IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
10.4.21 14:42

@Lucinta
@SM93
Ahoj holky, tak ani nám se nezadařilo, MS přišla o den dřív, abych si jako náhodou nemyslela, že to bude jen tak 🙄 takže nám všem přeji hodně štěstí a psychických sil do dalšího pokusu 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
10.4.21 14:55

@Moniiiska13
To je dobrý režim 😁 :wink:. Já jsem byla asi zbytečně moc opatrná. Trošku jsem i omezila cvičení a sport. Teď to u druhého pokusu určitě nemám v plánu 😇. Každý den jdu na dlouhou procházku s pejskem, nebo víkend výlety. Teď už se bude dát i na kolo, tak se těším. Určitě bych nedělala nic, kde se skáče, jsou velké otřesy, atd. Ale jinak, procházky, i lehký jogging, pokud u toho vyloženě neskáčeš jako klokan a nesprintuješ do schodů, ze schodů, tak je to taky v pohodě. Jinak jasný, já alkoholu neholduju ani normálně, takže to jako extra omezení nevidím, no a přestala jsem už před časem pít kafe. Toť vše. Ono, co se má udržet a vydržet, tak vydrží 🍀 🙌🏻 ❤️️. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
10.4.21 15:01

@SM93
Přesně jak říkáš, je to na palici, ale musíme jít dál se stejným optimismem jako předtím… Děkuji Ti za přání, taky bych byla moc ráda, kdyby ivf nebylo potřeba, trošku z toho hormonálního koktejlu mám strach… Upřímně mi stačí tenhle shake při uiu :roll:. Tak nám všem držím všechny palce, které mám 🙌🏻 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
10.4.21 15:11

@InTyMně
Ahojky, děkuji za podporu, už je to určitě lepší, než ve čtvrtek večer, to bylo slzavé údolí… Věřila jsem, že je větší šance, když jsou 3 foliky a partner má super spermio, no a stejně nic. Ale jak říkáš, musíme dál a věřit 🍀 🙌🏻. No nám požádali 3.března a vlastně teď ve čtvrtek bylo schváleno, ale byly Velikonoce, možná by to bez svátků bylo i dříve, tak asi ten měsíc. Doktorka nám říkala, že někdy i 2. Ono to po schválení platí půl roku, tak nemusíš hned využít. Teď bych ještě chtěla ty 2 cykly uiu, takže pořád budeme mít víc jak 4 měsíce platné schválení ivf. Snad nebude potřeba 🙌🏻. Tak nám přeji štěstí 🍀 ❤️️👶🏻.

Příspěvek upraven 10.04.21 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
10.4.21 15:17

@Gamelka
Jejda, to mě mrzí 😔. Ale neboj, to správné miminko přijde v ten správný čas a bude se držet jako klíště ❤️️. Tak vzhůru do dalšího kola 🌺. Moc bych nám všem přála, ať je to další kolo pro nás úspěšné 🙌🏻 🍀 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
10.4.21 15:25

@Loreve
Tak holky tu některé psaly, že je to bolelo, já o tom třeba pomalu nevěděla, ale uvidím, jaká bude druhá, asi to pokaždé „nesedne“. Moc držím palce, aby to klaplo 🍀 ❤️️🙌🏻.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.4.21 17:51

@Lucinta
To chápu, já jsem špatná pořád, tentokrát mě to sebralo už fakt hodně.. Tak snad se zase nakopneme, abychom do toho šly obě s pozitivní energií! 🙏 💪Já nemám problém žádný a spermie mám dárcovské, takže mě to také mrzí a pořád přemýšlím nad tím, proč to ještě nevyšlo.. 🌼
Moc děkuju, to je super, že je to až na půl roku, to jsme taky mohli zažádat dřív.. Já půjdu teď na 4. pokus a nechám si tedy podat žádost a uvidíme, kdy jí schválí, pokud by se to nepovedlo a ještě by nebylo schváleno, tak zkusím ještě 5. pokus a pak už IVF..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
10.4.21 18:39

Femara/Letrozol místo Clostylu

Holky prosím Vás, kdo máte místo Clostylu Femaru, neno teď teda místo Femary Letrozol? Já včera volala s koordinátorkou, i doktorkou, obě mi řekly, že užívání stejně jako u Clostylu, 3.-7.den, ale když jste měly dávkování 1-0-1, berete tak i Femaru/Letrozol? Protože v příbalovém letáku je 1 tbl denně, kdežto u Clostylbegytu bylo napsáno, že pokud není reakce na 1tbl, že můžou být 2 denně 🤔 🙃. Tak jsem z toho taková trošku nesvá, že teda nevím jak užívat a zítra už si musím zobnout :lol:, bohužel mi přišel erecept a bez rozpisu dávkování :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
10.4.21 18:54

@InTyMně
Neboj, nakopneme 🌺.
Jsme přece silný holky/ženský, my to zvládneme vždycky všechno ❤️️🙌🏻.
Proto je to na tom světě už tak zařízeno, že tohle trápení a kolotoč okolo miminka, ať už trampoty okolo jeho vzniku, nebo to, že ho nosíme pod srdíčkem právě my, samotné čekání na něj, porod a pak už celoživotní starosti a strachování, to všechno je hlavně na nás, maminkách, chlapi, tatínci, tak ti by nám z toho asi pomřeli a bylo by po plození raz dva 🤭 😁.
Určitě si zažádejte, ať materiál klid, využít se to nemusí, vždy se může zrušit, když se zadaří uiu, ale jsou to taková zadní vrátka. Držím nám palce, ať ta vrátka nepotřebujeme, ani jedna z nás 🙌🏻 🍀 ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.4.21 19:42

@Gamelka tak to je mi líto :( tak přeji hodně štěstí do příštího pokusu…už se určitě zadaří ;) je to tak smutný, když člověk vidí, kolik lidí má problém počít miminko :,( musíme být, ale silné a doufat, i když mě už optimismus celkem dochází.
@Lucinta to máš pravdu…ty hormony to je kolikrát síla, co to se mnou dělá…vždycky si říkám chudák přítel, když tyhle moje nálady a všechno kolem musí zažívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.4.21 19:58

@SM93
Když jsme byli s manželem prvně na ultrazvuku kvůli velikosti foliků tak jsme byli úplně vyvalení kolik lidí má s otěhotněním problémy a musí využít car a to je jen jeden z mála :nevim: já věřím, že se nakonec všechny dočkáme té nejlepší a nejkrásnější odměny ❤️️🍀 my to zvládnem ženy 💪 :wink: 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.4.21 20:55

@Lucinta ahojky na prvním IUI mi lékařka řekla ze mám trosku zahlou dělohu, zákrok dělala opatrne. Teď zákrok dělala moje paní doktorka zahla nezahla proste to tam zatlacila. My u obou vporadku spermiogram a vše, tak ze čekáme co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.4.21 20:57

@Lucinta mě Femaru snížili na 0-0-1 predtim jsem brala 1-0-1 a 10 den jsem měla už tři folikuly o 24 mm IUI jsme podstoupili a nic teď po snížení 10 den jeden folikul 18,8 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
10.4.21 21:33

@Loreve
Tak moc držím palce 🙌🏻 🍀 ❤️️. No já mám prý vše v pořádku, alespoň podle kontrol sona, krve…
Jinak už od 17ti PCOS, vloni dlouhé anovulační cykly, to se zlepšilo, posledního půl roku, možná už déle, mám cykly 32-35 dní, jen ovu si občas chodila až 20, 21 DC, no a s Clostylbegytem a Ovetrille to bylo předpisově uiu 14 DC a ovu nejspíš 15, 16 dle sona v den uiu.

A moc děkuji, za info ohledně Femary 🤗 🌺. No jestli to dobře chápu, ten náš páteční hovor, tak mám užívat stejně jako jsem teď brala Clostík, tak zítra vezmu 1-0-1 a v pondělí si pro jistotu zavolám, abych si ověřila… Teď už jsem docela ráda, že jsem zítra 3DC, že začnu brát Femaru a za pár dní kontrola foliků a 2. Uiu… 🍀 🙌🏻 A zase budeme blíž šanci na miminko ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.4.21 21:46

@Lucinta vem 1-0-1 určitě ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie