IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
277
23.4.21 06:19

Ja jsem dnes 13 DPO, test negativní, cítím se klasicky jako před menstruací, jen mi to prý ještě může blokovat progesteron co sem brala.. :( jen sem teda čekala že budu nějak hodně smutná a budu plakat a ono nic. Takže jsem hodně zmatená z toho jak reaguji 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
23.4.21 07:38

@Pavouček1994
Jo jinak ses ptala na to dávkování inositolu, 1-2g jsou doporučená denní dávka pro dospělého člověka. Myslím si, že pro ženu, která se snaží otěhotnět a bere k tomu nějaké hormony na stimulaci, je určitě dostačující množství ty 2g. Navíc pozor při PCOS, inositol může u takové ženy vyvolávat cysty, nebo i hyperstim. syndrom, tak ať si vysokými dávkami neublížíš.
A po uiu mám nasazený od 14DC, co bylo den po Utrogestan 2-0-2, jako minule. Tak uvidíme 😇. Děj se vůle boží ❤️️🍀 🙌🏻.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
23.4.21 10:07

@Moniiiska13
Ahojky, ještě bych neházela flintu do žita :wink:. Udělala bych test tehdy, kdy Ti řekla doktorka. Ona zná tvůj cyklus, ví jak to u Tebe vypadá a kdy asi by mohl být test u Tebe konkrétně pozit. Zkus pokud menstruace nedorazí ještě testnout :wink:. Naděje umírá poslední 🙌🏻.
Já si mám tentokrát dělat testík přesně v den partnerových 35 narozenin… Jak se mi posunul a zkrátil cyklus, tak to takto krásně vyšlo.
Tajně doufám a věřím, že se všechno děje z nějakého důvodu a že by to díky všem těm okolnostem, které k tomu vedly, že to takto krásně vyšlo, mohl být vytoužený „dáreček“ pro nás pro oba 🍀 🙌🏻 ❤️️.
Pro všechny případy mám tedy pro něj i pro sebe koupená nová horská kola a novou cyklistickou výbavu, co považuji v tuto dobu pomalu za prodělaný porod 😁 🙃.
Snad k tomu přibude i to naše vytoužené štěstí 🙌🏻 👶🏻 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.4.21 19:45

Tak co holky, jak jste na tom? Mě od včera bolí prsa… Do MS ještě týden… Ve středu bych měla testovat, ale asi to nevydržím :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.21 05:35

Miminko

Zdravím ženy, je mi 42 let o miminko jsme se snažili 3 roky. Byla jsem na třech klinikach. Inseminace 2 krát. 1 krát Ivf. Nic se nepovedlo partner měl spstne spermie. Po roce léčby partnera byli spermie v pořádku, ale už jsem vůbec nevěřila že by se to povedlo, až v březnu jsem skusila ovulační testy. A zázrak povedlo se mi to. Po to všem čím jsme prošli, brala jsem do toho ještě silné léky na uklidnění na spaní, nyní jsem 5 týden skoro tak vám chci jen říci ať to nevzdavate mě řekli že normální cestou neotehotnim kvůli věku,,, nyní vím že to není pravda. Držím palce všem ženám které touží po miminku

• Citovat
  • Upravit
277
26.4.21 06:21

Ahoj, tak u mě nic, ve středu poslední progesteronový čípek, v pátek termín MS, která se dostavila až v neděli, ale ve stejné intenzitě jako mívám 3. den cyklu. Dneska mam volat do CARu, tak úplně nevím co jim říct. Začíná cyklus fakt až krvácením? Nemoh mi začít normálně v pátek, s tím že by mi progesteron zablokoval krvácení? Přece jen kdybych šla na kontrolu o 2 dny později, může být už pozdě, co sem vypozorovala tak se tu hraje o dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
26.4.21 16:52

Ahoj vespolek, tak dnes se hlásím po
2. IUI. Opět bezpolestné, i když dneska aspoň vím, že tam doktor něco kunil 😄 byl dnes samý humor, žádný stres, i jsme se zasmáli, tak snad brzy uvidíme ty // a malou píďalku 😊 🙏 všem na čekané hodně štěstí, dobré nálady a ať čekání rychle utíká 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
26.4.21 18:35

@Moniiiska13
ahojky, tak přeji hodně sil do dalšího kolečka. No mě Dr. říkala, že prvním dnem cyklu se vždy počítá až den, kdy celý den krvácíš jasnou krví, žádné špínění, atd… Přiznám se, že jsem to dříve počítala špatně :roll:. Tak bych počítala krvácení jako první den, nebo se na to zeptej, jak budeš volat do Caru, ať máš jistotu. Já taky poslední 2 dny braní Utroše špínila, respektive měla jsem takové růžové špinění, no a třetí den jsem to dostala, hned od rána krvácela, takže jsem si už ani Utrogestan nedávala a počítala to za první den. Když jsem byla na kontrole 11. DC, tak měly folíci +- okolo 19-20mm, ještě ten večer jsem píchla Ovetrille a za 2 dny jsem šla na uiu. Budu držet palce, ať je další cyklus úspěšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
26.4.21 18:39

@Gamelka
Tak vítej na čekačce spolu s námi :-). Já jsem dnes už 5 dní od uiu a můžu říct, že tento cyklus to tak nějak ani nestíhám vnímat a pozorovat, dost práce, pořád člověk někde je, něco kutí a zatím se mi daří na to nemyslet a nepozorovat se. I když zaznamenala jsem poslední dny po Utroši něco jako ranní nevolnosti a to ho zavádím 🙃…
Návaly horka a noční pocení mám stále jako minulý cyklus, akorát tentokrát tak nějak na únavu nemám čas, protože musím fungovat :lol:. Tak jsem zvědavá… Snad je to tedy lepší cesta a bude mít zdárný konec… Moc nám to všem přeji :srdce: 🍀 🙌🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
26.4.21 18:50

@Nexxie
Ahojky, já teprve 5 dní po uiu 🙌🏻. No zatím nějak nemám ani čas vnímat, pozorovat a přemýšlet :lol:, protože se tento cyklus tak nějak pomalu nezastavím. Samozřejmě, že klasika po Utrogestanu mě občas někde v podbřišku dloubne, píchne, atd, ale beru to jako normál při hormonech a samozřejmě jako minulý měsíc, tak i tento se neobejde od návalů horka a nočního pocení a novinka je takový jakýsi pocit nevolnosti, spíš ráno, ale vnímám to i občas přes den, ale takto brzy je mi jasné, že tedy Utrogestan super účinkuje 🤭 🙃.
Tak doufám, že nám sem za pár dní dáš krásnou motivační fotečku //. Moc nám všem držím všechny palce co mám 🙌🏻 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
26.4.21 19:26

@Lucinta
Tak to je dobře, že není čas přemýšlet, aspoň to člověka nestresuje. Já se stejně divím, že jsem nedostala žádnou stimulaci před ani po IUI, dostala jsem vždycky jen ovitrelle a jinak nic :nevim: ne že bych do sebe chtěla cpát chemii, jen mě to zarazilo, že tu všechny píšete o čípcích apod. :think: tak snad to není třeba. To by bylo aby to nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
26.4.21 20:22

@Nexxie Já jsem dnes 8DPO, zkoušela jsem už test, abych věděla, zdali mám ještě v těle ovitrelle nebo ne. Něco málo na tom testu ještě bylo, tak teď uvidím, co přinesou další dny. Jinak jsem s Dr. domluvená, že pokud se začne na testech něco objevovat, tak mám přijít hned na krev. Mám za sebou už 2× biochemko, tak pokud by se to stalo znovu, ať to mám potvrzené i z krve. Takže já testovat musím :mrgreen: Modlím se, aby se to udrželo (pokud tam teda něco je). Jinak mě dnes také začala pobolívat prsa a asi 2× mi bylo lehce špatně. A k tomu - můj snad nejvíc klasický příznak - hlad. Jsem od rána do večera hrozně hladová. Uvidíme, jak to celé dopadne. Držím pěsti, ať najdeš ve středu //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.4.21 21:36

@Gamelka Ahoj, můžeš být v klidu, nejsi jediná. Do Gennetu chodíme od prosince, to mě stimulovali Clostilbegytem a pak že bude IUI. Když jsem přišla 12 DC na folikulometrii, byla tam jiná doktorka a divila se, že máme jít na IUI, které ale přes svátky nikdo neudělá. Takže mi dala Ovitrelle a naplánovala styk. Byla jsem z toho docela rozhozená… Plánovaný styk provozujeme vlastně každou ovulaci a bez výsledku. Pak jsem měla 14 DPO pozitivní test a odpoledne to dostala. Byl to normálně silný menzes na 4 dny a k mému překvapení za týden znovu. Hned po skončení krvácení ovulace, pozitivní ovulační test a mé typické ovulační bolesti. Za další týden 5 denní špinění… To všechno během ledna. V únoru měsíčky pro změnu žádné. Tak jsem byla nějaká zklamaná a naštvaná, že až na přímluvu přítele jsme se objednali na 12DC na 12.4. To mi doktorka našla folikul 17 mm, dala Ovitrelle, který jsem ten den v devět večer píchala. V noci na středu bolesti vaječníku a ráno už žádné. Odpoledne ve 3 provedeno IUI a od té doby čekám. Žádná stimulace předtím ani potom. Když jsem se ptala na Utroš, jen poznamenala že je zbytečný, že ho dostávají ženský, který běžně před menstruací špiní. Otázkou je, kde přišla k tomu, že já před MS nešpiním, když mě viděla poprvé… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.4.21 21:45

Celou dobu čekání, i když jsem se snažila nepzorovat, mi bylo na blití… Většinou odpoledne a večer. Začínám být nafouklá a dneska ukázková depka totálně ze všeho… Pro mě typický PMS. Chtěla jsem vědět, jestli mám Ovitrelle ještě v moči a od 8 DPO sněhobílo. :roll: Každopádně nevím no, jestli je šance, v prosinci mi naměřili vysokou hladinu FSH 17, 7. Je mi 37 a bojím se předčasného přechodu. Pro případ, že to dostanu, koupila jsem gynex a Nosifol, přítel Repromen a zkusíme se nějak doplňkovat. Jinak sliznice mi vždycky vyroste hezká, problémem můžou být ještě moje protilátky proti spermatu… :? Holky moc nám všem přeji co nejkratší cestu k miminku :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.4.21 06:08

@Manasa
No to sis užila 😳 u nás jsou to právě protilátky. Vyšel mi blbě pct test, kdy ze 75% skvělých spermií u mě do druhého dne nepřežije ani 5%, tudíž se prostě ani nedostanou do dělohy. Každopádně moc děkuji za uklidnění a moc ti přeju ať tam ty // nakonec najdeš 🙏 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí