Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elkapelka
Ahojky, děkuji za podporu ❤️️. No já jsem teď dělala vše pro to, abych eventuálně neudělala nějakou chybu a nepokazila to… A ejhle, ono to stejně nebylo k ničemu
. Už si prostě říkám, že pokud se uhnízdí to správné miminko, tak se bude držet jako klíště, i když budu dělat co mám ráda. Jasně, že nepůjdu skákat na trampolínu 🤭, atd, ale je mi jasné, že sportem miminko neohrozím.
Jinak gratuluji ke krásným folíkům a budu moc držet palce 🍀 ❤️️🙌🏻
@Lucinta ja pichala dneska ráno a zítra nějak kolem 12 by mělo být hotovo ![]()
@Moniiiska13 já píchám vždy dva dny předem, tak doufám, že ví co dělají ![]()
@Elkapelka prý ideál cca 36 hodin předem, ja pichala dneska cca v 7, každopádně ovulaci sem měla vždycky i bez injekce, tak toho se nebojim 🙂 a prý tam ty spermie na vajíčko nějakou dobu počkají.. ![]()
@Moniiiska13 jj lepší když počkají než když bude pozdě, mě to vychází na 7 hodinu ráno v neděli, ale vajíčko je ještě oplodnitelne 12 h po prasknutí
já už vyzkoušela oba způsoby, jak injekci den před IUI tak těch 36hodin před IUI
Ahoj holky, dlouho jsem se odhodlavala jsem napsat…snažíme se s přítelem o miminko už skoro 2 roky…na začátku března jsme absolvovali naší první IUI. Ani jeden jsme nevěřili, že by se zadařilo a ejhle povedlo se…ta radost byla naprosto nepopsatelná. Bohužel včera jsem začala krvácet, jeli jsme k doktorce a ta potvrdila potrat
. Takže příští týden kontrola v CAR, kde zkontrolují, jak se tělo vyčistilo a projednáme s paní doktorkou další postup.
@SM93 to mě mrzí
člověk se raduje, že se konečně povedlo a pak tohle
přeji, aby příště už bylo vše v pořádku až do konce ![]()
@SM93
Ahojky, vítej mezi námi 🤗
. Je mi moc líto, že Ti to nedopadlo, je to vždy těžké, ale člověk si při každém tom nezmaru musí říct, že až přijde to správné a zdravé miminko, tak se bude držet jako klíště ❤️️🍀. Já včera také začala krvácet a dnes jsme se s lékařkou dohodly na dalším kole.
Už máme zrovna od včerejška i schválenou žádost o ivf, jaká ironie, že zrovna včera přišla mrška 😔, tak uvidíme po tomto kole, jestli ještě budeme zkoušet uiu, nebo raději rovnou ivf…
Věřím, že se všechny brzy dočkáme 🙌🏻.
@Moniiiska13
Ničeho se neboj, spermie si kdyžtak počkají, hlavně klídeček, bude to v pořádku 🍀 🙌🏻 ❤️️
@Lucinta a mela si po výkonu nějaký speciální režim? My jedeme na grilovačku, řídím, takže bez alkoholu, mam tedy v plánu jen sedět a jíst 😁
@Lucinta děkuji, máš pravdu…musíme se přes to teď přenést a doufat, že příští miminko si to tam dole vybojuje 🙂 jinak tobě držím palce, aby se při tomto pokusu zadařilo a IVF nebylo zapotřebí ![]()
Je to na palici to řešit každý měsíc pořád dokola, ale musíme věřit 🙂
@Elkapelka moc děkuji 🙂 doufáme.
@Lucinta
To mě moc mrzí 😌 Tak hlavu vzhůru a jdeme do dalšího pokusu! 🌼 Za jak dlouho ti schválili IVF? Také už chci, aby mi poslali žádost na pojišťovnu, až půjdu na další pokus, přeci jen už bude čtvrtej, tak ať je to připravené, kdyby se nedařilo.. Ale věřím, že na to nedojde, že se nám to oboum povede bez toho 🙏 ✨
Tak my jsme po druhé IUI cítím se všelijak, folikul 10ty den 18,8 mm sliznice 8mm prý vše super, ale muzu se přiznat hrozne mě to bolelo. Všem držím palečky a ten co to vyslo gratuluji❤️️❤️️❤️️