Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju moc holky,
… Chci se vás ještě zeptat, doktorka Vykysalá v Gennetu v Praze mi říkala že už není 6 pokusů IUI na rok hrazených pojišťovnou, ale 6 na celý život… Říkali to i vám? ![]()
@Lucinta jsi tak zlsta
my máme dělat test v utery
a rikali jsme, pokud nevyjde jdeme D třetice, pak už Ivf 😭
Ahoj holky, mně bylo v Gennetu řečeno, že od února 2021 je opravdu pouze 6 pokusů IUI za život hrazených pojišťovnou. Veškeré pokusy předtím se neřeší, počítá se to od toho února. My tedy stihli ještě 1 IUI v lednu, takže máme v podstatě o jeden pokus navíc..
@Loreve
Budu moc držet palce, ať v úterý najdeš krásné // 🙌🏻 🍀 ❤️️. Já jdu zítra na folikulometrii a doufám, že tam bude nějaký pěkný folík, nebo folíci, ať můžeme taky směle na 2.uiu. Taky to tak máme v plánu, že kdyžtak 3× uiu a potom asi rovnou ivf. Nemládneme a na to vytoužené miminko čekáme už téměř 2 roky, tak už to člověk holt nechce „natahovat“. Držím nám všem moc palce 🍀 🌺
My si dame IUI jen 2×, pak ivf.. S dárcovskýma spermiema nás pokus stojí 7000.. No ale třeba to nebude třeba, uvidíme jestli to o víkendu dostanu ![]()
Ahoj holky, tak já dnes na folikulometrii 2 dominantní folíky, každý vaječník 1. Tak Femara krásně zafungovala také 🙌🏻. Oba okolo 20mm, sliznice pěkná, dnes píchám Ovetrille a ve středu 2.uiu. Byl to dnes celkem stresík… Doktorka měla skluz, takže jsem kontrolu tak tak stihla, teď už jsem na cestě do Brna, kam jsme museli jet na 19tou 🙃 a s tou středou taky jobovka. Zrovna to vyšlo, že musíme do práce, já měla jít na odpoledne, protože 1 kolegyně ma zubaře, druhá zápis s dcerkou a tak to pomalu vypadalo, že ani nebudu moci jít na uiu. Nakonec se to podařilo vyřešit a ve středu frčíme na to 🙌🏻 🍀 ❤️️.
@Lucinta
Tak to vypadá parádně 👍 Já jdu ve středu na folikulometrii tak doufám že to bude vypadat tak krásně jako u tebe 😊 budu ti opět držet palce i na nohou aby to všechno klaplo jak má a byly //🍀 ❤️️🙏
Zdravím všechny čekatelky. Ja jsem dnes 5 dní po sve první IUI. Snažíme se dlouhých 4,5 roku a i když jsme oba s manželem zdraví (dle všemožných testů), tak se na nás štěstí dosud neusmálo. 3-9 den jsem brala clostik. 13. den utz a 1 dominantni filikul (14,5 mm, sliznice 7cm), 15. den ovitrelle a 16. DC IUI. Držím nam všem palce ![]()
@Gamelka
Děkujiiii, jsi zlatíčko. Tak ve středu si vzpomenu i já na Tebe ❤️️🙌🏻 🍀. Holky, tak moc bych si přála pro nás všechny, aby tento měsíc byl úspěšný. Tak miminkům zdar 🍀 👶🏻 🙌🏻.
@Lucinta @Gamelka holky držím Vám moc palce, aby se tento měsíc zadařilo ☺️️ a ať Vám to čekání na výsledek uteče co nejrychleji 🙂
@SM93
Mooooooooc děkuji, jsi zlatá 🌺. Už bych chtěla mít uiu za sebou a pak aby uteklo rovnou těch 14 dní 🤭 😁. Myslím si, že na tom všem je nejhorší právě to čekání. Člověk by to nejraději věděl hned 😇. Tak nám všem držím palce 🍀 ❤️️🙌🏻
@Eveyy
Držím moc palečky a ať Ti uteče čekání co nejrychleji a najdeš vysněné //🍀 ❤️️🙌🏻
@Lucinta děkuji moc
Už by to chtělo. Nemládnu a po ničem jiném tolik netoužím. Všechno ostatní, co je důležité, mám. Myslím, že to tady máme všechny nastavené stejně, tak snad se brzy dočkáme
![]()
Ahoj holky, tak já jsem zase na čekačce - dneska 2DPO. Bude to dlouhé ![]()
Ahojky holky, tak my máme zítra týden po třetím IUI, testovat bych měla příští středu, věřím že do třetice to vyjde
a že to vyjde nám všem
zatím nepozoruju žádné změny, ale taky se tak nepozoruju jelikož toho mám v práci nad hlavu…
no k tomu jsem přidala akupunkturu a fyzio
tak snad to bude k něčemu ![]()