dní čekání bylo taky šup šup :zed: No 14 dní nedám, ale 12 musím. Minulý cyklus jsem 10. den měla ještě HCG z Ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.5.21 16:16

Ahojte, tak hlásím po dnešní krvi, že ani pokus číslo 2 nebyl úspěšný. Přeji všem na čekačce hodně štěstí a pozitivní testíky 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
13.5.21 22:46

@Eveyy já mívám mikro duchy ještě 12 dní po ovitrelle. Takže asi fakt radši počkám do termínu MS, protože to neustálý čučení na duchy mě asi jednou připraví o rozum. Už jsem ani nekupovala žádný další testy. Mám 2 papírkový, 2 plasťáky a jeden digi a to už musí stačit. Ale to říkám teď, uvidím až budu po IUI (pokud teda tento měsíc půjdeme, to se dozvím zítra).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
13.5.21 22:47

@Gamelka To mě mrzí. Půjdete do dalšího pokusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
14.5.21 08:20

@BrnackaM
Tento cyklus to necháme být a až přijde další normální MS tak jdeme na to. Říkali jsme si že chceme aspoň to jedno dítě, takže půjdeme ještě minimálně na 2 další IUI když se nezadaří dřív, v což samozřejmě doufáme. Tentokrát to na mě dolehlo o to víc, že byla MS taková všelijaká, tak jsem si dělala naděje že se třeba fakt zadařilo a ono prd. 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.5.21 09:40

Tak já se opět ani tento měsíc neprokoušu k IUI :,(…9DC mi lékař našel folikul 27mm, resp. řekl, že jde o cystu a že z toho zase nic nebude, IUI se nekoná. Byla jsem po stimulaci clostilbegytem…Minulý měsíc zase folikul vůbec nedorostl. Už jsem na vše docela nas…ná :cert:. Kdybych už aspoň mohla čekat na výsledky IUI, mě připadá že se snad nikdy nedočkám jen té samotné realizace…Měli jste někdo také složitou cestu se k IUI vůbec dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
16.5.21 13:06

Ahojky jsem po třetí IUI 11 den, vše bylo naprosto vporadku, co bylo teď jiné druhy den po IUI mě začaly bolet prsa jinak nic, jsem zvědavá jak dopadnu tentokrat, už jsem tím vším popravdě vycerpana:c :,( ry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.21 16:40

Krásnou neděli všem přeji a jdu se s Vámi podělit o naši zkušenost. Předem se omlouvám za anonym, je to kvůli rodině.. Nechceme, aby to někdo věděl… Další otázky typu,, tak co, jak to jde? Už se něco děje nebo už jste v očekávání ´´ bych už opravdu nezvládla.. S manželem se snažíme 2.roky.. Musela jsem změnit Dr. a ne jednou.. První semnou nic nedělal, pořád čekal nevíme na co… Druhý do nás ládoval jen vitaminy a udělal mi tedy hormon. profil, ale v dny, kdy se dělat nemá, tudíž vše k ničemu.. No a ten 3.tí? Udělal hormon. profil, dal mi clostilbegyt a opět nás ládoval vitaminy a pořád čekal.. Slíbil mi, že když do května nic, pošle mě na průchodnost vaječníků popř. inseminaci a že mi kdyžtak ještě zkusí píchnout injekci.. Nic z toho se nedělo…A odcházela jsem s brekem, protože řekl, že mám přijít za 2-3měsíce, že počkláme… To jsem se s ním málem pohádala, že čekám 2.roky… Už jsem to nevydržela… Domluvila jsem se s manželem, co když se objednáme do centra bez Dr…Souhlasil, tak jsem nás tam objednala..To čekání bylo nekonečné, nevěděli jsme, co nás čeká atd…Teď jsme šťastní, že jsme ten krok udělali.. Protože se nás tam ujala super paní doktorka, vše nám vysvětlila co a jak a poslala nás na odběry.. 2.6. si jdeme pro výsledky a už se dozvíme, co bude následovat… Dle paní Dr. zkusíme IUI… Tak se moc těšíme, že se to konečně někam posunulo a snad se brzy dočkáme uzlíčku štěstí :srdce: Takže kdo jste na tom podobně a rozhodujete se, zda ten krok udělat, nečekejte a jděte do toho.. Strašně moc se Vám uleví… Alespoň my to tak měli.. Neskutečná úleva :srdce: Hlavně v hlavě jsem úplně přepla… Mějte se hezky, přeji hezký zbytek neděle.. P. S. Děkuji moc, kdo jste dočetli až nakonec :mavam:

• Citovat
  • Upravit
396
16.5.21 18:19

Já se takhle nervla v lednu :potlesk: vse už teď bude dobre máme za sebou 3 IUI a genetiku, hormonální profil :hug: drziˇ palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí