Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím Vás, dnes bych měla být už 9 dpo, test je už čistý, tak je konečně prostor pro těhotenskou druhou čárku
Tak budu hlídat a uvidí se
začínají mě dost bolet prsa a víc cítím podbříšek na pravé straně, ale může to být samozřejmě i hlavou, která si přeje být konečně matkou..
Hezkou neděli všem ![]()
Tak včera sem první IUI přežila, trochu mě to po aplikaci bolelo, spíše takový tlak v podbříšku. Dostala sem progesteronové čípky, ty si mám zavádět od pondělí. Jinak testovat nemám, mám cyklus 26-28, tak mám počkat těch cca 14 dní a testovat až při zpoždění
a co vy? Jak jste na tom? ![]()
@KP91
Ahojky, moc Ti děkuji za info 🌺. Prosím Tě, a měla jsi před Femarou Clostyl? A takové dávkování Ti dala lékařka hned, nebo Ti ji navýšili až třeba další měsíc? A jak jsi na Femaru reagovala? Respektive jak Ti po ní rostly folíky a sliznice?
Mě po Clostíku sice vyrostly 3 foliky, ale poslední 2 dny užívání mi po něm bylo strašně 🙃 a navíc mi snižoval sliznici, tak proto mi ho doktorka vyměnila za Femaru/Letrozol…
@Pavouček1994
Tak držím palce, ať se brzy objeví // na testíku 🍀 🙌🏻 ❤️️
@Lucinta Kéž by
četla jsem, že to u tebe nedopadlo dobře..
to je mě hrozně líto
budeš si volat o další termín?
@Pavouček1994
Ahojky, jsi hodná. Celkem jsem se s tím tentokrát srovnala rychle…
Zase to teď beru tak, že čím dřív přišla menstruace, tím dřív můžeme na další kolo 🍀.
Volala jsem si na Car v pátek, dostala jsem recept na Femaru/Letrozol a termín na kontrolu/folikulometrii a podle toho 2.uiu 🙌🏻 ❤️️. Dnes už jsem 3. DC, tak jsem začala zobat a 19.kontrola. Moc bych si přála, aby nám to všem tentokrát dopadlo 🍀 👶🏻 ❤️️.
@Lucinta ahoj, nene hned femaru. První cyklus dávka 1-0-1 to jsem měla ovu až někdy 23 den a jeden folikul a sliznice ok, druhý cyklus 1-1-1, ovu někdy 13,14 den jeden folikul a sliznice super.
@KP91
Moc Ti děkuji za info 🙌🏻. Tak já si zítra ještě raději zavolám na Car, ať vím jak mám mít přesně dávkování…
To mi jaksi v ereceptu chybělo 🤔.
Ahoj, tak já byla včera na 3. IUI a doktor mi už doporučil, když to nevyjde IVF a nebo větší vyšetření, podrobnější genetiku nás obou a imunologii, tu mám udělanou jen základní. Tzn. Jen proti ovariim, spermiím všeobecně a ještě něčemu, ale asi by chtěli i imunitu proti partnerovým spermiím a tak. Říkal, že většinou to stejně vede k IVF, když do teď nešlo přirozeně ani IUI. Uvidím, IVF jsem každopádně chtěla. Až po svatbě, kterou máme začátkem června. Takze jestli mezitím ty vyšetřeni, které, ale také trvají než se tam člověk vůbec objedná a tak
Třeba budu mít štěstí a tohle 3. IUI vyjde, přece jen jsem začala teď řešit štítnou žlázu a vyšší prolaktin ![]()
Holky držme se, jednou to přeci vyjít musí ![]()
@Elkapelka
Ahojky, tak moc a moc držím palce, ať to vyjde a Ivf, ani běhání po vyšetření, není potřeba ❤️️🍀 🙌🏻. Já si ale taky říkám, že zkusíme 3× uiu a kdyžtak už ivf.
@Elkapelka
Držím pěsti ať se zadaří a ivf není vůbec potřeba
🙏 🍀
Tak dnes kontrola pro domluvení IUI, 12DC a folikul jen 7mm
…mám dojít ještě ve čtvrtek na kontrolu, tak nevím, zda ještě může dorůst…? Nechápu to, vždy mi cca 13-14 DC vychází jasně pozitivní ovulační test. Doufám, že bude aspon příležitost to zkusit, bude to mé první IUI a upřímně řečeno, nechce se mi čekat zase další měsíc ![]()
@wokin na pozitivní ovulační test se vůbec neupínej. Já mám vyšší hladinu LH a mám pozitivní testy prakticky celej měsíc. Ultrazvuk je rozhodující. Uvidíš, co ve čtvrtek. Já jsem třeba měla jednou ovulaci i 23DC. Případně ti pak další cyklus Dr. upraví dávkování. Bereš femaru nebo clostilbegyt?