Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinta tak to vypadá slibně
, u mě bohužel ani 3. IUI nevyšlo, teď čekáme co dál… Nejspíš ještě genetiku a imuno rozšířené a pak IVF, ale to až v červnu po svatbě ![]()
@Eveyy
To mě moc mrzí, hlavu vzhůru, další pokus určitě vyjde
❤️️
@Lucinta
Ty bláho, to vypadá slibně! Držím všechny palce co mám ať čárky sílí ![]()
@Elkapelka
Doufám a věřím, že konečně po těch bezmála 2 letech by to mohlo vyjít 🍀 🙌🏻 🕊️️. Byl by to krásný dáreček k partnerovo 35 narozeninám ❤️️
@Lucinta Ahoj, tak to vypadá nadějně, ještě takhle brzy, držím moc palečky!!! :smiling_face_with3_hearts: Já jsem dnes 9 dpo, po 4. pokusu, dneska mě začalo pobolívat bříško, jinak žádné příznaky, tak uvidíme. 🌼 Naštěstí se mi konečně podařilo na to teď moc nemyslet, zkusím i vydržet s testem až do příští středy, kdy mám správně testovat (nebo alespoň do pondělí 😁). Asi mi i pomohlo, že jsem se už s dr. domluvila, že pokud to ani teď nevyjde, tak půjdu ještě na 5. pokus a už rovnou sepíšeme protokol na IVF. Kdyby ani 5. nevyšel, tak bych tam nemusela a začala rovnou stimulovat. Věřím, že to ale nebude potřeba 💪 Vybrali jsme jiného dárce, tak nám to vlilo novou naději do žil. 😊 Utrogestan mi dr. vyměnila za Crinone gel, jak mi bylo minule špatně, ale prý je hodně málo pravděpodobné, že by to způsoboval Utro. Takže tento cyklus samé novinky! ✨
@InTyMně
Jeee, tak to jsme jen kousíček od sebe 😇. Já bych měla první test dělat v úterý/středu a pak až vynechá ms, co je právě na partnerovo narozeniny, ale to už je pár dnů po ms. Proto jsem z toho taková vykulená, že mi test vůbec něco ukazuje… Snad si se mnou nezahrává Ovetrille, že by se po 2 dnech zase ukázal 🙈. Chci zkusit ještě v neděli, nebo pondělí a pak doufám už budu jen sledovat, jak se čárečka vybarvuje a sílí, jako naše miminko 🍀 ❤️️🙌🏻 🕊️️. Tak moc držím palce i Tobě 🌺. Btw, tento cyklus jsem brala tak nějak úplně jinak. Užívám si, nějak se neomezuji, nemám čas na to myslet, ale spíš tak ze zvědavosti jsem chtěla vědět, jak dlouho se mi drží Ovetrille v těle, tak jsem to zkusila a viděla, že nic od toho 10. dne, kdy mě napadlo to zkusit a dneska jsem to tak nějak zkusila spíš ze zvědavosti, kvůli čápovi, divnému snu, prsům, co mi jdou prasknout a tak vůbec…
Holky, držím nám všem moc palce 🙌🏻 🕊️️🍀 ❤️️
@Lucinta to vypadá, že se na tebe konečně usmálo štěstí 🍀 moc moc držím palce, aby to vyšlo 🙏 ☺️️
@SM93
Kéž by to tak skutečně bylo 🙌🏻. Mockrát děkuji 🍀 ❤️️🕊️️. Také držím palečky
@Anonymní píše:
@Pavouček1994 ahoj, mně tohle dávkování dala dr. Langerová v Gennetu a byla jsem spokojená, že se to vstřebalo přes noc, bylo to pohodlnější
Zdravím, musím se pochlubit. Přítel měl po dlouhé době spermiogram a měl výborné výsledky, něco měl i 3× víc než má být v pořádku, takže toho měl všeho tolik a tak výborné až mě to dojalo, mohl by být klidně dárcem.. Říkal mi to tam doktor a dvě sestry a já se málem rozbrečela a říkám, že to není možné, že se určitě spletli, že to nemůže být jeho a prý je.. Totálně mě dostali
Pak proběhla inseminace tady s těma borcema a za 14 dní se uvidí, to jsem fakt zvědavá, kéž by to vyšlo, včera večer jsme měli ještě sex a dnes ještě dáme znovu..
od zítra utrogestan 0-0-2 a godasal jednu po jídle. Acylpyrin složka je jen takové doporučení, jen možnost, že prý mam v imunologii něco, co dokáží zjišťovat teprve od loňského února, dříve neměli žádnou takovou metodu a nemohli zjišťovat, tak prý ten acylpyrin může pomoci a budu ho brát jen do případného příchodu ms.. Když by se povedlo, tak ho budu brát až do třetího měsíce. Moc doufám, že to teď už konečně vyjde, dost mě bolí ještě pořád břicho, možná ještě neproběhla ovulace, včera jsem dostala v 9 ráno ovitrelle. Ovulační hlen tenhle cyklus nemám žádný, i když jsem poctivě brala pupalku i užívala čaje, ale čert to vem, prý to není tak rozhodující
Snad už konečně po těch 6 letech
![]()
@Lucinta Ahoj, tak jak to u tebe vypadá? 😊
Já dnes 12dpo a přišla nečekaně ms, test jsem stihla ještě ráno a byl sněhobílý 😔 Takže ani 4. pokus a nový dárce nebyl úspěšný.. Přemýšlím, zda si nenechat udělat nějaká vyšetření, alespoň tu imunologii, doktorka o ničem nemluvila a to už mi má příště psát protokol na IVF, takže to asi nepatří ke standardu.. Myslím, že mám jen hormonální profil..
@InTyMně
Ahojky, to mě moc mrzí, určitě bych se ptala po dalších vyšetřeních a nenechala se odbít… Budu moc držet palce, ať se brzy dočkáte 🍀 ❤️️.
U mě si tentokrát zajímavým způsobem pohrál asi skutečně Ovetrille 😔..
Ten 12. den a tudíž poslední den, co uvádí v letáčku, že ještě může ovlivnit TT, asi testík ještě nějak skutečně začaroval, protože dnes je to 14./15. den od injekce a na testu jen nějaký slabounký náznak, to v pátek proti tomu byla jasná čárka, tak mám trošku strach, jestli to stále není Ovitrelle 🙃, po mé zkušenosti, že se i po 2 bílých testech ještě ukáže 😔.
Správně bych měla testovat nejdříve 14 dní po uiu, to je ve středu/čtvrtek a dle doporučení doktorky až toho 12.5., což je případně 3/4 dny po vynechání menstruace. Tak uvidíme.
Neztrácím naději a každý den se za miminko modlím a prosím, aby to dobře dopadlo, ale když nedopadlo, tak nás bude čekat další pokus…
Navíc jsem byla teď v sobotu oficiálně požádána o ruku, tak budou jiné starosti a třeba si nadělime svatební dar, když ne dáreček k partnerovo narozeninám 🙌🏻 🍀 ❤️️.
@Lucinta to je krásný, gratuluji
já jsem celkem ráda, že to nakonec ani nevyšlo, protože teď mám stresy před svatbou jak to bude a tak, už nás to čeká za měsíc a den. Děsně to letí. Zasnoubili jsme se na vánoce 2019 a už se blíží svatba ![]()
Každopádně neztrácej naději, ještě máš šanci, že to teď vyšlo ![]()
@InTyMně to mě moc mrzí, že to nedopadlo 🥺 určitě si vyžádej od doktorky další testy, třeba se dozvíš víc ![]()